Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

"ΑΔΩΝΗΣ" Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ…!!!



Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή

Φανταστείτε σε μερικά χρόνια να καθαιρούνται οι ταμπέλες που έχουν αναρτηθεί σε όλη την χώρα στους δρόμους των πόλεων στις οποίες αναγράφεται το όνομα του αείμνηστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  τιμώντας τον για την ίδρυση του ΕΣΥ, και να αντικαθίστανται από το όνομα του σημερινού ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ της Υγείας.

Το  σπουδαιότερο όμως είναι, ότι για την ανωτέρω πράξη συμμετέχει και η κόρη του αείμνηστου Γεννηματά η οποία ότι δεν κατάφερε πριν δύο  χρόνια σαν Υφυπουργούς Υγείας, το υλοποιεί σήμερα ο Μέγας Αναμορφωτής.

Δηλαδή με απλά λόγια σήμερα παρουσιάζεται  σαν ο Υπουργός που θα βάλλει σε σειρά ότι δεν έγινε τα τελευταία 50 χρόνια, αμφισβητώντας  ακόμα και τον τρόπο που στήθηκε το ΕΣΥ, αφού συγχωνεύει νοσηλευτικά ιδρύματα που λειτουργούσαν ανεξάρτητα από την ίδρυσή τους.

Μα επιτέλους πρέπει να ομολογήσουμε ότι κανένας από τους μέχρι σήμερα διατελέσαντες Υπουργούς  Υγείας δεν είχε την τόλμη, την οξυδέρκεια και το θάρρος του σημερινού, να χτυπήσει την διαφθορά και να βάλει τάξη στην Υγεία.

Όλοι οι προηγούμενοι Υπουργοί Υγείας,  είναι πολύ λίγοι μπροστά του, γι αυτό καλά  θα κάνουν οι δήμαρχοι της χώρας να αρχίσουν να ετοιμάζουν καινούργιες ταμπέλες, και μάλιστα να τις προσαρμόσουν στο ύφος και στο ύψος του Υπουργού, όπως π.χ. «ΟΔΟΣ "ΑΔΩΝΗ" ΤΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ» .


Δεν υπάρχουν σχόλια: