Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ Ο Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

 Του Αθανασόπουλου Περικλή
Δείτε το ενδιαφέρον video και θα καταλάβετε αμέσως γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδιζε έδαφος εκμεταλλευόμενη τα κενά που δημιουργούσε η εξουσία, για τα οποία θα φανεί το επόμενο διάστημα ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ποτέ η πολιτεία δεν έδινε σαφείς απαντήσεις σε  σοβαρά ζητήματα, και συνεχίζει ακόμα και σήμερα, ώστε να δημιουργηθεί ένα πολιτικό πλαίσιο συζήτησης και να διαμορφωθεί ένα εθνικό πλαίσιο διαχείρισης των λαθρομεταναστών βγαλμένο δημοκρατικά μέσα από την βουλή…!!!

  Η φράση του κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ στο τέλος του video τα λέει όλα…..!!!

«Η συζήτηση αυτή έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βγάζει κανείς νόημα..καλή σας νύχτα»

Κανένας ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να δώσει στοιχεία και απαντήσεις στα ερωτήματα:

1.      Πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες στη Ελλάδα;
2.      Πόσοι είναι οι νόμιμοι λαθρομετανάστες;
3.      Πόσους έχει την δυνατότητα να απορροφήσει η χώρα μας;
4.      Πόσο είναι το κόστος που αφορά παροχές υγείας τους και διάφορα άλλα;
5.      Σε τι επίπεδα ανέρχεται η φοροδιαφυγή από χρήματα που βγάζουν παράνομα στο εξωτερικό;
6.      Πόσοι εργάζονται αδήλωτοι και ανασφάλιστοι;
7.      Πόσοι έχουν πάρει δάνεια από Ελληνικές τράπεζες και τα δάνειά τους είναι κόκκινα για τα οποία πλήρωσε ο Ελληνικός λαός με την ανακεφαλαίωση των τραπεζών;
8.      Αν απαλλάσσονται οι λαθρομετανάστες από απλά καθημερινά ζητήματα όπως εισιτήριο εξετάσεων και εισόδου στα Νοσοκομεία;
9.      Αν απαλλάσσονται από τα πρόστιμα στην περίπτωση καθημερινών παραβάσεων όπως μη έκδοση εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ;
10.  Αν έχουν υποστεί κάποιον υποτυπώδη έλεγχο κατά την είσοδο τους στην περίπτωση που μεταφέρουν νοσήματα στη χώρα μας.
11.  Αν η Ελλάδα εισπράττει από την Ευρώπη ποσά για κάθε «φιλοξενούμενο»  λαθρομετανάστη κατακεφαλή;
12.  Από πότε, πώς, με ποιο τρόπο, και σε ποιους, θα εφαρμοστεί στην χώρας μας η Ευρωπαϊκή Συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ II;

Δηλαδή ενώ από την μία η Ελλάδα πράγματι χρειάζεται εργατικά χέρια χαμηλού κόστους για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της, όπως έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την άλλη δεν εφαρμόστηκε ποτέ , ακόμα και σήμερα, ένα σχέδιο  ανάλογο με αυτό που είχαν οι άλλες χώρες ,Καναδάς, Αυστραλία, USA,Γερμανία  κλπ, όταν υποδέχονταν τους Έλληνες μετανάστες, τους οποίους νομιμοποιούσαν άμεσα.

Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία και δεν ανακοινώνεται από το πολιτικό σύστημα είναι ότι τα σχέδια για την Ελλάδα είναι η λειτουργία μιας χώρας με κανόνες πλήρους απεθνικοποίησης ενταγμένη σε ένα λειτουργικό Ευρωπαϊκό σύστημα, για την ώρα με άνισους κανόνες, έως ότου υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία της ισονομίας των πολιτών της, από διεθνείς κανόνες  που θα επιβληθούν και τούτο γιατί ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ.

Το video αναρτήθηκε απο το youtube με κωδικούς http://youtu.be/F4eWiAW4yR0


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ !...


ΣΕ ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου αναφέρονται τα εξής :

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι "αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ".

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010.

Στη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει:

"Μόλις συναντήθηκα με τον έλληνα πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας".