Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ…!!!



Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Την ώρα που ταΐζουν τον Ελληνικό λαό με στικάκια, βίλες Αμαλίας, και διάφορα τέτοια ναρκωτικά, οι κυβερνητικοί οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμοι από κάθε άποψη να επιβάλουν τα μέτρα που θέλουν για να υποδουλώσουν τον Ελληνικό λαό.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σημερινοί Έλληνες πολιτικοί αποτελούν πρωτοτυπία σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία και σε όλες τις εποχές να αποφασίζουν την υποδούλωση της Πατρίδας τους.

Ενώ στο προσκήνιο μας παρουσιάζουν όλα αυτά, από την άλλη ετοιμάζουν :

  1. Την Ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη.
  2. Το Ηλεκτρονικό φακέλωμα των περιουσιακών και των οικονομικών στοιχείων.
  3. Την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών (1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ)
  4. Την πλήρη κατάργηση του κράτους ( ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ  & ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ και κρατικών ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, με απώτερο στόχο το κλείσιμο).
  5. Την ισοπέδωση των εργασιακών (1ο &2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ).
  6. Την κατάργηση των ασφαλιστικών ταμείων (1ο &2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ) με απώτερο στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση και τραπεζοποίηση της υγείας.
  7. Την τραπεζοποίηση και υποθήκευση της κρατικής περιουσίας ( 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ).
  8. Την τραπεζοποίηση και υποθήκευση της ιδιωτικής  περιουσίας ( 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ).
  9. Την κατάργηση των στρατοπέδων και την μετατροπή τους σε λαθρομεταναστευτικά εκπαιδευτικά κέντρα διαλογής.
  10. Την δημιουργία οικονομικών ζωνών.
  11. Την ιδιωτικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών Ελληνικών κρατικών επιχειρήσεων.
  12. Την περιθωριοποίηση και στην ουσία κατάργηση των επαγγελματικών φορέων.
  13. Την περιθωριοποίηση και στην ουσία την κατάργηση του συνδικαλιστικού κινήματος.
  14. Την ουσιαστική κατάργηση του συντάγματος.
  15. Την ουσιαστική κατάργηση της βουλής και την νόθευση των επιλογών του λαού.
  16. Την κατάργηση των κομμάτων.
Από την άλλη έχει πλέον επέλθει σημαντική αλλοίωση στον κοινωνικό ιστό του λαού της Ελλάδας είτε από την κατακόρυφη πτώχευση του Ελληνικού λαού, είτε από την ανάμειξη του με τους λαθρομετανάστες.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κάποια στιγμή που θα ξυπνήσει ο υγειής λαός και θα επιχειρήσει να αντιδράσει θα βρεθεί αντιμέτωπος στα εξής δεδομένα:

Οι Αμερικάνοι θα διεθνοποιήσουν την περιοχή της ΚΡΗΤΗΣ και θα την θέσουν υπό ειδικό καθεστώς για να προστατεύσουν τις δικές τους εταιρείες εξώρυξης υδρογονανθράκων.

Ομοίως οι Γερμανοί θα διεθνοποιήσουν τις οικονομικές ζώνες που αρχίζουν και δημιουργούνται στην περιοχή της ΘΡΑΚΗΣ στην οποία θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους και θα τις θέσουν υπό ειδικό καθεστώς υπό προστασία.

Από την άλλη θα θεσπίσουν και μια Ευρωπαϊκή συνθήκη προστασίας των κρατών μελών η οποία θα υποκαθιστά τα συντάγματα των κρατών και θα αποτελεί το Ευρωσύνταγμα

Τότε με πρόφαση την προστασία των Ευρωπαϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα και των Ευρωπαίκών συνόρων, θα μας στείλουν και ειδικό μισθοφορικό στρατό που στην ουσία θα έχει στόχο την καταστολή κάθε μορφής αντίδρασης του Ελληνικού λαού για την επιβολή όλων των παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: