Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

H ανακρίτρια που έγινε...Πατριάρχης!



Και τέσσερις ερωτήσεις που αναμένουν διευκρινίσεις σχετικά με τους λόγους προφυλάκισης...

Oι λόγοι προφυλάκισης του Ηγούμενου Εφραίμ κατά την Ανακρίτρια κα Καλού:

1. Την εκμετάλλευση της ιδιότητας του ως καθηγούμενου αγιορείτικης μονής παγκόσμιας ακτινοβολίας προς επηρεασμό πολιτικών προσώπων, υπουργών και υφυπουργών, καθώς και ανώτερων κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων.
2. Την επί μακρόν χρόνο τέλεση των πράξεων, γεγονός που δεν προσιδιάζει στο μοναχικό σχήμα και την πνευματική του αποστολή.
3. Την πρόκληση ιδιαίτερα μεγάλης ζημίας σε βάρος της δημόσιας περιουσίας.
  • Δηλαδή οι αποφάσεις των Δικαστηρίων που δικαίωναν (τη Μονή και όχι τον ίδιο) ήταν από πιέσεις...;Kαι γιατί δεν εγκαλεί τους Δικαστές που δικαίωσαν τη Μονή..;
  • O Ηγούμενος ζημίωσε το Δημόσιο αποκομίζοντας ίδιον όφελος και περιουσία...;Ως άτομο μιλώντας,όχι ως Μοναστήρι..Γιατί αν δεν προκύπτει κάτι τέτοιο με ποιό δικαίωμα τον προφυλακίζει..;
  • Yπάρχει περίπτωση να ξαναεγκληματίσει ισχυρίζεται η κυρία Ανακρίτρια..Δηλαδή βάζει παλούκια και περιφράζει εκτάσεις του Δημοσίου και τις καρπώνεται..;Γιατί αν δεν ισχύει αυτό και θεωρεί έγκλημα η Ανακρίτρια τη δικαίωση από τα Δικαστήρια τότε κάποιο θέμα σοβαρό προκύπτει...
  • Τέλος,κατηγορεί για πράξεις που δεν ταιριάζουν στην πνευματική αποστολή και στο Μοναχικό Σχήμα...Δηλαδή θέλει να αποσχηματίσει τον Μοναχό...;Που είναι Ηγούμενος...;
πηγη http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/12/h_28.html

  

3 σχόλια:

thoureios.blokspot είπε...

Με απλά λόγια η κυρια ανακριτρια με την 4η παρατηρηση για απομοναχοποίηση του ΕΦΡΑΙΜ υποκαθιστά τον ρόλο του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα αγαπητέ μου,
Φυσικά και ΜΠΟΡΕΙ !!! να το ξανακάνει αφού ΗΔΗ το έκανε μία(;) φορά και εκ της όλης συμπεριφοράς του , αποδεικνύεται πως ευκαιρίας δοθείσης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα φύγει στο εξωτερικό.
Αν δε ! Τα χρήματα ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ(;;;;), τότε μπορεί ΕΥΚΟΛΑ να "διευκολυνθεί" να το...σκάσει για να ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ !!! που …«έκλεισαν» τη Βουλή… Χωρίς ΙΧΝΟΣ ντροπής και σεβασμού. Και έπειτα μας «λένε» ότι τους …έρριξαν από την εξουσία.
Η Σαλώμη όμως ποτέ δεν …έπεσε. Καθόταν «ΓΕΡΑ» !!!
¨Ετσι ο κάθε ένας που θέλει να εκφράζει νομικές απόψεις που μπορούν να δημιουργούν , τουλάχιστον , εντυπώσεις, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είσαι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ!
1. OFFSHORE εταιρίες και ...ΧΡΙΣΤΟΣ δεν ταυτίζονται και η μία αποκλείει την "άλλη".
2, Σε ποιούς ανήκουν οι εν λόγω Εταιρίες και τι ΥΛΙΚΟ υπάρχει στα...χρηματοκιβώτιά "τους".
3. Ποιος δύναται να αποκλείσει το "ΜΑΥΡΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ;"
4. Ποιος γνωρίζει το μέγεθος την ΑΞΙΑΝ και το είδος των αντικειμένων, που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!! να βρίσκονται καταγεγραμμένα και ασφαλή!!! στους υποδειχθέντες χώρους;
5. Υπάρχει πολιτικό "χρώμα" που μπορούμε να "εμπιστευθούμε"; ΕΓΩ λέω ΟΧΙ !!!
6. Άρα και ΜΠΟΡΕΙ !! ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !! ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΧΕΙ, οπότε ΕΥΚΟΛΑ μπορεί να επαναλάβει την ΚΟΜΠΙΝΑ των «Κακογερόντων»!!!
7. ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ "διακινούνται" ώστε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε και την προέλευση και τον...προορισμό τους πριν πετάξουν οι «μαυρόγεροι» , όπως πέταξαν οι ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΑΚΗΔΕΣ!

8. Ο τρόπος που «ΕΚΛΕΙΣΑΝ» την πόρτα της Βουλής και ΑΝΟΙΞΑΝ την πόρτα της ΑΣΥΛΙΑΣ και της ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ , θα έπρεπε να μας έχει νουθετήσει:

Αρα η σιωπή είναι ΧΡΥΣΟΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερά επεισόδια, αλλά και τραυματισμοί κληρικών σημειώθηκαν χθες στον ιερό ναό της Γεννήσεως στην πόλη της Βηθλεέμ στο Ισραήλ, με αφορμή το ετήσιο έθιμο του «σαρώματος». Πρόκειται για τον καθαρισμό του χώρου, ο οποίος γίνεται μία φορά κάθε χρόνο κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων από εκπροσώπους των τριών μεγάλων χριστιανικών κοινοτήτων των Αγίων Τόπων, τους Ελληνορθόδοξους, τους Φραγκισκανούς και τους Αρμένιους.

Σύμφωνα με πηγές από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όταν οι Ορθόδοξοι τοποθέτησαν τη σκάλα προκειμένου να καθαρίσουν την οροφή του παρεκκλησίου, οι Αρμένιοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από το χώρο -όπως ορίζει το ισχύον προσκυνηματικό καθεστώς- με αποτέλεσμα οι Ορθόδοξοι να ζητήσουν την προστασία των αστυνομικών αρχών που βρίσκονταν στο ναό. Με βάση τις ίδιες πηγές, τότε οι Αρμένιοι επιτέθηκαν στους Ορθόδοξους διακονητές, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ιερομόναχων και τριών κληρικών. Χρειάστηκε να υπάρξει παρέμβαση ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, που δημιούργησαν «κλοιό» γύρω από τους Ορθόδοξους και απομάκρυναν τους Αρμένιους, προκειμένου να σταματήσει η ένταση και να λήξουν τα επεισόδια.