Κυριακή 27 Μαΐου 2012

“Το δόγμα του ΣΟΚ και οι εκλογές της 17ης Ιουνίου”. Οι σκέψεις ενός στρατηγού

Ο στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος πάντα πολιτικοποιημένος ,έγραψε μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις του για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

“Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από παντού με τρομολαγνεία, απειλές και εκβιασμούς...


Είναι η πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδας που από όλα τα κράτη ακούμε και κάποιες “συμβουλές” για το τί πρέπει να ψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές!

Και θα είναι , όντως , η πρώτη φορά που η ευθύνη θα βαρύνει βαρύτατα εμάς για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ας μου επιτρέψτε και εμένα να πω δύο κουβέντες,

Όντως δεν υπάρχει μαγική λύση αφού δεν μπορέσαμε να συγκροτήσουμε ένα μαζικό  κίνημα με ένα σοβαρό και πειστικό χρονοδιάγραμμα ανατροπής αυτής της άθλιας κατάστασης που όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άρχισε με το από Καστελορίζου έγκλημα του κ.Γ.Παπανδρέου.

Η αποκάλυψη της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας με αυτή την ενέργεια του κ.Παπανδρέου έγινε κυρίως με την εξαγγελία του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη , από τον Καθηγητή Γιώργο Κασιματη  , την 1η Δεκεμβριου 2010 και ήταν όντως ένα κακό ξύπνημα γιά όλους μας και έφερε τον ξεσηκωμό σε χιλιάδες Έλληνες πέρυσι τέτοιο καιρο.

Όμως οι εγωισμοί και το ασυντόνιστο των ενεργειών αλλά και οι πάσης φύσεως απειλές στέρησαν στην Πατρίδα μας ενός ενωμένου κινήματος που θα οδηγούσε τη χωρά σε ασφαλή πορεία για την έξοδο από την κρίση.Ήταν η πρώτη επιτυχία του δόγματος ΣΟΚ.

Στις εκλογες της 6ης Μαίου, έγινε ένα πρώτο βήμα όταν τα δύο κόμματα που ευθύνονται το κάθε ένα στον βαθμό που ευθύνονται, αποδοκιμάσθηκαν από τον Ελληνικό Λαό.

Ευρισκόμενοι ενώπιο των εκλογών της 17ης Ιουνίου βλέπουμε πολλα παράξενα πράγματα..

Πέραν του “παγκοσμίου ενδιαφέροντος” και των απειλών που έρχονται από έξω και επαναλαμβάνονται από μέσα, κανένα κόμμα δεν δίνει μια πειστική απάντηση τι θα γίνει την 18η Ιουνίου…

Εμείς προτείνουμε,

1.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ,

Δεν ειναι δυνατόν να ψηφίσουμε κόμματα ή ατομα [σε όλα τα κόμματα]που ετάχθησαν”χωρίς περίσκεψη και χωρίς αιδώ” υπέρ του κατάπτυστου σχεδίου Ανναν, υπέρ της ονομασίας “Μακεδονία” για τα Σκόπια, όπου έκλεισαν και κλείνουν τα μάτια στην τουρκοποιηση της Θράκης,στον αποπροσανατολισμό της νεολαίας μας με τα διάφορα κουρελουργηματα των Λιακοκουλουρηρεπουσιδοβερέμηδοψιμουληδων και ΣΙΑ[ουσιαστικά και μεταφορικά] καθως και την πληρη απαξιωση της οριοθέτησης της ΑΟΖ οπως και την αποσιωπιση των οφειλων της Γερμανίας στην Ελλάδα….

2.ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,

Ο κ. Παπανδρεου έσπευσε αμέσως μετά την εκλογή του να ψηφίσει νομό αντισυνταγματικό όπως απέδειξε το ΣτΕ, πολιτογράφησης σε Έλληνες ,αθρόα μετανάστες [νομιμους ή μη].

Το τεράστιο αυτό θέμα , ανθρωπιστικό κυρίως με την εκμετάλλευση από τους ντόπιους καρχαρίες της απελπισίας χιλιάδων συνανθρώπων μας απο τα πέρατα της Γης που άρχισε αμεσως μετά το 1989, οπού και η καταρευση του διπολισμού, με βαρύτατη ευθύνη των τότε κυβερνώντων, συνεχίστηκε και το μόνο που δεν ενδιέφερε τους κυβερνώντας μας ειναι το χαλι που έχουμε φτάσει τώρα και το οποίο “ανέλαβε” να επιλύσει ο τραμπουκισμός και οι ναζιστικές μέθοδοι.

Όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου το αντιμετώπισαν και το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα ενώ οι δικοί μας “σοφοί” πλιατσικολογούν κατά το δικό τους συμφέρον με πρωτο το άθλιο κομματικό κράτος, Ψηφίστε όποιους μπορούν σοβαρά να το αντιμετωπίσουν [κόμματα ή άτομα].

3.ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει οτι υπάρχουν Έλληνες οικονομολόγοι, χωρίς κομματικές ή ξένες εξαρτήσεις που έπρεπε από την αρχή να είχαν δώσει λύση
Επιμένουμε από τώρα για να μην μείνουμε με το “μπα” μετά τις εκλογές, οτι πρέπει να συγκεντρωθούν να βρουν την καλλίτερη λύση, γιατί καθημερινά μόνο βλακείες ακούμε και ελάχιστα σωστές απόψεις,Ας ψηφίσουμε σοβαρούς οικονομολόγους και οχι δοσίλογους και νεοφιλελεύθερες βλακείες τύπου 700 ευρω για όλους και αλλες ανοησίες…

4.ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

α] Μπορεί να λένε ότι η πολίτικη έχει παρει διαζύγιο με την ηθική αλλά άθλιες συμμαχίες και μεταγραφές -προσχωρήσεις και επανακάμψεις προσώπων με ποδοσφαιρικούς oρους   είναι τουλάχιστον ύβρις κατά του Λαού,Να τιμωρήσουμε τους προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας..

β] ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οι καθημερινές αποκαλύψεις για πρώην Υπουργό και τη συζυγό του όπου η σπατάλη και η χλιδη, μας φάνηκε ξαφνικά ότι ήρθε από τον ουρανό. Τροφοδοτούν μεν την αδηφαγο περιέργεια και οργή του κόσμου αλλά αν δεν ρυθμιστεί από τώρα και δεν δεσμευτούν όλοι ότι μετά τις εκλογές θα αφήσουμε ελεύθερη την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να κάνει το καθήκον της θα σερνόμαστε για χρονιά στην λάσπη και στο χοιροστάσιο.Επ αυτού δεν μας φταίει κανένας ξένος και κυρίως κανείς δεν εμποδίζει τον Λαό να μάθει την αλήθεια και να τιμωρησει αμείλικτα του κλέφτες οποίοι και αν είναι και οπότε και αν ηταν.

γ]Επιλογη σοβαρών προσώπων με αντικειμενικά ποιοτικά βιογραφικά και έλεγχο κυρίως της εντιμότητας και ικανότητας τους, του  μέχρι τώρα βίου τους ,
Αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα ανεξάρτητα απο τις επιλογές των  αρχηγών τους..[βέβαια ο αθλιος εκλογικος νομος που δινει δικαιωμα στους Αρχηγους να επιλεγουν με λιστα, μας στερει αυτο το δικαιωμα,Οποτε ας κοιταξουμε την λιστα και ας απορριψουμε ολες τις αθλιες επιλογες που μας προσβαλουν]

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ -ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ[οχι πατριδοκαπηλοι]-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και Ικανοι σε ολα τα κομματα [οχι ομως εκεινοι που λυγισαν ή δεν διαβασαν το μνημονιο...]

Απο αυτους πρέπει να σχηματισθεί η νεα Κυβερνηση, η οποία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ

Δημήτρης Αλευρομάγειρος”
πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειχα την ευτυχια να γνωρισω τον στρατηγο στον μεσο τησ 10ετιασ του 80,ακεραιος αξιωματικος,μεγαλος δημοκρατης,εμπειρος και πολυπειρος αξιωματικος με γνωσεισ στα εθνικα και αλλα θεματα,αλλα προπαντων ωσ διοικητης της ΑΣΔΕΝ-ΤΗς ΕΘΝΙΚΗς ΦΡΟΥΡΑΣ-ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΜΦΥΣΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΗ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ(ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗς ΔΕΞΙΑΣ....ΕΙΣΤΕ Κ.Λ.Π)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ...........