Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή
Αυτές τις δύσκολές ώρες που πρέπει να παρθούν ίσως οι κορυφαίες αποφάσεις για το που θα ανήκει ο τόπος, ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  να είμαστε σίγουροι ότι «ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει»…
Αν παρατηρήσει κάποιος τις κινήσεις του είναι μεθοδευμένες και σίγουρα κατευθυνόμενες…!!!

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Με μία κίνηση  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας  κ. Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ «άδειασε» και τον τελευταίο που είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα…!!!

Τα πολιτικά κόμματα είναι πανικόβλητα για ξεκάθαρη θέσει σε καίρια ζητήματα της χώρας, όπως ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗ,  ΜΕΣΑ - ΕΞΩ από την Ευρώπη, ΜΕ - ΑΝΕΥ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ κ.λ.π…!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Αυτός είναι που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τα πράγματα στα χέρια του απλά και μόνο γιατί ποτέ δεν έμαθε να τα παίρνει, γιατί πάντα , από σύσταση Ελληνικού Κράτους ,καθοδηγείται από τα ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και την στιγμή που έρχεται η ώρα να τα αντιμετωπίσει, εκβιάζεται και τρομοκρατείται…

Η απόδειξη γι αυτά είναι ότι του έχουν «φορτώσει» ένα προβληματικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν πρόκειται να το ξεφορτωθεί ποτέ…!!!

Για όλα τα παραπάνω θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γινόταν γνωστές οι θέσεις του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑNΛΗ...!!!

Μην τρέφουμε αυταπάτες και πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι στο "κόλπο" για την συνεκμετάλευση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...!!!
 
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι το μόνο που συμφέρει τον τόπο αυτη την στιγμή και θα σταθεροποιήσει την δημοκρατία είναι ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!
 
Κάνενας όμως απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: