Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δεν αυτοκτονούν μόνο. Πεθαίνουν και από άγχος για τα παιδιά τους οι Έλληνες

paidiaΘα πρέπει να με καταλαβαίνουν οι σημερινοί γονείς. Δεν είναι μόνον οι χιλιάδες που αυτοκτόνησαν  από εφαρμογής των μνημονίων την τελευταία τριετία αλλά και οι, πολλοί περισσότεροι, θάνατοι καθημερινών ανθρώπων που η αιτία θανάτου τους αποδίδεται πότε σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και άλλοτε σε «βαρύ εγκεφαλικό». Μια νεκροψία γνωματεύει απλά το αποτέλεσμα χωρίς όμως να εξηγεί, δεν είναι άλλωστε της αρμοδιότητάς της, την αιτία που προκάλεσε το έμφραγμα ή το εγκεφαλικό. 
Όλοι μας, όσοι δεν είχαμε την δυνατότητα να σπουδάσουμε τα παιδιά μας πρωθυπουργούς ή να τους εξασφαλίσουμε δύο – τρία  ξενοδοχεία και καμιά δεκαριά βαπόρια, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρε αδελφέ, χύσαμε ιδρώτα, δάκρυα και αίμα για να μπορέσουμε να τους εξασφαλίσουμε πετυχημένες
σπουδές ώστε να έχουν ένα μέλλον καλύτερο από το δικό μας. Ξοδευτήκαμε σε φροντιστήρια, απομονωθήκαμε από φίλους και συγγενείς  και ξεχάσαμε κάθε είδους διασκέδαση για να μην μας λείψει και η δεκάρα που θα επενδύαμε στο μέλλον των παιδιών μας. 
Ξέρετε   από πρώτο χέρι και δεν χρειάζεται να σας το θυμίσω εγώ, την πίκρα και την αγωνία που κατατρώει τα σωθικά μας βλέποντας τα ένα, δύο ή τρία παιδιά μας -δεν έχει σημασία ο αριθμός γιατί κάθε γονιός έχει τον δικό του πόνο- που είναι άνεργοι πτυχιούχοι να «σκοτώνουν»  τον χρόνο τους μεταξύ κρεββατοκάμαρας, κουζίνας και μπαλκονιού με το λάπτοπ ανά χείρας να ψάχνουν μάταια να βρουν δουλειά ή να διασκεδάζουν με τον τρόπο τους μια και εμείς δεν έχουμε να τους δώσουμε ένα πεντάευρω για να πιούν έναν καφέ στην καφετέρια της γειτονιάς μας. 
Ένα ψωρο-πεντάευρω  στο εικοσιπεντάχρονο ή τριαντάχρονο παλικάρι ή την κορούλα μας!!!!  
Κι εμείς;  Εμείς να καταπίνουμε την πίκρα με κάθε μας ανάσα και να ντρεπόμαστε για την «κατάντια» μας ζώντας, μέσα στην μιζέρια και την απόγνωση, το βασανιστικό μαρτύριο να θεωρούμε  τον εαυτό μας  έναν αποτυχημένο που καταδίκασε τα παιδιά του στην δυστυχία του γεγονότος να μην ζουν την ζωή τους, να μην ερωτεύονται και να μην σκέφτονται, πώς θα μπορούσαν άλλωστε, να κάνουν οικογένεια και να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.
Το κακό είναι μεγάλο και οι υπαίτιοι πολιτικάντηδες εγκληματούν συνειδητά κατά της ίδιας της ζωής. Τους ακούμε πόσο εύκολα και χωρίς ντροπή μιλάνε για μια ή δυο γενιές «χαμένες» ώσπου «να δούμε φως στο τούνελ» – ήμουν νιος και γέρασα- ώστε τα τρισέγγονα που δυστυχώς δεν θα αποκτήσουμε, να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Πόσο εύκολα και χωρίς ντροπή ο «ανθρωπιστής  αριστερός» Ρουπακιώτης, υπακούοντας στην συντεχνιακή και πελατειακή του νοοτροπία βυθίζει ακόμη περισσότερο τον πνιγμένο στα χρέη Έλληνα, αναγκάζοντάς τον να πληρώνει περισσότερα στους δικηγόρους απ’ ότι στις τράπεζες  ενώ κατά τα άλλα, ο «αντιρατσισμός» τον μάρανε!
 Για να αναπαυθεί η ψυχούλα όσων αυτοκτόνησαν αλλά και όσων «τους εκτέλεσε» το πανάθλιο, παν άσχετο, ανεπαρκές και εγκληματικό πολιτικό κατεστημένο  πρέπει να κάνουμε τους εγκληματίες πολιτικάντηδες  να πληρώσουν ακριβά. Με την ζωή τους ίσως; Είναι πολύ μικρή η εκδίκηση για να ξεπληρώσουν τόσα εγκλήματα και πρέπει να σκεφθούμε κάτι πιο επώδυνο γι αυτούς. 
Όλοι μαζί κάτι θα σκεφτούμε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιμένουν να μας ..σώσουν !!!
Γράφει ο Ν Βράχος
Ελληνίδα μάνα, Έλληνα άνεργε, συνταξιούχε, νέε πτυχιούχε….
έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει Να έχει..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας. Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!!
*Έχεις ακούσει αν ο Καμμένος, έχει ούτε ένα ένσημο; Αν έχει σηκωθεί έστω και ένα πρωινό στις ..Ο7.00 από το κρεβάτι του; Έχει ποτέ του ιδρώσει , εκτός από την ώρα της’’ σουσιμαγειρικής ‘’ και εκτός από την ηλιοθεραπεία που κάνει; Έχει ποτέ βοηθήσει , με τόσα χρήματα που έχει, κάποιον που έχει ανάγκη;
*Έχεις ακούσει αν ο Τσίπρας έχει δουλέψει ποτέ του, ή αν προσέφερε κάτι στην Ελλάδα εκτός από την ΛΟΥΦΑ του στο στρατό; Έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν το κόμμα του (+) ..(-) 3% να ‘’φουντώσει’’ σαν απαγορευμένο φυτό και χωρίς καμιά μεταβολή στα λόγια ή στα έργα του, να ανέλθει σαν κισσός στο δένδρο της εξουσίας; Τι συνέβη; Τι μεσολάβησε και ..ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς άρχισε να ‘’παρουσιάζεται’’ σε όλα τα παράνομα και μη κανάλια της διαπλοκής των διεφθαρμένων και των νταβατζήδων; Θαύμα σήμερα και σε άθεους από άθεους;
*Κι όμως, Τσίπρας και Καμμένος και..άλλοι, βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και μιλάνε για ανεργία, για άνεργους, για την δυστυχία που ζούνε..οι άλλοι !
Καλά δεν ντρέπονται; Δεν σέβονται τίποτε;
*Τον Καμμένο τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) ! χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις !
Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.
**Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε, που ξέραμε, τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει ο καημένος για να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις του; Παντού ’’χρωστάει’’ ..χάρες, άσε που ανέλαβε να καλύψει το ..μέλλον των Μεσσήνιων με τα δανεικά ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!!.
Οι χρυσοφονιάδες, είναι μόνο αχθοφόροι με έντονη τάση για κτηνοέρωτες..
Αυτοί θα μας..σώσουν..????
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
Μετά, αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;
Γιατί είσαστε η αιτία που υποφέρει. Εσείς οδηγήσατε τη χώρα στη συμφορά
Και τώρα έρχεται η ώρα ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ !!!