Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΝΟΧΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ…!!!


Ποιος είσαι ρε   ΡΑΓΚΟΥΣΗ εσύ ο χτεσινός που έγινες ξαφνικά ΠΑΣΟΚ και τολμάς να αξιοποιείς
τα αρχεία του και να μας ενοχλείς συνέχεια με τα μηνύματα σου και με τις απόψεις σου;

Ήμαρτον τέλος πάντων, σε φωνάξανε από το πουθενά και σε κάνανε κηπουρό της αυλής του  ΓΑΠ μαζί  με την λουλούδο ( ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ) τον πρίγκιπα ( ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ) και διάφορους άλλους αυλικούς και ξαφνικά άρχισες να σηκώνεις ανάστημα και να στέλνεις  μηνύματα σε όλο τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ θέλοντας να το παίξεις μεγαλοστέλεχος και μεγαλοπαράγοντας της πολιτικής.

Δεν μας ενδιαφέρουν ρε ΓΙΑΝΝΗ οι απόψεις σου, δεν θέλουμε να μας ενοχλείς άλλο.

Κρίνουμε ανάξιο λόγου να σου πούμε ότι έχεις βαρύτατο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα της χώρας.

Άντε ρε χριστιανέ μου στην ΠΑΡΟ και αν μπορείς να ξαναγίνεις ΔΗΜΑΡΧΟΣ και μην μας ενοχλείς.

Και εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚ μην δίνετε στον καθένα τα στοιχεία και τα αρχεία, σταματήστε επιτέλους τις μαλακίες.

Αλλά θα πεις ποιο ΠΑΣΟΚ, όπως το κατάντησαν άνοιξαν τα παράθυρα και τις πόρτες και μπάζει από παντού…. άρα όχι αρχεία δεν θα μείνουν ..δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο …

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ ...!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;
Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση.
Κάθε δαπάνη έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΄Ετσι, ο κάθε ένας μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!!

Γιώργο Παπανδρέου,
υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

thoureios.blokspot είπε...

Όλα στο φως και να γνωρίζουμε που πάει το κάθε ευρώ συμφώνα με την «διαύγεια» που θεσμοθέτησε ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Αλλά για πες μας εσύ ρε ένθερμε οπαδέ της ΡΑΓΚΟΥΣΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ και της ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΛΑΓΝΙΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» εμφανίστηκαν τα 3,5 δίς ευρώ που πληρώσαμε προχθές για Ελληνικό ομόλογο.
Για πες ρε υπέρ- ΠΑΣΟΚΟΣΥΝΤΡΟΦΕ οπαδέ του ΡΑΓΚΟΥΣΕΙΚΟΥ, γιατί δεν αναρτάται μια κατάσταση του χρέους της χώρας μας αναλυτικά για να δούμε, πόσα χρωστάμε ; σε ποιους;, πότε τα πήραμε; Από ποιους τα πήραμε; Ποιος τα πήρε και πότε; Και που δόθηκαν;
Φίλε κόψε το παραμύθι και προσγειώσου, μην μπερδεύεις τον ΓΕΡΟ με το ΠΑΙΔΙ, άλλο ΑΝΔΡΕΑΣ και άλλο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ …ξύπνα…..!!!!
Αλλά για να ξέρεις ποια ήταν η μαγκιά του γερού και να καταλάβεις την διαφορά, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ήξερε να δημιουργεί και να ελέγχει την κρατική παραοικονομία ενώ ο ΓΙΩΡΚΑΚΗΣ με τον φίλο του τον ΑΝΤΩΝΗ την εκχώρησαν στην ΜΕΡΚΕΛ.