Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

π.Διευθυντής του γραφείου του Ε.Βενιζέλου κάλεσε τους βουλευτές της Χ.Α. !

Επειδή εμείς στο taxalia δεν γουστάρουμε την υποκρισία και ακόμη περισσότερο τις δημοσιογραφικές πατσαβούρες που ...
παραπληροφορούν, επειδή είναι εντελοδόχοι των αφεντικών τους, θα επιμείνουμε στην ίδια τακτική, που σας έκανε αναγνώστες αυτού του blog: να λέμε τι πραγματικά συμβαίνει, χωρίς να μας νοιάζει ο αντίκτυπος. Το ΄παμε απ΄την πρώτη μέρα και το τηρούμε μέχρι τώρα: δεν θέλουμε να κατευθύνουμε, όπως κάνει η αυτογελοιοποιούμενη παρέα των ξεφτιλισμένων δημοσιογράφων των "μεγάλων" καναλιών, που ενώ ξέρει την αλήθεια, τη διαστρέφει χωρίς τύψεις συνειδήσεως.
Η αλήθεια στο θέμα των προσκλήσεων των βουλευτών της Χ.Α. στην παρέλαση είναι πάναπλη: όλοι οι υπεύθυνοι και διοργανωτές της παρέλασης στην πόλη τους, είναι -εκ των ουκ άνευ- υποχρεωμένοι να καλέσουν όλους τους βουλευτές κομμάτων της βουλής και της ευρωβουλής και αυτό έκαναν όλοι.
Μάλιστα, για να μην ξεχαστεί κανείς, το Υπουργείο Εσωτερικών έστειλε εγκύκλιο στις περιφέρειες, με την οποία το ίδιο το Υπουργείο τους διατάσσει να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1 που δεν έκαναν οι δημοσιογραφικές πατσαβούρες των Αθηνών στους Υπουργούς: -"Γιατί κ.Υπουργέ, αφού λέτε ότι δεν έπρεπε να κληθούν οι βουλευτές της Χ.Α., δεν το γράψατε στην εγκύκλιο σας ρητά και κατηγορηματικά, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα;".
Απλό δεν είναι; Γιατί λέτε να μη ρώτησαν; 
ΕΡΩΤΗΣΗ 2 που δεν έκαναν οι δημοσιογραφικές πατσαβούρες: "Καλά ασχολούμαστε με τον Τζιτζικώστα. Οι άλλοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι τι έκαναν; Παραβίασαν το νόμο και δεν κάλεσαν τους βουλευτές της Χ.Α.;"
Απλή ερώτηση που θα έπρεπε να γίνει, δε νομίζετε; Την έκανε καμιά δημοσιογραφική πατσαβούρα; Όχι ! Γιατί λέτε;
Και να πάμε στο ζουμί.
Ο Απόστολος Καρύδας, είναι σήμερα Δήμαρχος Σιντικής Σερρών. Προέρχεται από την αριστερά, από τον πιό σκληρό αριστερό χώρο, αυτόν των εκπαιδευτικών, μετά πήγε στο ΠΑΣΟΚ και έγινε στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος Νομάρχης ΠΑΣΟΚ κι ένα διάστημα διευθυντής του γραφείου του Βενιζέλου.
Φυσικά και αυτός, ο μαχητικός αριστερός, κάλεσε ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές ΚΑΙ αυτόν της Χρυσής Αυγής.
Τα υπόλοιπα δείτε τα στις εικόνες του taxalia, στις οποίες αποτυπώσαμε ειδήσεις από sites των Σερρών:







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ‘’PLAN B ! ‘’ ΤΩΝ… “ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ’’ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Γράφει ο Ν Βράχος
Τώρα αποδεικνύεται σιγά-σιγά ότι η πολιτική νομιμοποίηση της Χρυσής αυλής από τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη, δεν έγινε ούτε «τυχαία» ούτε και απρογραμμάτιστα. Μέρα με τη μέρα μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Β! Η Φασιστοποίηση της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει.
Ο διπλός ..πράκτωρ !
Χρόνια περίμενε αυτή τη στιγμή ο Αντώνης Κομανέτσης. Χρόνια ολόκληρα ζούσε με το όνειρο της επιστροφής. Τι έκαναν και τι δεν έκαναν, οι φίλοι του πέραν του Ατλαντικού, για να το πείσουν ότι δεν θα τον ξεχάσουν. Κοιμόταν και ξυπνούσε με τον εφιάλτη της προδοσίας, είτε με τον εφιάλτη της ..ντουλάπας με τους σκελετούς. Έγραφε, τηλεφωνούσε, παρακαλούσε κλαίγοντας να του ‘’δείξουν λίγο φως’’, ότι δεν το ξεχνούν , ότι δεν είναι Γερμανόπιστος. Όμως εκείνοι, σαν τους εγγλέζους προγόνους τους , ήταν σκληροί και άκαμπτοι. Έπρεπε να πληρώσει για την προδοσία του. Η Ζήμενς ήταν το κακό καρφί στο μάτι Τζένεραλ Ελέκτρικ που από το 1967 ‘’έπαιζε’’ στο ελληνικό ..γήπεδο…Είχε προδώσει για πρώτη φορά τους Αμερικανούς…

