Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Nίκος Παππάς: Η εγγύηση του Σαμαρά για τον κατώτατο μισθό έχει όση αξία είχε η εγγύησή του για τον Παπαγεωργόπουλο

Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο:

Nίκος Παππάς, Διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα     «Η εγγύηση του Σαμαρά για τον κατώτατο μισθό έχει όση αξία είχε η εγγύησή του για τον Παπαγεωργόπουλο. Ας κρίνουν οι πολίτες την απόφαση στήριξης ΝΔ προς Παπαγεωργόπουλο» είπε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κατώτατος μισθός θα πρέπει να γυρίσει στα....
προ του περασμένου Φεβρουαρίου επίπεδα, στα 751 ευρώ. Η Ελλάδα σύμφωνα με το μνημόνιο δεν χρειάζεται μεσαία τάξη και καλά αμοιβόμενο, γι’ αυτό ξεκινάει η κουβέντα για μείωση του κατώτατου», πρόσθεσε και υποστήριξε ότι «εδώ υπάρχει κάτι οξύμωρο. Η ΝΔ έχει υπογράψει μείωση μισθών και ρωτά την αντιπολίτευση με ποιόν τρόπο θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό».

Όπως σχολίασε ο κος Παππάς, «στο όνομα της προσέλκυσης επενδύσεων λέμε "μπάτε σκύλοι αλέστε"». Τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ταμπού με τις επενδύσεις οι οποίες θα προσφέρουν θέσεις εργασίας και θα φέρουν τεχνογνωσία. Εμείς έχουμε επιλέξει το άρμα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής του ελληνικού λαού και όχι το άρμα της Γερμανίας».

Αναφερόμενος στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, έκανε λόγο για "σκαστή περίπτωση διαπλοκής", σημειώνοντας ότι "εκχωρήθηκε έναντι πινακίου φακής μια τεράστια έκταση".

«Η υπόθεση στις Σκουριές είναι μια τυπική ιστορία που θα οδηγήσει σε απολύτως αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα. Εμείς είμαστε αρνητικοί σε αυτή την επένδυση.

Είναι μια σκαστή περίπτωση διαπλοκής όπου εκχωρήθηκε έναντι πινακίου φακής μια τεράστια έκταση .Η κοινωνία της Χαλκιδικής θα πάει πίσω αν αυτό προχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρότεινε τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος.

«Αυτός που έκανε την επικοινωνιακή σπέκουλα για την επίθεση στις Σκουριές ήταν η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Για τις δηλώσεις Δραγασάκη, ο κος Παππάς σχολίασε πως «έχει όρια αυτή η στρατηγική της διαρκούς διαστρέβλωσης» και κατηγόρησε τη ΝΔ πως «θα πρέπει κάποια επιτελεία, όταν εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ, να ξεκινάνε από τα του οίκου τους. Έχουν στήσει ένα μηχανισμό, με μονταζιέρες, διαστρεβλώσεις και ψέματα προσπαθούν να αλλάξουν την κουβέντα».

 «Δεν είναι κυβερνήσεις του λάθους αλλά η λάθος κυβέρνηση. Θα γίνει πολλαπλασιασμός των ανθρώπων που έχουν βιοτικό πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα που εφαρμόζεται. Λίγη ντροπή δε βλάπτει. Υπήρξε μια πρωτοφανής κυβερνητική προπαγάνδα, αν δεν παίρναμε τα λεφτά τον Ιούνιο δε θα είχαμε συντάξεις τον Ιούλιο», δήλωσε ο κος Παππάς.

«Προφανώς και δεν δεχόμαστε τις ΕΟΖ», κατέληξε ο κος Παππάς.


Alpha 989

Δεν υπάρχουν σχόλια: