Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Booker Sailing Τeam: H μοναδική ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ORCi



Το σκάφος "Booker" τύπου Grand Soleil 42R,  ιδιοκτησίας Νικολάου Σινούρη, θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για σκάφη κατηγορίας ORC International που θα πραγματοποιηθεί απο 21 εως 29 Ιουνίου στην Ancona της Ιταλίας.

Μια από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες των τελευταίων χρόνων θα αναμετρηθεί με τις καλύτερες ομάδες από όλον τον κόσμο, εφτά μέρες έντονων ιστιοπλοικών μαχών ανάμεσα σε 115 σκάφη. 


Η Ελληνική ομάδα αποτελούμενη 100% από Έλληνες ερασιτέχνες αθλητές της θάλασσας θα δώσει τη μάχη της ενάντια σε μερικούς από τους καλύτερους ιστιοπλόους του κόσμου. 

Το ενεργητικό του "Booker" περιλαμβάνει διακρίσεις όπως πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και δια-συλλογικούς αγώνες στην Ελλάδα. Σημαντική επίσης παρουσία έχει η ομάδα και στο δυσκολότερο αγώνα ανοικτής θαλάσσης που διοργανώνεται στην Ελλάδα, το Ράλλυ Αιγαίου που στα τελευταία 5 χρόνια μετράει 4 νίκες και μια 2η θέση.

Τα τελευταία χρόνια, στις διεθνείς της παρουσίες η Booker Sailing Τeam, έχει καταφέρει να κρατήσει τα χρώματα της σημαίας μας ψηλά καθώς το 2012 κέρδισε την 1η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ORCi στην κατηγορία των ερασιτεχνών (Corinthians) στην Punta Ala της Ιταλίας. 

Mια ομάδα από έμπειρους ιστιοπλόους, που παρότι δεν είναι επαγγελματίες, με πάθος επιδίδονται στο άθλημα της ιστιοπλοΐας και με προσήλωση δουλεύουν συστηματικά για το φετινό τους στόχο, που είναι η κατάκτηση μιας ακόμα διεθνούς διάκρισης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: