Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Παρελάσεις άνευ Υπουργών υπό το φόβο κραξίματος – Η κυβέρνηση στέλνει γραμματείς

parelaseis2
 Οι παρελάσεις… δεν «σηκώνουν» πλέον τους υπουργούς της κυβέρνησης οι οποίοι στη φετινή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου κρύβονται προκειμένου να αποφύγουν εκφράσεις της διαρκώς ογκούμενης οργής του λαού.
Οι εποχές που οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζονταν καμαρωτοί – καμαρωτοί στις παρελάσεις ανά τη χώρα πέρασε ανεπιστρεπτί. Τώρα φοβούνται την αποδοκιμασία του κόσμου και κρύβονται, για να μην προκαλούν με την παρουσία τους.

Απόδειξη; Η κυβέρνηση στις παρελάσεις των μεγάλων πόλεων τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου δεν θα εκπροσωπηθεί από κανέναν υπουργό της! Πολυεμφανιζόμενοι και λαλίστατοι στις τηλεοράσεις υπουργοί (Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Βρούτσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κ.ά.) δεν θα τολμήσουν να βρεθούν απέναντι στον λαό. Μόνο οι υπουργοί (Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος) υπό την ασφάλεια του αστυνομικού «φρουρίου» της Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν την παρέλαση αλλά και πάλι, όχι από την κεφαλή της εξέδρας των επισήμων.
Στέλνουν όποιον βρουν – Με γραμματείς η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε 20 πόλεις
Το «φίδι -της εκπροσώπησης της κυβέρνησης- από την τρύπα», καλούνται να βγάλουν παντελώς άγνωστοι (τόσο το καλύτερο για να μην προκαλούν) γενικοί γραμματείς υπουργείων και κάποιοι υφυπουργοί. Σε 20 μεγάλες πόλεις θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση 15 γενικοί και ειδικοί γραμματείς υπουργείων, ένας αναπληρωτής υπουργός και 4 υφυπουργοί. Οι υπουργοί θα λάμψουν δια της απουσίας τους!
Στα επιμέρους αξιοσημείωτα των κυβερνητικών εκπροσωπήσεων στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου καταγράφονται:
1) Στην τρίτη πόλη της Ελλάδας, την Πάτρα, επιστρατεύτηκε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης,
2) στην Καβάλα ο ειδικός γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου (!) αλλά και
3) στην Καλαμάτα, πατρίδα του Α. Σαμαρά η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από γενικό γραμματέα Υπουργείου!
parelaseis
Στην Αθήνα θα παρελάσουν μόνοι οι σημαιοφόροι!
Για την μαθητική παρέλαση της Αθήνας ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος κατέφυγε σε τρυκ, για να περιορίσει την πιθανότητα δυσάρεστων εκπλήξεων από μαθητές. Έτσι, για πρώτη φορά, θα παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές θα είναι απλοί θεατές!
Που πήγαν οι υπουργοί;
Για του λόγου το αληθές το «nez.gr» παρουσιάζει ενδεικτικά τους εκπροσώπους της κυβέρνησης στις δευτεριάτικες παρελάσεις 20 μεγάλων πόλεων:
Στην Πάτρα ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης. Στο Αγρίνιο ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας Χρήστος Βασιλάκος. Στο Μεσολόγγι ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών Θεοχάρης Θεοχάρης. Στον Πύργο ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης
Στα Ιωάννινα ο Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας. Στην Ηγουμενίτσα ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Αθανάσιος Μπούσιος.
Στην Πρέβεζα ο Ειδικός Γραμματέας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Γεώργιος Αμοργιανιώτης. Στην Άρτα η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασιλική Ευταξά. Στην Καστοριά η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου.
Χωρίς υπουργό και η Καλαμάτα
Στην Καβάλα ο ειδικός γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου Γιώργος Αποστολίνας. Στην Αλεξανδρούπολη ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος. Στην Κομοτηνή ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Αθανάσιος Καρούντζος. Στην Ξάνθη ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου. Στη Δράμα ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Στράτος Σιμόπουλος.
Στη Λάρισα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξομος Χαρακόπουλος. Στην Καρδίτσα η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Καλλιόπη Γερακούδη. Στο Καρπενήσι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αθανάσιος Κυριαζής. Στις Σέρρες ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Στο Ηράκλειο ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. Στην Καλαμάτα ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Νικόλαος Κανελλόπουλος.



ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!
Η Ελλάδα του σήμερα ζει στη διαχρονική σκιά ‘’της δεξιάς του χθες, της λερναίας δεξιάς’’
Ο Έλληνας του σήμερα βρίσκεται περίπου στην ίδια θέση που βρισκόταν ο Έλληνας του 1940 μέσα στο ίδιο κλίμα φασιστικής νοοτροπίας, και ανθελληνικής πραγματικότητας .
Ο Έλληνας του σήμερα ’’μαθαίνει’’ τι σημαίνει φασισμός με όλες τις συνιστώσες του και τις παγίδες του.
Με απλά λόγια, ας κοιτάξουμε πρώτα από όλα τον Πρωθυπουργό και αρχηγό της δεξιάς σήμερα.
Κάθε του πράξη, κάθε του νόμος, κάθε του ενέργεια συμβάλλει στην φτωχοποίηση και στην υποδούλωση των Ελλήνων στα συμφέροντα εκείνων, που τον ‘’έκαναν’’ πρωθυπουργό. Η πίεση και η εξαθλίωση του λαού μας, είναι στα ίδια επίπεδα καταπίεσης του λαού την εποχή του 1940. Ο λαός μας σήμερα, προδομένος από πολλές πλευρές είναι έτοιμος να εκραγεί και να συντρίψει τη φασιστική βία των ανδρείκελων που κυβερνούν, που συγκυβερνούν, των δεξιών και υπερδεξιών συνιστωσών και παραφυάδων της εσωκομματικής δεξιάς, που αγωνίζονται για αλλαγή ηγεσίας, προσδοκώντας μεγαλύτερη μερίδιο από την ΠΙΤΑ της διαπλοκής.
Είναι έτοιμος να τιμωρήσει τους ‘’ολίγιστους’’ που προ του εθνικού κινδύνου του 2010, πρόδωσαν την Ελλάδα, ανέτρεψαν την νόμιμη κυβέρνηση του 43% και επιχειρούν το ξεπούλημα της Ελλάδας, γεγονός που ήξεραν ότι ΔΕΝ ! θα συνέβαινε με μία δημοκρατική κυβέρνηση και με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου.
Είναι έτοιμος να τιμωρήσει τους ψευδεπίγραφους αριστερο -α-δέξιους συνασπισμούς ιδιοτελών προσωπικών συμφερόντων του Αλέξη και του Πάνου. Αν είναι δυνατόν, να βρεθούν στο ΙΔΙΟ τραπέζι , ο Αλέξης και ο Πάνος για να συζητήσουν ΤΙΙΙΙ????
Να μιλήσουν για ποιο θέμα ο υποτιθέμενος άκαπνος ηγετίσκος -νεανίσκος της ΝΕΟ-ψευτοκουλτουριάρικης αριστεράς και ο πνευματικά ακαλλιέργητος λουφαδοφαντάρος της ‘’έγχορδης’’ δεξιούλας του περιπτέρου της γωνίας.
Τι θα πει και τι θα κάνει μωρέ ή ΑΚΑΠΝΗ ομάδα των παρεπιδημούντων ψηφοφόρων του κουμουνιστή Αλέξη και του φασίστα Πάνου;
H εξωμήτριος αυτή ’’συνεργασία’’, λέγεται κοροϊδία και ξεπούλημα του λαού !!!!
Αν ο λαός μας, θέλει και μπορεί, καλόν είναι να μη ξεχνάμε τόσο εύκολα τι σημαίνει δεξιά, τις σημαίνει φασισμός, τι σημαίνει βία, τι σημαίνει εκμετάλλευση , τι σημαίνει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!
Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Παπαδιάς???
Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
Το ίδιο γινόταν και το 1981 και τότε η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.
Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.
Σήμερα, ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών.
Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν. Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν
Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …