Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Το ένοπλο τμήμα της λέσχης Μπίλντερμπεργκ (ΝΑΤΟ), θα αιματοκυλίσει πάλι μια χώρα (Συρία)

SyriaΑυτό το έργο το ‘χουμε ξαναδεί.
Το ένοπλο τμήμα της λέσχης Μπίλντερμπεργκ (ΝΑΤΟ), θα αιματοκυλίσει πάλι μια χώρα (Συρία) για να τη σώσει. (Παρένθεση πρώτη: είναι θεοσεβούμενοι αυτοί να μου το θυμάστε. Παλεύουν για τη σωτηρία των ψυχών. Γι αυτό μετατρέπουν μαζικά ζώντες ανθρώπους σε … ψυχές!).
Το κράτος-προθήκη του Σιωνισμού (Ισραήλ) χαίρεται και αγαλλιάζει. (Παρένθεση δεύτερη – κουίζ: βρείτε μία έστω σύρραξη στη Μέση Ανατολή που να μην συμμετέχει έστω και έμμεσα ο Σιωνισμός).
Τα συνήθη κοράκια (Τουρκία, Αλβανία κτλ) σπεύδουν να δηλώσουν συμμετοχή. Παλιά μου τέχνη (σκοτώνω τον αδύναμο, τον απομονωμένο, τον απροστάτευτο), κόσκινο. (Παρένθεση τρίτη – ερώτηση προς δεξιούληδες: μήπως θυμάστε ποιος ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας όταν και δεύτερο όμορο εχθρικό κράτος κατσαπλιάδων με εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος μας, εισήλθε με συνοπτικές διαδικασίες στο ΝΑΤΟ;).

Τα διακοσμητικά φυτά (Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας, Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ κτλ) συνιστούν αυτοσυγκράτηση. (Παρένθεση τέταρτη: τόσα λεφτά, τόση γκλαμουριά, τόσες δεξιώσεις για ν’ ακούμε φανφάρες).
Ο Μόσκοβος καταγγέλλει, αλλά αποσύρεται διακριτικά. (Παρένθεση πέμπτη: να τον ακούτε τον Βλαδίμηρο. Τα λέει σιβυλλικά, κάτι σαν Πυθία, κάτι σαν το γερο-Καραμανλή, αλλά τα λέει. Έχει δηλώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας αναβαθμίζονται και θα είναι επιχειρησιακά έτοιμες να αντιπαρατεθούν με οποιονδήποτε το 2020. Μέχρι τότε θα ντουφεκάνε ηλιθίους τύπου Σακιασβίλι).
Ο Κινέζος διαφωνεί αλλά … «έχουμε και δουλειές». (Παρένθεση πέμπτη: δεν βγήκε τυχαία η έκφραση «κάνω τον Κινέζο»).
Και τώρα το ζουμί.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, επίσημες και ανεπίσημες, όσον αφορά στη συμμετοχή ή όχι της Ελλάδας στην επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Συρίας, προσφέρονται δύο βασικές επιλογές:
ΝΑΙ (να διευκολύνουμε το ΝΑΤΟ) – ΟΧΙ (να μείνουμε εντελώς αμέτοχοι).
Η τρίτη επιλογή πού είναι;
Η περίπτωση συμμετοχής μας στο πλευρό του Άσαντ, εναντίον του ΝΑΤΟ πού είναι;
Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε: «είσαι πιωμένος ή τρελάθηκες ξαφνικά;».
Τίποτε από τα δύο.
Υποστηρίζω πάντα ότι οι ξένες έννοιες δεν πρέπει να ταλαιπωρούν μια ήδη χειμαζόμενη χώρα. Ασφαλώς συμπονούμε τον δυστυχή Σύριο που θα καεί στα εξ ων συνετέθη από τη βόμβα του ιπτάμενου καουμπόι, αλλά το να αυτοδιοριστούμε εκδικητές-τιμωροί στο πλευρό του κάθε αδικημένου, όντες μάλιστα σε μαύρα χάλια, πάει πολύ.
Άλλο εννοώ.
Το δίλημμα «με τον έναν ή ουδέτεροι» και η παράλειψη της επιλογής «με τον άλλον», καθιστά τις σφυγμομετρήσεις άκυρες. Είναι ο ορισμός του στατιστικού σφάλματος.
Αυτό το λέω, διότι πρόσφατα εμφανίστηκαν σοβαρές (λέει) δημοσκοπήσεις, στις οποίες (λέει) αποδεικνύεται περίτρανα, ότι ο κλασσικός εγχώριος αντιαμερικανισμός πήγε (λέει) περίπατο. Οι Έλληνες (ξαναλέει) θεωρούν πλέον σε μεγάλο ποσοστό τους Αμερικανούς, ως τους καλύτερους φίλους (σε προφανή αντίθεση με τους «κακούς» Γερμανοευρωπαίους). Και ασφαλώς θα εμφανιστούν και σοβαρές (θα πει) δημοσκοπήσεις όπου φίλτατοι θα αποδεικνύονται και οι σφαγείς των Παλαιστινίων.
Για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος, να έχουμε παρακαλώ και μια σοβαρή (λέω) δημοσκόπηση, όπου παραμονές (ή και μεσούσης) της σφαγής Συρίων από τους αιμοσταγείς υπερατλαντικούς «φίλους», να δίνεται και τρίτη επιλογή, τρίτη απάντηση:
Ουστ ρε ΑμερικανοΣιωνιστές φονιάδες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΡΩΝΩ ΡΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ...


Η επιτομή του κουτσαβακισμού, η αποθέωση του νεόπλουτου "μάγκα" που τη βόλεψε με σκάφη κρυμμένα σε οφσορ στην υγεία των κορόίδων.

Αρχηγός κόμματος που βγαίνει στην τηλεόραση και φτύνει κατάμουτρα την Δικαιοσύνη λέγοντας ότι την γράφω την απόφασή της γιατί εγώ έχω και πληρώνω. Θα καλώ κάθε μήνα δημοσιογράφους και θα βρίζω και θα πληρώνω μια πεντακοσάρα. Έχω χρήμα ρε.

Η ιδεολογία των Καμμένων, άμα έχεις φράγκα γαμείς και δέρνεις και βρίζεις. Μετά πληρώνεις και καθάρισες.

Κι ακόμα δεν τον έχει εγκαλέσει ένας απο τους "θεσμικούς" που πηγαινοέρχονται με τα διάφορα "αντιρατσιστικά" στα χέρια και μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα 2 βδομάδες τώρα...

ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος Πάνος…
Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ειδήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν το θέμα έχει "παίξει" στα δελτία. Περιττό να πω ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνιστά κολοσσιαίο σκάνδαλο συγκάλυψης. Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. 30.000 χιλ.ευρώ θα πληρώσει ο πολιτικός ασβός , για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές ναι ΄η, όχι κύριε μπουρδολόγε ;
Δικάστηκες για συκοφαντία, κύριε Καμμένε και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας. Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο , κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος , κύριε Καμμένε.
Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από το καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

Ανώνυμος είπε...

Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της
ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….

"Σαλτάρουν και…σαλπάρουν " οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α ολυμπιακών διαδικτυακών διαστάσεων.
Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους. Πίστευαν, ότι μια ζωή θα ασελγούσαν εις βάρος των Ελλήνων, καλυπτόμενοι πίσω από βρώμικα κατεστημένα και άθλιους σπεκουλαδόρους. Συκοφαντούσαν, ύβριζαν, λοιδορούσαν, παραπληροφορούσαν, εκβίαζαν και ψευδολογούσαν ασύστολα και ατιμώρητα.
Παραθέτουμε μερικές δικαστικές υποθέσεις, που θα συγκινήσουν τον ελληνικό λαό, τόσο με το αποτέλεσμά τους , όσο και με τους κατηγορούμενους, εκφραστές της αθλιότητας.
1). [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα , θεωρώντας...
...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]
2 ). Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή) στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας. Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.
3). Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη μετά από πολύμηνη έρευνα για την υπόθεση μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα γαλλικής τράπεζας το 2007.Ο εκδότης διώκεται πλέον για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν δικαιολογείται βάσει των οικονομικών στοιχείων που έχει δηλώσει.
4). Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...
...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

5). ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!
«ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας », ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!! Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες » του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία. Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διαπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.