Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ :Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Απο Thoureio 
Όταν ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ διεκδίκησε την προεδρία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  αντίπαλος του εκτός από τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ ήταν και ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.


Σήμερα οι δύο παραπάνω κύριοι φρόντισαν με την λίστα να έχουν βουλευτές αυτούς που θα ψηφίσουν τα μέτρα εξόντωσης της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και μάλιστα χωρίς ίχνος αμφιβολίας.

Αυτός όμως που δεν μπορούμε να χωνεύουμε ότι θα ευθυγραμμιστεί με αυτή την πολιτική είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.

Αυτές τις ημέρες με την ψήφιση στην ουσία της κατάργησης του Ελληνικού Κράτους,  ο μόνος που μπορεί όχι μόνο να διαφοροποιηθεί, αλλά και να υπερασπιστεί μια διαφορετική πορεία είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.

Αυτή την στιγμή, πέρα από κόμματα και από ιδεολογίες, αυτό που προέχει είναι να μην ψηφιστούν αυτά τα μέτρα και να τελειώνουμε από αυτή την κυβέρνηση του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ο οποίος στην ουσία κυβερνά την χώρα προς χάριν των τραπεζών, αν ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ και μερικοί άλλοι από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ              ( ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ- ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ- ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ- ΚΕΚΕΡΟΓΛΟΥ- ΑΗΔΟΝΗΣ κλπ)  και γιατί όχι και από την ΔΗΜ-ΑΡ ( ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ κλπ ), τα στυλώσουν και δεν ψηφίσουν τα μέτρα, βγαίνοντας με ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και τον προετοιμάσουν το πολύ για ένα χρόνο λιτότητας και ανεξαρτησίας, παρά υποταγής και υποτέλειας για απροσδιόριστα χρόνια, τότε να είναι σίγουροι ότι το κλίμα στην χώρα θα αλλάξει άρδην.

Θα προχωρήσουμε μετά άμεσα σε ελεύθερες εκλογές χωρίς τις πιέσεις των ξένων παραγόντων, όπως έγιναν οι δύο προηγούμενες, και τούτη την ώρα ο λαός ξέρει τι θα κάνει.

Στη συνέχεια να πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε έτοιμοι σαν Λαός να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας με κάθε κόστος, ακόμα και αν χρειαστεί να πολεμήσουμε.

 Άμεσα μπορούμε να γίνουμε μια χώρα αυτάρκεις σε τρόφιμα,  ενέργεια, κλπ , και να ζήσουμε χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν.

Σήμερα ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ πρέπει να αποδείξει ότι σωστά τότε διεκδίκησε την προεδρεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και δεν το έκανε για επικοινωνιακούς λόγους.

Αν δεν το πράξει άμεσα σήμερα, αύριο θα είναι αργά γιατί  ο ΣΑΜΑΡΑΣ αφού ψηφιστούν τα μέτρα, θα καταφέρει να δεσμεύσει μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία από 151-155 βουλευτές και θα εξαντλήσει την 4ετία με τον ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ υπ. Οικονομίας ο οποίος θα «συμφωνεί πάντα» με την ΤΡΟΊΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: