Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS: ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.


Thoureios
Με κατάπληξη παρακολουθούμε σήμερα όλα τα ΜΜΕ ακόμα και πολύ γνωστά blogs να αναμεταδίδουν απόψεις γόνου πολύ γνωστής πολιτικής οικογένειας, οι οποίες αναφέρονται στην αναγκαιότητα απολύσεων στον δημόσιο τομέα.!!

Ο εν λόγω κύριος «φροντίζει» σε τακτά χρονικά διαστήματα να υπενθυμίζει την παρουσία του με κάποια δήλωση η οποία αφορά την καθημερινότητα σε θέματα που ερεθίζουν για να προκαλούν το ενδιαφέρον…!!


Το μείζον θέμα όμως είναι, ότι πάντα βρίσκει έδαφος σε όλα τα ΜΜΕ ακόμα και στα «ελεύθερα» blogs και το όνομα του «παίζει» σχεδόν σε όλα τα επίπεδα ενημέρωσης της χώρας..!!

Έλεος….δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα και εμείς οι λεγόμενοι «ελεύθεροι blogers», ότι κάθε τέτοια αναδημοσίευση στην ουσία δυναμώνει το σύστημα και καθιστά τον κάθε τέτοιο εν, λόγω «κύριο» ποιο δυνατό;

Γράφοντας τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά μπορούμε όμως να κρίνουμε αν η παρουσία του καθένα στο προσκήνιο διαχρονικά διακρίνεται από σκοπιμότητα και μας χρησιμοποιεί για την επίτευξη του σκοπού του…!!!

Πολύ δε περισσότερο αν αυτός αποτελεί μέρος του συστήματος και της ολιγαρχίας του κατεστημένου που διαχειρίζεται διαχρονικά τις τύχες των Ελλήνων…!!

Τέλος, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι κάθε αναπαραγωγή κάποιου ονόματος ακόμα και δυσφιμιζόμενο αποτελεί διαφήμιση ενώ η μη αναδημοσίευση αποτελεί το μαγαλύτερο όπλο κατά της δυσφίμησης..και της αφάνειας.!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΛΕΣ;;;

thoureios.blokspot είπε...

ΕΧΕΙ "ΓΥΙΟ" Ο ΤΕΡΗΣ....;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΠΕΣΤΕ ΤΟ!!!!!

ΠΟΙΟΣ ???????????????????????????