Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Φήμες για "απόδραση" Παπακωνσταντίνου - Στο πόδι η ΕΥΠ

Το δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί ήδη σε εκατοντάδες sites αναφέρει: "Συναγερμός έχει σημάνει στην Κατεχάκη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ και την .. εμπλοκή του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ήδη από προχθές, εδώ και μερικές μέρες, κλιμάκιο της...
ΕΥΠ βρίσκεται στην Ολλανδία με αυστηρές εντολές για παρακολούθηση φυσική αλλά και σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών του πρώην υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου και στενών συνεργατών του. Η ΕΥΠ αποδίδει μεγάλη σημασία στην αποστολή του κλιμακίου, το οποίο στελεχώνεται από επίλεκτους πράκτορες του 3ου Τμήματος Αντικατασκοπείας. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου βρισκόταν στην Ολλανδία, το κινητό που χρησιμοποιούσε ελάμβανε σήμα από τις ελληνικές εταιρείες τηλεφωνίας, γιατί προφανώς το είχε αφήσει σκόπιμα στην Αθήνα προκειμένου να παραπλανήσει τις υπηρεσίες. Η εκτίμηση που κυριαρχεί στα κορυφαία κλιμάκια της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας είναι ότι ο πρώην υπουργός είναι ύποπτος φυγής και δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για αυτό ακριβώς έχουν δώσει αυστηρές εντολές στο κλιμάκιο που βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και το οποίο πρόκειται να ενισχυθεί.

taxalia.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛ
Ψέμα , προπαγάνδα και λάσπη οι ιδεολογικοί απόγονοι του ΓΚΕΜΠΕΛ.
Αυτά είναι τα υλικά που έκτισαν oi Γκεμπελικοί την θεωρία της βρώμικης απαξίωσης του αντιπάλου. Τα ίδια υλικά χρησιμοποιεί σήμερα και η χρυσή αυλή.
Πρώτα παρουσιάζει το θέμα , διαστρεβλωμένο, φανταστικό , και πολλές φορές ανύπαρκτο, με σκοπό να δημιουργήσει την πρώτη εντύπωση αντιπάθειας προς τον χειριστή ή και «δημιουργό» , του προβλήματος.
Δεύτερο. Αρχίζει από την αντίθετη πλευρά του αποτελέσματος χωρίς να εμφανίζει πουθενά τους όρους , τις συνθήκες και τις δυνατότητες για την σωστή εκτέλεση του προγράμματος ή του έργου. Ταυτόχρονα κάνει ψεύτικες και ανήθικες συγκρίσεις με άλλα παρεμφερή θέματα , που ο αναγνώστης είτε δεν γνωρίζει , είτε ξέρει ελάχιστα.
Τρίτο. Ρίχνουν βρώμικη λάσπη στον ανεμιστήρα. Ειδικότερα στο διαδίκτυο γράφουν το πρόβλημα και τα πρόσωπα με ΜΕΓΑΛΑ γράμματα, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ενώ η λάσπη έχει καλύψει τα πάντα. Στο τέλος και αφού ο αναγνώστης έχει διαβάσει το μισό και καταλαβαίνει τη,,συνέχεια , βάζουν στο τέλος ένα μικρό ερωτηματικό για να δείξουν ότι ..ρωτάνε και δεν κατηγορούν ΚΑΝΕΝΑ για όσα γράφουν.
Έτσι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ με χρυσάφι για να’’ ντύσουν και στολίσουν’’ τον αντίπαλο του αφεντικού τους με τα κατάλοιπα της βρώμικης και πληρωμένης ασυνειδησίας τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ‘’ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ’’ με νόμιμα.. έγγραφα !!!
Έτσι η χρυσή αυλή, εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί πλέον να εμφανίζεται δίπλα στον μεγάλο αδελφό , ΑΝΤΩΝΗ! και δημόσια και χωρίς παρεξηγήσεις, χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς προκαταλήψεις αφού από «κοινού» αποφασίζουν και παίρνουν μέτρα για τους μετανάστες ! μέτρα για τους Αλβανοέλληνες μετανάστες, μέτρα για τους Πακιστανοέλληνες μετανάστες , μέτρα για το εμπόριο από τη Αλβανία και μέτρα για το εμπόρευμα από την Ανατολή.
Έτσι ΑΝΕΤΑ και η χρυσή αυλή σιγά-σιγά, βγάζει τη μάσκα και αποδεικνύεται, ότι δεν πρέπει να την …φοβόμαστε, αφού είναι ο καλός.. " έμπορας της διπλανής μας πόρτας’’.
Είναι το μαύρο αίμα της..πηγής. Είναι το παρελθόν σε ‘’ συσκευασία νύχτας’’.
« Εξουσία ζητάει και ευκαιρίες για ..αυτοϊκανοποίηση των αναγκών»….
Όλοι τα φάγανε!
Γι αυτό ψηφίζουμε..χρυσή αυλή, για να μάθουν και αυτοί(Βλέπε Αγροτική) και για να συγκυβερνά με τον Αντωνάκης "μας", τον αδελφούλη μας, το..μωρό μας!!!
Βλέπαμε τους μαυρόμυαλους! τους μυαλοφυγόδικους! να καταστρέφουν τους πάγκους, να κλωτσούν εμπορεύματα και ανθρώπους..και ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ τον Αντωνάκη μας και τα γιουρούσια του στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα, δίπλα –δίπλα με το Μαμανέα.
Μπράβο ΑΝΤΩΝΗ ! επιτέλους τα «κατάφερες»…!
Έκανες την Ελλάδα Αργεντινή στην ..Δημοκρατία. Ελπίζουμε να μην την κάνεις και στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!
« ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ» φώναζαν τα ..αδέλφια σου στο Μελιγαλά !
Μπράβο Αντώνη ! Ζήτω το ιδεολογικό σου..υπόβαθρο !
Γι αυτό ψηφίζουμε ΧΑ για να "αλλάξουμε τα φώτα της Ελλάδας"...! Για να μάθουμε εμείς οι ψηφοφόροι , ότι η νύχτα ‘’αγκαλιάζει’’ τα παιδιά μας στα μπαρ που πορτιέρηδες, θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής αυλής. Οι …δικοί ‘’σας’’ …άνθρωποι !!!!
Η Χρυσή αυλή είναι ένα κόμμα δικό σου..’’ κατάδικό σου’’ , με άτομα που έχουν δοκιμάσει τον.. πόνο του κελιού ! Τον πόνο του πεζοδρομίου. Τον πόνο της παράνομης ..αμαρτίας του πληρωμένου έρωτα του σκονισμένου..σεντονιού! Τον … πόνο του ρουφιάνου, του χαφιέ , του μπράβου, του απεργοσπάστη, του αποπληροφορητή, του ‘’συνεργάτη’’ της εξουσίας , του εκτελεστή , του απάνθρωπου και αδίσταχτου πληρωμένου επαγγελματία των βρώμικων..αποστολών του Παγκόσμιου συστήματος, του ανθρώπου χωρίς ..ταυτότητα του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !.
Χρυσή αυλή! Το μίσος του παρελθόντος με σήμα ‘’το μεγάλο αδελφό’’!!