Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

19 μέρες πριν από τις εκλογές και τα ψέμματα οπως καταλάβατε τελείωσαν.

Από αύριο και μέχρι τις 17 Ιουνίου, ερχόμαστε σε πιο σκληρή μετωπική αντιπαράθεση με το άθλιο σύστημα που εξευτέλισε τον ελληνικό λαό και τον πούλησε στα σκουλήκια της Ευρώπης...


Μας έκαναν τσιγγάνους στην πιο ωραία πατρίδα του κόσμου. Και τώρα προσπαθούν να μας κάνουν ραγιάδες για να προσκυνήσουμε καθάρματα.  Υπάρχουν όμως κάποιοι που έχυσαν το αίμα τους για να αναπνέουν σήμερα αυτά τα τσακάλια και να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτούς, εμείς, δεν θα τους προδώσουμε ποτέ.

Σήμερα ξημερώνει μεγάλη μέρα. Στις 29 Μαίου 1453, έπεσε η Βασιλεύουσα. Εμείς με όσες δυνάμεις έχουμε θα προχωρήσουμε σε σφοδρές αποκαλύψεις, για να μην πέσει και η δεύτερη Πόλη.

Στη Κωνσταντινούπολη οι άθλιοι καταφεραν να ζουν τώρα κάτι λιγότερο από 2000 Ρωμηοί. Τι θέλουν; Να μας καταντήσουν μειονότητα; Δεν θα το πετύχουν. Υπαρχουν κρυφές δυνάμεις στον τόπο που δεν θα τους το επιτρέψουν. Και με αυτές τις δυνάμεις συντασσόμαστε για να δώσουμε ματωμένο αγώνα.

Θα μας βρουν μπροστά τους. Θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια και θα τους ξεφτυλίσουμε. Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι θα ακούσετε απο δω και στο εξής από Σαμαράδες, Ντόρες και όλα τα δημοσιογραφικά τους παρελκομενα. Ο αγώνας είναι δύσκολος. Οπως δύσκολη είναι και η αλήθεια, οταν την λες. Με κόστος, συκοφαντίες, διώξεις και απειλές. Θα τις αντέξουμε όμως και θα τις υποστούμε. Είμαστε μαθημένοι να κολλάμε στο τοίχο τους Ιούδες. Αγάντα.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους....
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: