Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Σαμποτάρετε το κοινωνικό μας έργο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως ένα θέμα που δημοσιεύτηκε σε γνωστό site είχε σκοπό να σαμποτάρει το κοινωνικό της έργο.
Όλη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
“Διαβάσαμε σε ανάρτηση του newsit.gr ένα άρθρο με τίτλο “Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής”. Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:
“Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματικά
είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στο σταθμό Λαρίσης για να πάρουν κάποια τρόφιμα από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Ο φακός του NewsIt απαθανάτισε ένα ζευγάρι ανθρώπων που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής με το μαύρο τζιπ τους και πήραν και εκείνοι τρόφιμα.”
Η Αλήθεια όμως είναι πολύ μεγάλη για να μπορεί να την δει ολόκληρη η μικρή και καχύποπτη ψυχή του “ρεπόρτερ”. Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου οχήματος, καθώς και αρκετοί άλλοι, δεν ήρθαν να παραλάβουν τρόφιμα για τους ίδιους, αλλά για άπορες οικογένειες της περιοχής τους. Μας επέδειξαν τα έγγραφα της απορίας, στήθηκαν για ώρες στην ουρά, έλαβαν ποσότητες τροφίμων και τις παρέδωσαν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Επέδειξαν έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που αδυνατούσαν να έρθουν οι ίδιοι, είτε λόγω των καιρικών συνθηκών, είτε λόγω υγείας, είτε λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου. Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνουν οι παρτάκηδες κονδυλοφόροι που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.
Η Αλληλεγγύη κύριε υπάλληλε του Ευαγγελάτου, δεν είναι λόγια αλλά πράξη και αυτό το βιώνουμε έμπρακτα εμείς και όλοι όσοι μας ακολουθούν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Εθνικισμός πάνω απ’ όλα είναι προσφορά και αυτοθυσία και γι’ αυτό σας φοβίζει και τον πολεμάτε με νύχια και με δόντια. Όπως και να το κάνουμε, για όλους εσάς είναι πιο εύκολο να παίρνεις παρά να δίνεις.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των Ελλήνων με πράξεις και όχι με λόγια”.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του ..Πάνου
Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πώς συμβαδίζουν όλα αυτά με την πρόσφατη στροφή του κ. Καμμένου
προς μια τακτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Κατά την εισαγωγική του ομιλία στο συνέδριο ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρθηκε στο προηγούμενο της συνεργασίας του Ζέρβα με τον Βελουχιώτη για την ιστορική ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου το 1942. Μόνο που ξέχασε να προσθέσει ότι λίγα χρόνια αργότερα, το 1947, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Ζέρβας ήταν εκείνος που οργάνωσε και εκτέλεσε το ανθρωποκυνηγητό κατά των μελών του ΚΚΕ και των οπαδών της Αριστεράς, κατά την πρώτη φάση του εμφυλίου πολέμου.
Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης ! Έγινε κι αυτό!
Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
(περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ»,
που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..τραίνο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα; Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος ο καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη, μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς αγνοούμε τις ..δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;