Ο Αντωνάκης δεν μπορούσε να περιμένει και όσο ήταν στην Ευρώπη, ‘’ προσκύνησε στη Μέργκελ’’… Πίστεψε πως μπορούσε να γίνει ‘’Διπλός πράκτωρ’’

Τα χρόνια πέρασαν…και ο Αντωνάκης αφού ‘’γυμνάστηκε’’ τόσο καλά ώστε να θεωρείται και αντάξιος της Κομανέτσι, αφού ξεπούλησε, ιδέες, απόψεις, ‘’πάτερ ημών’’, γιατί το ‘’πιστεύω εις ένα Θεόν..’’ ποτέ του δεν το έμαθε, αφού διαρκώς στη σκέψη του ήταν οι σελίδες από τον ‘’Αγών μου’’ του Χίτλερ, έφθασε και κάθισε στην πολυθρόνα των ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ !!!
Η Χρυσή Αυλή, η οργάνωση που τόσα χρόνια κυριαρχούσε στο χώρο της νύχτας, μεθοδευμένα και χρηματοκαθοδηγούμενη ,’’κάθισε’’ στη ψυχή της δημοκρατίας και στα έδρανα της Βουλής.
Ήταν, χρόνια, εκπαιδευμένοι στη ρουφιανιά, στην προπαγάνδα, στον τραμπουκισμό, στης νύχτας τα νταραβέρια. Αυτούς λοιπόν θεώρησε ο Αντώνης, τους μισθωμένους μπράβους, ως τον «μυστικό του στρατό» !!

Η εφαρμογή του σχεδίου για την παραπληροφόρηση , τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης είναι η πρώτη «υπηρεσία» της χρυσής αυλής, προς τον Αντώνη τους. Τον αδελφό τους, τον φίλο τους, τον παλιό «καλό» τους γνώριμο και συναγωνιστή. Κι ας λένε και καμιά κουβέντα για τα..μάτια του κόσμου !

Οι δεξιάνθρωποι της μαύρης αυγής, παλιοί συναγωνιστές του χθες και κρυφοί συνεταίροι του σήμερα, με τον Αντώνη, εκπληρώνουν τις συμφωνίες τους και τις δεσμεύσεις τους στο ακέραιο.

Έτσι, όταν δεν… ξενυκτούν !.. διημερεύουν έτοιμοι για κάθε αντιδημοκρατικής μορφής ενέργεια.

Με θράσος που τους δίνει η «κάλυψη» τόσο από την κυβέρνηση όσο και από ορισμένους πρώην δικαστές ομοϊδεάτες τους, επιτίθενται κατά οιουδήποτε, προπηλακίζουν, απειλούν , προκαλούν, υβρίζουν και προβαίνουν σε δημόσιους ξυλοδαρμούς ελπίζοντας ότι θα «επιτύχουν» , να επιβληθούν και να αποκτήσουν …πρόσωπο(υποκατάστατο) της εξουσίας, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι της λαϊκής δυσφορίας και αγανάκτησης μετά τη δίχρονη..προετοιμασία !!

Η ανωμαλία, η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ο φόβος, η καλλιέργεια της ανασφάλειας, οι καταστροφές, ‘’παραμύθια σαμποτάζ, αλλά Παπαδόπουλου’’, τρομοκρατικές ενέργειες, οι μετανάστες, οι παρανομίες, είναι οι αιτίες που παράγουν "οξυγόνο" για τις ακραίες συμμορίες.

Έτσι η «προετοιμασία» για την αδυναμία συγκυβέρνησης , αρχίζει να «ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ» σαν την φάλαινα που βγαίνει να ..αναπνεύσει.

ΕΚΛΟΓΕΣ για αυτοδυναμία είναι το προπατορικό (από Μητσοτάκη) πλάνο του Αντωνάκη. Αυτό τους "βολεύει" γιατί έχουν λόγο..ύπαρξης. Η δυσλειτουργία του κράτους και της Δικαιοσύνης είναι το ΦΑΡΜΑΚΟ! για πάσαν νόσον και πάσαν... χρυσαυλήτικη μαλακίαν !