Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΝΟ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!!

Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Από Αθανασόπουλο Περικλή
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΣΕΕ
(ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011)
Ας θυμηθούμε τις ημέρες του κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  στο υπουργείο ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που θα επιχειρούσε να υπογραφούν οι μεγαλύτερες συμβάσεις για την «εκχώρηση» της ενεργειακής πλουτοπαραγωγικής δυνατότητας της χώρας μας…!!!
Είναι το τελευταίο χαρτί που θα παίξουν μαζί με τον Υφυπουργό ΜΑΝΙΑΤΗ για την ολοκλήρωση του σχεδίου παραχώρησης των κοιτασμάτων της χώρας μας στους Αμερικάνους…!!!
 ΠΕΡΙΣΥΝΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011)
Κορώνες του τύπου «προχωρήστε άμεσα στην εξόρυξη δυτικά της ΚΡΗΤΗΣ» δεν μ αρέσουν…
Τα συμφέροντα είναι τεράστια,
Τα μεγάλα κόμματα έχουν ουσιαστικά αποστασιοποιηθεί από τα πράγματα.
Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ είναι εντολοδόχος και αύριο δεν θα υπάρχει σαν πολιτικός.
Ο λαός είναι σε πλήρει ανασφάλεια και σύγχυση.
Δηλαδή με απλά λόγια η χώρα είναι στην ουσία ακυβέρνητη και το σημαντικό,
 «Ο άνθρωπος τουΤ+10» που ξεκίνησε όλη την διαδικασία της πτώχευσης της χώρας κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, είναι αυτός που καθορίζει τα πράγματα και έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου για τις υπογραφές των διεθνών συμβάσεων…!!!
· Ο κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αύριο θα αμειφτεί για την δουλεία που προσφέρει σήμερα με τον ίδιο τρόπο που αμείφτηκε η κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ , όταν θα τον τοποθετήσουν σε κάποιον διεθνή οργανισμό με ανάλογο μισθό.
· Πρέπει κάποιος να τον σταματήσει, γιατί ενεργεί με τρόπο αθόρυβο και έχοντας κοιμίσει αυτούς που μπορούν να αντιδράσουν, θα κάνει εύκολα την δουλειά του.

Το ερώτημα είναι ποιος θα μπορέσει οργανωμένα να σταματήσει και να γίνουν τέτοιες και με τέτοιο τρόπο οι διαδικασίες που να αποσκοπούν στο συμφέρον της χώρας μας…!!!

Δείτε τον τρόπο που αντιδρούν οι συνδικαλιστές στη ΔΕΗ με τον πρόεδρο τους, κ. Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ερευνούν που αφορά την ΔΕΗ και έχουν καταφέρει να ελέγχουν την κατάσταση…!!!
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στηρίζουν ολόψυχα τον προεδρό τους, αποτρέπωντας την αποδόμηση του που επιχειρούν τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε...

Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν το ξεπούλημα είναι να δραστηριοποιηθούν οι συνδικαλιστές όλων των φορέων του δημοσίου και να ελέγξουν τις κινήσεις τους…!!!

Μην ξεχνάμε ότι σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχουν και εκπρόσωποι των εργαζομένων οι οποίοι θα πρέπει να σταματήσουν να παίζουν τον ρόλο της «μαριονέττας» και να αρχίσουν τους ελέγχους για τις αποφάσεις που παίρνονται τις τελευταίες ημέρες…!!!

Οι κυβερνώντες από την μία έχουν εξαγγείλει τις συγχωνεύσεις και την εργασιακή εφεδρεία με σκοπό να επιφέρουν σύγχυση στους εργαζομένους και να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι…!!!

Κύριοι συνδικαλιστές μην αγνοείτε την έκκληση είστε η τελευταία ελπίδα για να αποφευχθεί το ξεπούλημα της χώρας…!!!

Μην τους χαρίζετε,

Κάποιοι αδιαφόρησαν και χαρίστηκε ο ΟΤΕ...

Μην αδιαφορήσετε κάποιοι άλλοι και «χαριστούν» Η ΕΥΔΑΠ, Ο ΟΠΑΠ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, Ο ΟΣΕ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: