Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ  THOUREIO
Αυτοί δεν έχουν σκοπό να σταματήσουνε με τίποτα, είναι αποφασισμένοι να «εκτελέσουν» τον λαό και μάλιστα με τον οδυνηρό τρόπο της καθημερινής εξαθλίωσης.

Τα όρια εξαντλήθηκαν, αδυνατώντας να ανταπεξέλθω στις καθημερινές μου ανάγκες κάνοντας τρεις δουλειές, ενώ κάποιοι άλλοι θησαυρίζουν χωρίς να κάνουν καμία, δεν υπάρχει άλλη λύση, θα παλέψω να τους πάρω αυτά που μου πήραν και μου παίρνουν σε καθημερινή βάση.
Δεν μπορώ να βλέπω:
  • Έναν Πρωθυπουργό να με κοροϊδεύει κατάμουτρα χωρίς να κάνει τίποτα από όσα υποσχέθηκε πριν τις εκλογές.
  • Αυτό το «αγαθό και αφελές» πρόσωπο του ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ να ξεπουλάει τα πάντα με περίσσιο θράσος.
  • Τον γλυώδη υπάλληλο των τραπεζών, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ να δίνει μάχη για την επικράτηση των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και να  εισπράττει για την "δουλειά του" περίπου 275.000 ευρώ το χρόνο. .
  • Τον μασώνο, ΔΕΝΔΙΑ να εγκαθιστά τους λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα, καταργώντας τα, και προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ισλαμοποιήση την Ελλάδα..
  • Τον αμόρφωτο με το μοναδικό όνειρο της χωής του να γίνει υπουργός, ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ να αποτελειώνει ότι άφησε ο " εκτελεστής" ΛΟΒΕΡΔΟΣ από την υγεία.
  • Τον «αφελή» ΒΡΟΥΤΣΗ να αποτελειώνει στα εργασιακά ότι ξεκίνησαν οι εκτελεστές τους Έλληνα εργαζόμενου ΛΟΒΕΡΔΟΣ με τον ανεγκέφαλο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.
  • Τον συνεργάτη των βιομηχάνων και συμβουλο των τραπεζιτών, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ να λείπει από την πανελλαδική συγκέντρωση ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ.
  •  Τον διαχρονικό σύμβουλο και προστάτη των τραπεζιτών τα τελευταία 4 χρόνια,ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ να εισπράττει για την δουλειά του περίπου 315.000 ευρώ το χρόνο επίσημα.
  •  Την "μαριονέττα" του συστήματος, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ να αμείβεται  για την «δουλειά της» πλουσιοπάροχα με υπέροχη ζωή στο ΠΑΡΙΣΙ και για μερικές ώρες γυμναστική την ημέρα και να εισπράττει περίπου 250.000 ευρώ το χρόνο.
  •  Τον θρασύτατο εκτελεστή του Ελληνικού λαού τα τελευταία 50 χρόνια, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να αμείβεται για τις «υπηρεσίες του» με την πρόσληψή του στο ΧΑΡΒΑΡΝΤ με ανάλογη αμοιβή του Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  •  Μερικές χιλιάδες άλλους όπως τραπεζίτες , μεγαλοστελέχοι του δημοσίου, κλπ,  που αξιοποιούνται ανάλογα από το σύστημα για να του κάνουν την δουλειά του, να  « ταΐζονται» και να περνούν καλά σε βάρος μου.
Από την άλλη τα «σοβαρά» πολιτικά κόμματα κινούμενα στα πλαίσια της «συμμόρφωσης», της εξωτερικής και εσωτερικής ΤΡΟΪΚΑΣ, όχι μόνο δεν τολμούν να παίξουν τον ρόλο για τον οποίο τα έχουμε εκλέξει, δηλαδή την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και την  φροντίδα του Ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα συναγωνίζονται ποιο θα καταφέρει να εξυπηρετήσει περισσότερο τα τραπεζικά και άλλα  ντόπια και ξένα συμφέροντα, σε βάρος μας ενω οι πολιτικοί μας για το ποίος θα έχει μεγαλύτερο λογαριασμό στην τράπεζα.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ...!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...!!!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΗΜΑ-ΧΩΡΟ-ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ...!!!
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ…

Και αστυνομικούς  να βρω, αν είναι μαζί τους θα τους «ρίξω», δεν υπάρχει λόγος αναστολής.

Για πρώτη φορά συμφωνώ με την ιδεολογία του ΚΚΕ στο ότι το πρόβλημα είναι ταξικό, αλλά ευθυγραμμίζομαι με την πρακτική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βγαίνοντας στη μάχη…!!!  

Αν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την «θρέφει» το σύστημα του δικομματισμού, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για να «χτυπήσει» και να αποδυναμώσει πολύ γρήγορα τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην εξουσία, πιστεύω ότι αυτή την στιγμή με το δικό τους όπλο που είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να χτυπηθούν….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: