Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΗΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:Τον είδα και τρελλάθηκα!

Μόλις αρχίζει να λέει άλλα απ' αυτά που θέλει να ακούσει ο δημισιογράφος, τον διακόπτει και το κερασάκι του φασισμού του καθεστώτος είναι εκεί που τον κλείνει λέγοντας του "¨Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ"
Αμ δεν το βλέπουμε!
Όλοι αυτό λέμε!...
Μετά απ' αυτό έψαξα να βρω κάτι από τις 32 υποθέσεις που έστειλε ο δένδιας σ' αυτήν που θα τιμωρήσει την Πεδιαδίτη που υποθάλπει τον εγκλήματια Γεωργίου.

Και βρήκα αυτά τα τραγελαφικά.

ΡΑΦΗΝΑ
Πολίτης, που εργάζεται στο 3ο νηπιαγωγείο της Ραφήνας, ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.»

ΡΑΦΗΝΑ
Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 πολίτης κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται και της είπε «Χρυσή Αυγή», αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο. Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΑΓΡΙΝΙΟ
Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Δεν υποβλήθηκε έγκλιση.

Αναφέρονται επίσης σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις από παρακρατικούς, οι οποίες τώρα καταλογίζονται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της καθεστωτικής αναλγησίας:

ΞΑΝΘΗ
Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α. τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α. Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Tην 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α Ευστάθιο Μπούκουρα. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές. Σχηματίστηκε δικογραφία την 26/3/13.

Επίσης περιλαμβάνονται περιπτώσεις κατά τις οποίες ακόμα και τα αναίσχυντα ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να κάνουν νύξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού δεν υπήρχε κανένα τέτοιο ζήτημα, ούτε κατά διάνοια. Στον «φάκελο Δένδια» οι δράστες ονομάζονται αυθαιρέτως «μέλη της Χρυσής Αυγής», για να μην γίνει παντελώς ρεζίλι ο Δένδιας.

Εντός της «έκθεσης» υπάρχει και μία περίπτωση που «μέλος της Χρυσής Αυγής» υπέβαλλε μήνυση. Αναρωτιόμαστε πραγματικά ποιο είναι το «αξιόποινο» στην υποβολή μήνυσης, ή αν ο Δένδιας θέλει να πει κάτι από τα μελλούμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης, ότι δηλαδή τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα συλλαμβάνονται αν υποβάλλουν μηνύσεις.
(ΣΧΟΛΙΟ: ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ)

ΛΕΣΒΟΣ
Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν. Σχηματίστηκε δικογραφία, ενεργείται προανάκριση.

Η φαιδρότητα και η αστειότητα υποσκελίζεται μοναχά από το θράσος του Δένδια και αυτών που γράφει στον δήθεν «φάκελο». Από ότι γράφει μέχρι και για ανθρώπους που δηλώνουν «πρώην μέλη», φέρει ευθύνη η Χρυσή Αυγή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Είναι γελοία ή εμένα μου φαίνονται; Αυτός που τα υπέβαλε είνα καθηγητής της νομικής. εκτός από φαιδρός πολιτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: