Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…!!!


ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΫΜΠΛΕΡ


Η χώρα μας έχει αρχίσει και μπαίνει στην κρίσιμη φάση  και ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ καλείται μέσα στο Σαββατοκύριακο να επαναλάβει το ιστορικό ΟΧΙ του ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, η να παραδώσει στην χώρα μας στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Οι διαρροές έχουν είδη αρχίσει μέσα από την βουλή με τις διαφοροποιήσεις των βουλευτών και ώρα την ώρα διαμορφώνεται ένα αρνητικό κλίμα στην πολιτική του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

Οι πιέσεις από την Γερμανία σήμερα αρχίζουν και γίνονται ασφυκτικές και οι απαιτήσεις τις ΤΡΟΪΚΑΣ γίνονται αδιαπραγμάτευτες  και πολύ πιεστικές..

Η αφορμή θα είναι η κατάργηση των 13ο και 14ο μισθών και τα λεγόμενα των γερμανών ότι δεν αρκούν τα 130 δις ευρώ και απαιτούνται 145 δις με αποτέλεσμα το κούρεμα να αγγίξει το 90%, που δεν θα δεχθεί η Ελληνική πλευρά και θα αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις…!!!

Τα αίτια που έχουν φέρει την χώρα εδώ, είναι τα πετρέλαια και ο ορυκτός της πλούτος που οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι πάση θυσία να τα πάρουν τσάμπα…!!!

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για αυτό που  γνώριζαν πολύ καλά αλλά δεν  ήθελαν να επωμιστούν την ευθύνη οι πολιτικοί αρχηγοί και το ανάθεσαν στον ΠΑΠΑΔΗΜΟ  και δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο  παρά ακρότητες ακόμα και πόλεμος…!!!

Η ουσία είναι ότι ενώ οι αποφάσεις έχουν παρθεί δεν έχουν ανακοινώσει το σενάριο για τον τρόπο υποδούλωσης της χώρας…!!!


Έλληνες,

Ας είμαστε έτοιμα για όλα, ο καιρός έχει πλησιάσει αρκετά…


Διαβάστε προηγούμενο άρθρο...

ΓΙΑΤΙ Η 27η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!


 thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια: