Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: «Η ΡΕΠΟΥΣΗ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»!!!



Του Αθανασόπουλου Περικλή

Μια φόρα κι έναν καιρό ζούσε  κάπου εκεί στην ανατολική Μεσόγειο ένας ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ  λαός που μπόρεσε και έζησε περίπου..5.000 η 10.000 η και 15.000 χρόνια …δεν θυμάμαι καλά.

Αυτός ο λαός ήταν ένα παραμύθι που είχε μπολιάσει την ανθρωπότητα σε όλα τα επίπεδα..στην γλώσσα στον πολιτισμό, στις επιστήμες και μάλιστα  σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαν να διανοηθούν οι άλλοι λαοί της εποχής να τον βγάλουν από την σκέψη τους γιατί θα έπαυαν να υπάρχουν.
Η πλάκα είναι ότι όλοι οι τότε λαοί της Γής είχαν λεηλατήσει κάθε λογής κομματάκι από τις "παραμυθένιες" του κατασκευές για να κοσμήσουν τα "πραγματικά" τους μουσεία.

Αν θυμάμαι καλά τους πολίτες αυτού του λαού τους έλεγαν Έλληνες και ζούσαν μέσα στο παραμύθι ότι ήταν οι άριστοι των αρίστων…

Για παράδειγμα  μερικοί από αυτούς πίστευαν ότι ήταν πανεπιστήμονες και είχαν φλομώσει τον κόσμο με φαντασιώσεις που τις έλεγαν φιλοσοφίες, αν θυμάμαι τα ονόματα, τους έλεγαν ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ κλπ. 

Κάποιος άλλος νόμιζε ότι ήταν γιατρός και μάλιστα οι Έλληνες τον θεωρούσαν κορυφαίο της εποχής γιατί τους έλεγε παραμύθια και τους θεράπευε και μάλιστα χωρίς να τους παίρνει χρήματα... ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ νομίζω τον έλεγαν. .

Άλλος πάλι παραμύθιαζε τον κόσμο ότι ήξερε να μελέτα τον ουρανό και τα αστέρια και να υπολογίζει με ακρίβεια τεράστιες αποστάσεις μόνο από τις κινήσεις των άστρων, κάποιος άλλος έλεγε ότι ήξερε πολύ καλά μαθηματικά και έλεγε κουτουράδες, αν θυμάμαι καλά τον έλεγαν Ευκλείδη…

Όλοι αυτοί και κάποιοι άλλοι έχουν γίνει σήμερα σύμβολα παραμυθιών και διδάσκονται σε όλες τις ιστορίες των λαών του κόσμου…

Αυτοί οι παραμυθάδες οι Έλληνες λένε ότι είχαν έναν στρατηλάτη που τον έλεγαν Αλέξανδρο και κατάκτησε όλο τον τότε γνωστό κόσμο δημιουργώντας σε κάθε σημείο του πλανήτη και μια πόλη με το όνομά του, δηλαδή μια ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ .

Επειδή όλοι οι Έλληνες έλεγαν παραμύθια και ζούσαν με φαντασιώσεις ήθελαν να τους καταλάβουν για να τους εκπολιτίσουν.

Και κάποια μέρα ένας σπουδαίος λαός της εποχής εκείνης που τους έλεγαν ΤΟΥΡΚΟΥΣ  με την βοήθεια όλου του τότε γνωστού κόσμου, υποδούλωσαν τους παραμυθάδες Έλληνες για να τους διδάξουν πολιτισμό.

Οι μεγαλύτεροι ΤΟΥΡΚΟΙ ιστορικοί της εποχής με κορυφαίο κάποιον αν θυμάμαι καλά ΡΕΠΟΥΣΟ..ΡΕΠΟΥΣΗ… κάπως έτσι τον έλεγαν ..μάλιστα λένε ότι ήταν ανώτερος από τον πατέρα της ιστορίας των παραμυθάδων ΟΜΗΡΟ, και ανέλαβε το μεγάλο έργο να τους εκπολιτίσει…

Τους δίδασκαν για  400 ολόκληρα χρόνια για να μπορέσουν να τους «βγάλουν» από την φαντασίωση και τελικά τίποτα….Αυτοί πήραν τα βουνά και κατάφεραν να διώξουν αυτόν τον κορυφαίο ιστορικό όλων των εποχών ΡΕΠΟΥΣΟ .

Τελικά αυτοί οι παραμυθάδες Έλληνες οι οποίοι ζούσαν μόνο με μύθους, κατάφεραν να είναι πάλι ελεύθεροι αλλά όλος ο τότε γνωστός κόσμος τους βοηθούσε με το να τους κηδεμονεύει για να μην αρχίζουν κάθε τόσο να πλάθουν παραμύθια και αντί να δουλεύουν κάθονται και αλληλοπαραμυθιάζονται…

Σήμερα δε κάποια απόγονος του μεγάλου ΤΟΥΡΚΟΥ  ιστορικού ΡΕΠΟΥΣΟΥ, επιχειρεί για άλλη μια φορά να «προσγειώσει» στην πραγματικότητα τους Έλληνες και μάλιστα λένε ότι έχει φέρει και 2.000.000 μορφωμένους και επιστήμονες από την ανατολή διαφόρων αποχρώσεων με άριστες σπουδές στις φυλακές των ανατολικών χωρών για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο έργο του.

Σήμερα αυτός ο λαός, οι έλληνες, μοιάζει να κοιμάται..και υπακούει στους κηδεμόνες του...
Η σενέχεια στο επόμενο....


Δεν υπάρχουν σχόλια: