Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ : O ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ , ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ Coccas donuts, ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

 Coccas donuts - Π. ΡΑΛΗ 195 ΝΙΚΑΙΑ 
210-4001170
Τυχαία βρέθηκε ο thoureios χθες  βράδυ στη Νίκαια και συγκεκριμένα στην Οδό Π. ΡΑΛΗ αρ.195, πλησίον του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ,  και με χαρά διαπίστωσε την σοβαρή προσπάθεια μιας Ελληνικής οικογένειας μέσα στην μεγάλη κρίση που περνάει η χώρα μας, η οποία  χθες πραγματοποιούσε τα εγκαίνια της πρώτης τους  επιχείρησης στην παραγωγή  των donuts.

Ο κ.  ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ για όλους τους Έλληνες και Coccas donuts για τους λάτρεις των donuts, με την οικογένεια του, επέλεξε να μην έχει τα χρήματα του στις τράπεζες κόβοντας την όρεξη των τοκογλύφων  ούτε να τα βγάλει στο εξωτερικό, και να τα επενδύσει μέσα στην Ελλάδα.


κ. ΚΟΚΚΑΣ φροντιζει
Πάνω από 150.000 ευρω ξόδεψε για να στηθεί η επιχείρηση του στην ΝΙΚΑΙΑ ο κ. ΚΟΚΚΑΣ, και μάλιστα ο τρόπος της παρασκευής  των προϊόντων είναι δικής του επινόησης και πρωτοποριακός στο χώρο του.

Ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει όλη την διαδικασία, από την ζύμη, την επεξεργασία , την γέμιση, την ωρίμανση ( φούσκωμα), το ψήσιμο και την προώθηση στον καταναλωτή.

Με την επλιδα στο προσωπό του
Όλα τα μηχανήματα που παρεμβάλλονται στην αλυσίδα παραγωγής είναι ορατά στον πελάτη και το σημαντικότερο είναι ότι είναι σχεδιασμένα από τον ίδιο τον κ. ΚΟΚΚΑ.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι αγνά Ελληνικά  και φρέσκα και δεν είναι κατεψυγμένα όπως σχεδόν σε όλα τα καταστήματα αλυσίδων στη χώρα.

Αυτό διαπιστώνεται την επόμενη και μεθεπόμενη μέρα αφού τα Coccas donuts διατηρούνται φρεσκότατα.

Το κυριότερο όμως είναι ότι ο κ. Coccas έστησε μια Ελληνική επιχείρηση στην οποία εργάζονται 15 περίπου άτομα νεαρής ηλικίας.

Στις φωτογραφίες ο συμπαθέστατος κ. ΚΟΚΚΑΣ δείχνει εμφανώς ότι  αυτό που κάνει το αγαπάει και αυτή του την αγάπη την έχει μεταφέρει και στα άλλα παιδιά της επιχείρησης δημιουργώντας ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον που το εισπράττει άμεσα και ο πελάτης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: