Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Το "φάντασμα" πάνω από τον πλανήτη


Από την Αργεντινή και την Ελλάδα μέχρι τη Νότιο Αφρική και την Ταϊλάνδη ο κόσμος "φλέγεται".

Στα "ρετιρέ" της Νέας Τάξης συνωμοτούν εις βάρος της Ελλάδας...

...την ώρα που η διονυσιακή της συνείδηση δείχνει να αφυπνίζεται.


..."Τα Κομμουνιστικά Κόμματα αποτελούν την 5η φάλαγγα και μια αυξανόμενη απειλή για τον Χριστιανικό Πολιτισμό"... Τάδε έφη Τσόρτσιλ. Ούτε φαντάζεται ο αναγνώστης πόσο μεγάλα συμφέροντα και τι είδους σχεδιασμοί κρύβονται "πίσω" από αυτήν τη λιτή φράση του Προτεστάντη μεθύστακα. Πάνω σε αυτήν τη διάσημη φράση τού Τσόρτσιλ βασίστηκε η απόλυτη κυριαρχία των Προτεσταντών και των Εβραίων του τελευταίου αιώνα ...Βασίστηκε ολόκληρη η μεταπολεμική πολιτική της Ευρώπης και όχι μόνον.

Εξαιτίας των όσων εννοούνται, αλλά πολύ περισσότερο εξαιτίας των όσων υπονοούνται απ' αυτήν την φράση, μπόρεσαν οι Αμερικανοί να "τρομοκρατήσουν" την Ευρώπη και να τη θέσουν υπό την "κηδεμονία" τους ...Μπόρεσαν να μπουν στην Ευρώπη ως κατακτητές-"κηδεμόνες" της δημοκρατίας και βέβαια εξαιτίας όλων αυτών η Ελλάδα "μάτωσε" στον χειρότερο εμφύλιο πόλεμο της ιστορίας της.

Σήμερα κάποιοι επιχειρούν να επαναλάβουν την ιστορία, για να συνεχίσουν τις "εισπράξεις" τους. Θέλουν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το έργο τους, που στόχο έχει την παγκόσμια κυριαρχία. Την Ευρώπη, την οποία κάποτε "καταπάτησαν" ως φιλοξενούμενοι, τώρα θέλουν να την αποκτήσουν ως "ιδιοκτήτες". Για να το καταφέρουν αυτό, αλλάζουν τα "φόβητρα" και επαναλαμβάνουν τις παλιές πρακτικές. Πίσω από την "αντιναζιστική" υστερία, η οποία σήμερα δημιουργείται τεχνητά στην Ευρώπη, κρύβονται τα ίδια μεγάλα συμφέροντα, που, κάποτε επένδυαν στην "αντικομμουνιστική" υστερία.

Κάποτε με τον "αντικομμουνισμό" ανάγκαζαν τα κράτη να παίρνουν τα "δηλητηριώδη" δάνειά τους και σήμερα με τον "αντιναζισμό" - οι ίδιοι άνθρωποι - επιχειρούν ως "δανειστές" να αναγκάσουν τα κράτη να ξεπουληθούν, για να τους τα "ξεπληρώσουν" ...Αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται σήμερα ...Σήμερα έρχεται ο "λογαριασμός" της μεταπολεμικής περιόδου. Σήμερα οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να πληρώσουν τα σφάλματα και τις ηλιθιότητες των πατέρων τους - που τους πρόδωσαν - στους τοκογλύφους ...Στους "πατέρες", που για πάνω από μισό αιώνα βολεύτηκαν, είτε με τα "χρίσματα" των ΗΠΑ είτε με αυτά της Μόσχας.

Η ανθρωπότητα σήμερα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κρίσιμα "σταυροδρόμια" της ιστορίας της. Αν ο κόσμος δεν αντιδράσει με τον σωστό τρόπο, θα τον ξαναβάλουν σε περιπέτειες. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο ανήκουν και οι Έλληνες, οι οποίοι για άλλη μία φορά βρίσκονται στο "μάτι" του "κυκλώνα", περιμένοντας τα χειρότερα ...Οι Έλληνες, οι οποίοι εκ του πονηρού και οργανωμένα δυσφημούνται παγκοσμίως για τις φασιστικές τους "τάσεις". Πίσω από τη "μάχη" εναντίον της Χρυσής Αυγής κρύβονται εντολές τού διευθυντηρίου της Νέας Τάξης, που, αν δεν γνωρίζουν οι Έλληνες στο πού αυτές αποσκοπούν, δεν θα αποφύγουν ένα ακόμα αιματηρό 1944.

Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό αυτόν της πρόκλησης συλλογικών φοβιών, μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο διώκεται η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, καθώς και τον ύποπτο ρόλο τού ηγέτη της ...Του ηγέτη, ο οποίος έλαβε το "χρίσμα" του από τον συνταγματάρχη πράκτορα της CIA, που παρίστανε τον Δικτάτορα. Αυτό βέβαια δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς προαπαιτούμενα γνώσης. Όσο απλό κι αν φαίνεται - όταν έχει πλέον εξηγηθεί - , τόσο σύνθετο είναι όταν προσπαθείς να το πιάσεις από μια "άκρη" με στόχο να το εξηγήσεις. Η σημερινή αντιναζιστική "υστερία" της Ευρώπης δεν μπορεί να εξηγηθεί, χωρίς να γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό της Νέας Τάξης και τα πραγματικά αφεντικά της...

...Δεν μπορεί να ερμηνευτεί η "ταραχή" ή η "ανησυχία" του Σβόμποντα ή του Σουλτς για ένα περιθωριακό κόμμα του 6% στην Ελλάδα ...Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η "αγωνία" των πανίσχυρων Εβραίων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίοι "πίεζαν" την ελληνική κυβέρνηση να πάρει "μέτρα" εναντίον των χρυσαυγιτών ...Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ο "τρόμος" των Ελλήνων δικαστών, επειδή έφτασε στα χέρια τους μια φωτογραφία του Κασιδιάρη με όπλο. Εφόσον κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μας πείσει πως όλοι αυτοί οι πανίσχυροι παράγοντες, οι οποίοι βυθίζουν κράτη σε πολέμους, κινδυνεύουν από τους αγράμματους τενεκέδες της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να βρεθεί εξήγηση γι' αυτήν τους τη φαινομενικά "φοβική" συμπεριφορά.

Όταν έχεις τη δυνατότητα να ισοπεδώνεις κράτη όπως η Σερβία, το Ιράκ ή η Συρία, πώς μπορείς να πείσεις ότι "φοβάσαι" από το "σημειωτόν" του Κασιδιάρη; Δεν είναι δυνατόν το πανίσχυρο Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ να δηλώνει ότι "συγκλονίστηκε" από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, τη στιγμή που στις ίδιες τις ΗΠΑ τα θύματα των εγκλημάτων μίσους τα κουβαλάνε καθημερινά με τα καρότσια μέσα στα σχολεία τους.

Ο Ομπάμα πρέπει να είναι ηθοποιός επιπέδου Όσκαρ, για να δείχνει τόσο συγκλονισμένος για τον θάνατο ενός ανθρώπου, τη στιγμή που - εξαιτίας των πολιτικών του και άρα εξαιτίας του ιδίου - μόνον στη Συρία έχουν σκοτωθεί πάνω από 100.000 άνθρωποι. Μόνον εξαιτίας των ναρκωτικών, που υπό τις δικές του εντολές καλλιεργούνται στο Αφγανιστάν, έχουν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Αυτός ο κατά συρροή δολοφόνος έδειξε "συγκλονισμένος" με το έγκλημα στο Πέραμα ...Λιοντάρια, που να φοβούνται ποντίκια, μόνον στα κινούμενα σχέδια έχουμε δει και ποτέ στην πραγματικότητα. Κάποιοι μας "δουλεύουν" και πρέπει να βρούμε τον λόγο που το κάνουν και τι επιδιώκουν.

Σε αυτό το σημείο απαιτείται γνώση. Πρέπει να εντοπίσουμε ανάλογες πρακτικές του συστήματος, με αυτές που βλέπουμε σήμερα, προκειμένου να τις ερμηνεύσουμε. Λίγο να ψάξουμε, είναι εύκολο να βρούμε μια "άκρη". Αυτός ο ψευδοφόβος τού συστήματος για άχρηστους και τενεκέδες αντιπάλους δεν είναι πρωτοφανής. Αυτή η ψευδοϋστερία των πανίσχυρων παραγόντων του συστήματος απέναντι στο αδύναμο και ασήμαντο κοινωνικό περιθώριο - και εν πολλοίς "κατακάθι" - δεν είναι πρωτοφανής. Η ίδια "παράσταση" έχει ανέβει ξανά με μεγάλη "επιτυχία" στο παρελθόν.

Κάποτε, για παράδειγμα, "έτρεμε" το σύστημα για τον κομμουνισμό, ο οποίος μέσα στον χρόνο αποδείχθηκε "ψόφιος" ...Ο κομμουνισμός, ο οποίος μέσα στον χρόνο αποδείχθηκε πως ήταν η επιλογή των αγράμματων, των αλκοολικών, των χαφιέδων, των τεμπέληδων και των ανώμαλων. Αυτό, όμως, καμία σημασία δεν είχε για τους "ηθοποιούς", οι οποίοι τον πρόβαλαν σαν "θανάσιμο" εχθρό του πολιτισμού της Δύσης. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν δήθεν πως τον "έτρεμαν", για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, την έκαναν τη δουλειά τους. Μέχρι να καταλάβει ο κόσμος ότι οι κομμουνιστές ήταν για τα "πανηγύρια", οι ισχυροί είχαν κάνει τον κομμουνισμό πανίσχυρο φόβητρο με πυρηνικές δυνατότητες. Μέχρι να καταλάβει ο κόσμος ότι ο κομμουνισμός ήταν πράγματι "τζούφιος", αυτοί είχαν προλάβει και είχαν "καβαλήσει" τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την "προστασία" του ως επικεφαλής του αντικομμουνιστικού σχεδιασμού.

Κάτι ανάλογο πιστεύουμε ότι συμβαίνει σήμερα με τον ναζισμό. Αυτοί, οι οποίοι κάποτε με το "φόβητρο" του κομμουνισμού "καβάλησαν" τον κόσμο, σήμερα, με "φόβητρο" τον ναζισμό, προσπαθούν απλά ...να μην "ξεκαβαλικέψουν". Προσπαθούν να διασώσουν τα προηγούμενα κεκτημένα ...Απλά πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο μάς είναι χρήσιμο να "προβάλουμε" τα σημερινά φαινόμενα σε ένα απολύτως όμοιο ιστορικό "προηγούμενο". Γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο να δούμε τα highlight της προηγούμενης "παράστασης", για να αξιολογήσουμε το remake της...

Αν το καταφέρουμε αυτό και "πατήσει" η σημερινή κατάσταση σε μια παλιότερη εφαρμογή, ο αναγνώστης θα καταλάβει τα πάντα ...Θα μιλάμε για πραγματικό γεγονός και δεν θα αποτελεί η άποψή μας απλά μια φανταστική υπόθεση εργασίας ...Λογική και καλοδιατυπωμένη άποψη, αλλά πάντα ...υπόθεση.

Το πιο δολοφονικό "δίδυμο" στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το σκληρό "δηλητήριο" και το θανατηφόρο "αντίδοτό" του.

Ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος ...Είναι ιδεολογίες τού "σωλήνα", οι οποίες "κατασκευάστηκαν" για να "τσουβαλιάσουν" τον κόσμο και να εξυπηρετήσουν τα "αφεντικά" τους. Αφεντικά καί των δύο αυτών "ιδεολογημάτων" είναι οι κυρίαρχοι των δύο τελευταίων αιώνων ...Οι Προτεστάντες και οι Εβραίοι. Οι πιο σκληροπυρηνικοί και Προτεστάντες - που είναι οι Πρώσοι - και οι πιο οι ισχυροί των Εβραίων - που είναι οι τραπεζίτες—. Πρώσοι φανατικοί "Προτεστάντες" με χρήματα των Εβραίων δημιούργησαν τους δύο "ισμούς", οι οποίοι "αρρώστησαν" τον κόσμο ...Αυτών των επιχειρηματιών "υπάλληλος" ήταν ο "εργολάβος" Μαρξ, ο οποίος ήταν Εβραίος που παρίστανε τον Προτεστάντη.

Αυτοί οι κατά παραγγελία "ισμοί" είναι σαν τους θανατηφόρους ιούς, οι οποίοι "κατασκευάζονται" στα εργαστήρια και μολύνουν τον κόσμο, προκειμένου οι εμπνευστές τους να θησαυρίζουν, πουλώντας το υποτιθέμενο "αντίδοτο". Στην κυριολεξία αυτοί οι ιδεολογικοί "ισμοί" ήταν οι πιο θανατηφόροι ιοί που γνώρισε ο κόσμος ...Πάνω από διακόσια εκατομμύρια νεκρών "κόστισαν" στον αιώνα που μας πέρασε ...Εκατομμύρια νεκρών ανθρώπων, εξαιτίας των δύο παγκοσμίων πολέμων και των κομμουνιστικών "εκκαθαρίσεων" που ακολούθησαν ...Εκατομμύρια ανυποψίαστων θυμάτων, εξαιτίας των δυνατοτήτων που έδωσαν στα κτήνη αυτοί οι δύο θανατηφόροι "ιοί"...

...Οι απόλυτα ανθρωποκτόνοι "ιοί", οι οποίοι κάνουν την επιδημία της πανώλης να φαίνεται σαν απλό "κρυολόγημα" για την ανθρωπότητα. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός είναι η "Έμπολα" και η "Αντιέμπολα" των ιδεολογιών ...Είναι απολύτως "συμβατά" μεταξύ τους, εφόσον εξ' αρχής έχουν σχεδιαστεί με τη λογική του "αντί-" ...Το ένα βρίσκεται "απέναντι" από το άλλο ...Ό,τι φαινομενικά "παράγει" το ένα, το "ακυρώνει" το άλλο.

Το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι ότι δεν υπάρχει "σωτηρία", γιατί είναι έτσι σχεδιασμένη η κατάσταση, ώστε να μην υπάρχει "σωτηρία". Το ένα λειτουργεί θεωρητικά σαν "αντίδοτο" του άλλου και εκεί βρίσκεται η "παγίδα" ...Όσο θανατηφόρος είναι ο "ιός", άλλο τόσο θανατηφόρο είναι και το "αντίδοτό" του ...Όποιο και να "πάρεις", το ίδιο θανατηφόρο είναι. Πεθαίνει αυτός ο οποίος μολύνεται από τον κομμουνιστικό "ιό", αλλά πεθαίνει κι αυτός ο οποίος προσπαθεί να "εμβολιαστεί" με το αντικομμουνιστικό "εμβόλιο", που είναι ο θανατηφόρος ναζισμός.

Γιατί συμβαίνει αυτό; ...Γιατί αυτό συνέφερε τους δημιουργούς τους. Γιατί αυτό επιλέχθηκε στο πρωσικό "εργαστήριο" των Εβραίων "επιστημόνων". Είναι "κατασκευασμένες" ιδεολογίες, προκειμένου κάποιοι να εκβιάζουν τους λαούς και να απειλούν τα κράτη ...Να τα εκβιάζουν, προκειμένου αυτά να παραμένουν στη "σφαίρα" της επιρροής τους και να απειλούν τους λαούς - όταν αυτοί αντιστέκονται - ακόμα και με εμφύλιο. Εκεί όπου ξεκινάει το ένα, τελειώνει το άλλο και γι' αυτόν τον λόγο λειτουργούν σαν "θηλιά", που επιτρέπει το "τσουβάλιασμα" της ανθρώπινης κοινωνίας ...Μια "θηλιά", η οποία "κλειδώνει" το πολιτικό σκηνικό μέσα στα όριά της και συνθλίβει οτιδήποτε μπορεί να "γεννηθεί" μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες και να απειλήσει τους "γενετιστές" της πολιτικής "παθογένειας".

Το απόλυτο "δηλητήριο" του Μαρξ.

Όπως συμβαίνει και με τους κανονικούς "ιούς", έτσι κι αυτοί δεν θα μπορούσαν να "παραχθούν" στο φυσικό περιβάλλον και χωρίς τη "βοήθεια" της "επιστήμης". Από τη στιγμή που οι "ιοί" αυτοί δεν μπορούσαν να "γεννηθούν" από μόνοι τους, φυσικό ήταν να "βοηθηθούν" ...και "βοήθεια" σε αυτές τις περιπτώσεις σημαίνει χρήμα ...Πολύ χρήμα. Μόνον με χρήμα μπορούσε μια ιδεολογία, η οποία δεν αφορούσε κανέναν, να προκαλέσει τρόμο στις κοινωνίες. Μόνον με χρήμα μπορούσε μια ιδεολογία, η οποία ποτέ δεν είχε εμφανές "ρεύμα", να δείχνει πως δήθεν είχε "καταφέρει" να αποκτήσει εκατομμύρια "κρυφών" "οπαδών" ..."Οπαδών" τόσο φανατικών, οι οποίοι υποτίθεται ήταν έτοιμοι να σφάξουν με τα "κονσερβοκούτια" την κατάλληλη στιγμή ...Τη στιγμή που θα "ενεργοποιούνταν" από τους "επαναστάτες" ...Μιλάμε για "χοντρό" παραμύθι, όχι για πλάκα.

Γιατί είμαστε βέβαιοι ότι ο κομμουνισμός ήταν ένα "παραμύθι" του συστήματος και όχι μια γνήσια προσπάθεια των λαών να επιλύσουν τα προβλήματά τους; ...Για τον λόγο που περιγράψαμε ...Ως ιδεολογία ήταν πολύ άχρηστος για τους λαούς και ταυτόχρονα πολύ χρήσιμος για τους νυν κυρίαρχους του κόσμου ...Πάρα πολύ χρήσιμος, ώστε να τους θεωρήσουμε απλά τυχερούς. Χάρη σε αυτόν κυριάρχησαν στον κόσμο ...και εμείς δεν πιστεύουμε στα "λαχεία". Οι ισχυροί τα "λαχεία" τους τα δημιουργούν μόνοι τους. Ο κομμουνισμός ήταν ένα τέτοιο "λαχείο" για κάποιους. Από τον κομμουνισμό προέκυψε στη συνέχεια ο ναζισμός ...Μία "εξ αντανακλάσεως" κατάσταση, η οποία δεν αποτελεί καν κοσμοθεωρία.

Γιατί όμως παρομοιάζουμε τον κομμουνισμό με έναν θανατηφόρο "ιό", όπως είναι ο Έμπολα; ...Γιατί απλούστατα είναι μία θεωρία, η οποία παράχθηκε, για να εξυπηρετήσει συμφέροντα "δολοφόνων". Είναι μια θεωρία, η οποία "σκότωνε" ή απειλούσε να "σκοτώσει" όποιον βόλευε εκείνους, που είχαν συμφέρουν να τρομοκρατούν ή να απειλούν τον κόσμο με αυτήν. Είναι μια θεωρία, η οποία από το βασικό της ιδεολογικό "καταστατικό" διατύπωνε μια μόνιμη "απειλή" ...Μια απειλή απροκάλυπτης βίας, εφόσον η βίαιη "επανάσταση" ήταν στα βασικά "επιχειρήματά" της.

Αυτή η βίαιη "απειλή" αφορούσε τους πάντες και αυτό ήταν ένα από μυστικά της ...Ένα από τα χαρακτηριστικά εκείνα, που την έκαναν χρήσιμη στους εμπνευστές της και οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν οι "εκβιαστές" των κοινωνιών. Ο κομμουνισμός σε αυτόν τον "εκβιασμό" τους εξυπηρετούσε, εφόσον απειλούσε τους πάντες ...Όλους ανεξαιρέτως ...Έχοντες και μη έχοντες ...Μορφωμένους και αμόρφωτους ...Έξυπνους και βλάκες ...Εκκωφαντική "απειλή" σε ένα βασικό επίπεδο, το οποίο αφορούσε - και άρα τρομοκρατούσε - όλους τους ανθρώπους ...Μια θεωρία, η οποία "απειλούσε" ελευθερίες, ιδιοκτησίες, δικαιώματα κλπ. ...Μία θεωρία-"δηλητήριο", η οποία φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει τους εκβιαστές και τρομοκράτες ιδιοκτήτες της.

Γι' αυτόν τον λόγο αυτή η βλακώδης θεωρία απειλούσε τους πάντες με βία. Απειλούσε απροκάλυπτα, γιατί κατά πρώτον αυτό συνέφερε τους εκβιαστές δημιουργούς της και κατά δεύτερον δεν μπορούσε να διεκδικήσει "θέση" στην κοινωνία, πείθοντάς την για την "ορθότητά" της. Δεν είχε κάποια στοιχειώδη λογική - και άρα "ορθότητα" - , ώστε να βγει να και να την "πλασάρει" με έναν ήπιο τρόπο ως επιλογή της κοινωνίας. Δεν μπορούσε να "πλασάρει" τίποτε, εφόσον, σε ό,τι αφορά αυτήν καθ' αυτήν την "ύλη" του, ο κομμουνισμός είναι μία από τις πιο ηλίθιες θεωρίες που έχουν διατυπωθεί ποτέ από τον άνθρωπο.

Στην αρχαία Αθήνα, για παράδειγμα, η οποία στην απόλυτη ακμή της λειτουργούσε ως "στίβος" για την ανάδειξη και εφαρμογή της καλύτερης κοσμοθεωρίας σε θέματα κοινωνικής διαχείρισης, ο εφευρέτης της κομμουνιστικής "ιδεολογίας" δεν θα εξασφάλιζε για τον εαυτό του ούτε καν μερίδα στο δημόσιο συσσίτιο. Δεν θα εξασφάλιζε ούτε καν μια θέση καλεσμένου ομιλητή σε κάποιο φιλοσοφικό συμπόσιο ...Ο κομμουνισμός ούτε καν θα έμπαινε στην "κουβέντα" της ανάλυσης μεταξύ των φιλοσόφων. Ένας χοντροκέφαλος, όπως ο Μαρξ, θα γινόταν ο περίγελος των μαθητευόμενων φιλοσόφων. Γιατί; Γιατί η θεωρία του δεν έχει ούτε καν τα τυπικά προσόντα για να καταγραφεί ως τέτοια.

Ως κοινωνικοοικονομική θεωρία, που προτείνει "σωτήριες" λύσεις για τον άνθρωπο, δεν πληρεί τα βασικά προαπαιτούμενα, ώστε να συμπεριληφθεί στις ιδεολογίες, εφόσον είναι μια παπαρολογία της πλάκας ...Μια ηλιθιότητα, η οποία έχει ανακατευτεί με άλλες ηλιθιότητες χιλιάδων πληρωμένων ηλιθίων οικονομολόγων και η οποία στο τέλος έχει παραμορφωθεί σε τέτοιον βαθμό, που να μην γνωρίζει κανένας το πώς ξεκίνησε, πού βασίζεται και τι ακριβώς επιδιώκει. "Σκέπασαν" δηλαδή με "επιστημονικές" αυθαιρεσίες την εγγενή αδυναμία της να προτείνει κάποια λογική και εφαρμόσιμη λύση, προκειμένου να φαίνεται βιώσιμη. Με την "επικάλυψη" ψευδοεπιστημονικών αναλύσεων κατόρθωσαν και την διατήρησαν "ζωντανή" ...σαν το λείψανο του Λένιν.

...Μια "επικάλυψη" τεχνητή, η οποία για πάνω από εκατό χρόνια έχει ταΐσει ολόκληρες στρατιές παρασίτων, που παριστάνουν τους ειδικούς στο "τίποτε" ..."Ειδικούς", τους οποίους το σύστημα έχει τοποθετήσει σε όλους τους μηχανισμούς του, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τους εκβιάζει για τα πάντα, εφόσον είναι ειδικοί τού "τίποτε" ...Όλα εύκολα είναι, όταν αυτός, ο οποίος τα διαχειρίζεται, ελέγχει εξουσία και χρήμα. Όταν ανταμείβεις την κάθε "παπαρολογική" ανάλυση του μαρξισμού με πανεπιστημιακές θέσεις, εύκολα βρίσκεις "επιστήμονες". Όταν μπορείς και πληρώνεις υποτροφίες για οικονομικούς "επιστήμονες", εύκολα "παραγγέλλεις" αυτό που σε βολεύει. Όταν "αναγνωρίζεις" σαν καταρτισμένους "συνδικαλιστές" κάτι αγράμματους "κούτβηδες", εύκολα "καπελώνεις" τους κοινωνικούς αγώνες.

Έχει φάει "ψωμάκι" κόσμος και κοσμάκης υπό την ιδιότητα του "μαρξιστή" ή του ειδικού επί του "μαρξισμού" ...Του ειδικού στη σκέψη ενός πληρωμένου χαφιέ ...Ενός "εργολάβου" των τραπεζιτών, όπως ήταν ο Μαρξ. Γιατί είμαστε τόσο απόλυτοι και σκληροί με τον κομμουνισμό και βέβαια με τον δημιουργό του; ...Γιατί έχει - όπως είπαμε - εγγενή αδυναμία ...Έχει "θανάσιμο" ελάττωμα από τη "γέννησή" του ..."Γεννήθηκε", γιατί απλά συνέφερε κάποιους να υπάρχει και όχι γιατί κάλυπτε πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες και ως εκ τούτου είχε ελπίδες να "ζήσει".

Ο κομμουνισμός είναι απόλυτα λανθασμένος, γιατί δεν σέβεται μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες ανάγκες ...Δεν σέβεται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας ...το οποίο είναι φυσικό τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα. Η ιδιοκτησία, ακόμα και η πιο στοιχειώδης, είναι μια θεμελιώδης ανάγκη για τον άνθρωπο ...Είναι η "φωλιά" του ...Είναι μια υλική "θυρίδα", που βαστά ήρεμη την άυλη "ψυχή" του. Μπορεί να είναι μια φαινομενικά εγωιστικού τύπου ανάγκη, αλλά ποιος μπορεί να θεωρήσει παράλογη μια τέτοια ανάγκη για ένα ον, το οποίο γεννιέται με ένα τεράστιο ΕΓΩ; ...Για ένα ον, που οι ίδιοι οι γονείς του από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζουν υποτάσσονται στις ανάγκες του και θαυμάζουν αυτό το νεογέννητο "ΕΓΩ"; Ή μήπως θα κατηγορήσουμε τα "εγωιστικά" βρέφη, εφόσον μέσω του κλάματος "εκβιάζουν" για την τροφή τους;

Ως εκ τούτου ένα τέτοιο ον δικαιολογείται να έχει τέτοιες "εγωιστικές" ανάγκες ...Στοιχειώδη τροφή όσο είναι ένα εξαρτώμενο βρέφος και στοιχειώδη ιδιοκτησία όταν γίνει ένας ανεξάρτητος ενήλικας ..."Εγωιστικές" ανάγκες που ο χρόνος έχει δείξει ότι μπορούν να "χωρέσουν" στις ανθρώπινες κοινωνίες. Θα ήταν παράλογο να μην δικαιολογείται αυτή η βασική ανθρώπινη ανάγκη, όταν η ίδια η φύση είναι μια σύνθεση αλληλοεπικαλυπτόμενων "ιδιοκτησιών" διαφορετικών "ειδών"...Το οικόπεδο ενός συγκεκριμένου ανθρώπου μπορεί να είναι μέρος της "ιδιοκτησίας" μιας συγκεκριμένης αλεπούς, η οποία ζει εντός της "ιδιοκτησίας" ενός συγκεκριμένου αετού.

Έτσι λειτουργεί η φύση και έτσι λειτουργεί και ο άνθρωπος, ο οποίος είναι μέλος αυτής της φύσης. Η ιδιοκτησία τόσο γι' αυτόν όσο και για τα ζώα είναι μέρος τής λειτουργίας της φύσης αυτής ...Είναι φυσικό φαινόμενο όσο φυσική είναι και η βαρύτητα, η οποία αφορά όλα τα ζωικά είδη πάνω στον Πλανήτη. Όμως, ο κομμουνισμός όχι μόνον δεν σέβεται τη ζωική φύση του ανθρώπου, αλλά δεν σέβεται ούτε την πνευματική του φύση. Δεν σέβεται τα στοιχειώδη "πιστεύω" αυτών στους οποίους κατ' αρχήν απευθύνθηκε. Όχι μόνον δεν σέβεται τη "σάρκα" των ενστίκτων του, αλλά δεν σέβεται και το "πνεύμα" των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.

Αμφισβητώντας την έννοια της ιδιοκτησίας, δεν σέβεται ούτε καν την κυρίαρχη θεολογική γνώση αυτών στους οποίους κυρίως απευθύνθηκε - και ήταν οι χριστιανοί - , οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που εκείνη την εποχή είχαν "μπει" στη βιομηχανική εποχή ...Δεν σέβεται τη θεολογική γνώστη του χριστιανισμού, ο οποίος θέλει τον άνθρωπο να είναι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν ενός Θεού, που είναι Κύριος και Ιδιοκτήτης Οίκου.

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να δημιουργήσεις ένα κοινωνικό μοντέλο με ελπίδες επιβίωσης, όταν αυτό δεν σέβεται τίποτε από όσα αφορούν τον άνθρωπο, είτε ως ζωικό "είδος" είτε ως πνευματικό "είδος". Πώς είναι δυνατόν να ελπίζεις στην επιβίωση της πρότασής σου, όταν δεν σέβεσαι τις βασικές ιδιομορφίες αυτού, που θα κληθεί θα ζήσει στο "μοντέλο" αυτό που του προτείνεις; Όταν δεν σέβεσαι την ατομική ιδιοκτησία και άρα ένα από τα πλέον βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, δεν υπάρχει βάση για να γίνει "κουβέντα".

...Δεν υπάρχει "αντικείμενο" για να συνεχιστεί η ανάλυση και να κριθούν και τα υπόλοιπα από όσα προτείνεις. Όλα είναι λάθος, γιατί στηρίζονται σε ένα "θεμέλιο" λάθος. Είναι σαν να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα του "σταβλισμού" ενός κοπαδιού αγελάδων και να μελετάς το ενδεχόμενο να κατασκευάσεις έναν "στάβλο" στην κορυφή ενός δένδρου. Να επιχειρείς να κατασκευάσεις έναν "στάβλο", που να μοιάζει με "φωλιά" στην κορυφή ενός δένδρου και να απαιτείς να ακούσουν τα επιχειρήματά σου -  σ' ό,τι αφορά τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται μιας τέτοιας επιλογής.

Είναι δυνατόν να γίνει κουβέντα πάνω σε μια τέτοια ιδέα; Πώς μπορεί μια "φωλιά" πάνω σε ένα δένδρο να γίνει "φωλιά" αγελάδων, όταν η αγελάδα δεν μπορεί να σκαρφαλώσει στα δένδρα; Πώς μπορούν τα κλαδιά του δένδρου, που "ξεκινάνε" από βλαστάρια, να γίνουν "δρόμοι" αγελάδων, οι οποίες ζυγίζουν τόνους; Ούτε το "δένδρο" έχει προδιαγραφές να καλύψει τις ανάγκες της αγελάδας ούτε η αγελάδα μπορεί να κάνει χρήση του δένδρου. Όλα τα δευτερεύοντα, που μπορείς να αναλύσεις, να συζητήσεις και να προτείνεις - ακόμα κι αν μοιάζουν "επιστημονικά" - δεν έχουν καμία αξία, γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής.

Τι σημασία έχει που η "φωλιά" των αγελάδων - "αν" ποτέ κατασκευαζόταν - θα ήταν ευάερη και ευήλια; Τι σημασία έχει που, "αν" ποτέ κατασκευαζόταν μια τέτοια "φωλιά", λόγω της βαρύτητας, δεν θα είχε ανάγκη καθαρισμού και επιπλέον θα "λίπαινε" κατ' ευθείαν το "δένδρο"; Τι σημασία έχει που η θεμελίωσή της πάνω σε ένα δένδρο θα έκανε εύκολο τον έλεγχο και τη φύλαξή της; Από τη στιγμή που δεν μπορούν να ανέβουν οι αγελάδες στην κορυφή του δέντρου, όλα αυτά είναι λόγια της πλάκας. Μπορεί ακόμα και να μοιάζουν με επιστημονικά συμπεράσματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ηλιθιότητες, εφόσον βασίστηκαν εξαρχής σε μια θεμελιώδη ηλιθιότητα. Μοιάζουν με λογικές προτάσεις τεχνοκρατών, αλλά στην πραγματικότητα είναι βλακείες άνευ προηγουμένου ...Βλακείες, οι οποίες "ντύνονται" με επιστημονικές αναλύσεις, μελέτες, υπολογισμούς και στατιστικές, αλλά δεν παύουν να είναι τέτοιες, γιατί εξ' αρχής βασίζονται πάνω σε μια "μπούρδα".

Το ανάλογο συμβαίνει με τον κομμουνισμό και τον άνθρωπο. Η άποψή του περί ιδιοκτησίας είναι η θανάσιμη "αδυναμία" του. Με όσες επιστημονικές "μελέτες" κι αν τον "ντύσεις", δεν μπορείς να τον "σώσεις". Αυτή του η αδυναμία δεν τον καθιστά μόνον λανθασμένο, αλλά παντελώς βλακώδη. Όπως η καλύτερη "φωλιά" σε ένα δένδρο δεν μπορεί να είναι χρήσιμη για κάποιον που θέλει να σταβλίσει τις αγελάδες του, έτσι και ο κομμουνισμός δεν είναι χρήσιμος για τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει, γιατί δεν σέβεται τη φύση του ανθρώπου. Ό,τι και να ισχυρίζεται στη συνέχεια δεν έχει καμία αξία, γιατί δεν "πατάει" σε σωστή βάση ...Δεν σέβεται τα χαρακτηριστικά τού όντος που καλείται να βοηθήσει.

Πού στηρίχθηκε ο κομμουνισμός και απέκτησε "οπαδούς" μέσα στην κοινωνία; ...Στηρίχθηκε στο κοινωνικό "περιθώριο" ...Στο γνώριμο για τους Εβραίους προβληματικό περιβάλλον των αστικών κέντρων ...Στηρίχθηκε στα "κατώτερα" ένστικτα των ανθρώπων, οι οποίοι περιφέρονται στις "παρυφές" της κοινωνίας ...Στηρίχθηκε στην αθλιότητα του "εμπόρου" της ιδεολογίας, που, ως καλός "έμπορος", θα πλασάρει το "εμπόρευμά" του ακόμα κι όταν γνωρίζει πως είναι άχρηστο ή επικίνδυνο για τους "πελάτες" του.

Τέτοιοι "έμποροι" σαβούρας ήταν οι βασικοί "ιδεολόγοι" του κομμουνισμού ...Άνθρωποι του περιθωρίου, οι οποίοι γνώριζαν ότι η "σαβούρα", που είχαν αποκτήσει ως "εμπόρευμα", ήταν η μόνη τους πιθανότητα να γίνουν πλούσιοι και να βολευτούν ...Άνθρωποι αγράμματοι, που με ταχύρυθμα μαθήματα στους "στάβλους" των Κούτβ (КУТВ) στη Μόσχα μπορούσαν με τη βοήθεια του συστήματος και των "επιστημόνων" να "πλασάρονται" ανάμεσα στους "διανοούμενους", έστω κι αν είχαν μυαλό σαν του Σιάντου, του Ζαχαριάδη, του Φλωράκη και της Παπαρήγα.

Σε ποιους απευθύνονταν; ...Στους όμοιούς τους ...Στους επίσης αγράμματους, οι οποίοι - όπως ήταν φυσικό - δεν μπορούσαν να τους κρίνουν ...Στους αδύναμους της κοινωνίας ...Σε εκείνους που δεν "έβλεπαν" καμία ελπίδα στη ζωή τους ...Σε εκείνους, οι οποίοι αντιλαμβάνονταν τις αδυναμίες του συστήματος εκείνης της εποχής να προχωρήσει σε μια πιο δίκαιη ανακατανομή του πλούτου και δεν έβλεπαν άλλο τρόπο από την "αυτοκτονική" για την κοινωνία βία και αρπαγή. Γιατί "αυτοκτονική"; ...Γιατί, όταν ο απελπισμένος "Αγιάννης" απλώνει το χέρι να αρπάξει αγαθά, τα οποία ανήκουν σε άλλους, πάντα θα βρίσκεται απέναντί του κάποιος "Ιαβέρης" να τον ταλαιπωρήσει μέχρι θανάτου. Όταν ο λαός αντιδρά, χωρίς η αντίδραση να συνοδεύεται από μια λογική, εφαρμόσιμη και άρα μόνιμη "πρόταση", το οπλισμένο χέρι του συστήματος πάντα θα τον περιορίζει.

Όμως, ο κομμουνισμός απευθύνονταν κυρίως στους κομπλεξικούς της κοινωνίας ...Σε κάποιους, οι οποίοι περίμεναν να επωφεληθούν από τον "εκβιασμό" της κοινωνίας ...Σε κάποιους άλλους, οι οποίοι προτιμούσαν - περισσότερο και από το δικό τους το καλό - το κακό των άλλων ...Σε εκείνους, οι οποίοι ονειρεύονταν να τιμωρήσουν αυτούς, που θεωρούσαν ότι τους είχαν αδικήσει ...Σε εκείνους, οι οποίοι δεν ονειρεύονταν μια δίκαιη κοινωνία, αλλά μια επίσης άδικη κοινωνία, που θα έδινε στους ίδιους το "μαχαίρι" της μοιρασιάς. Οι αδυναμίες και τα κόμπλεξ του περιθωρίου της κοινωνίας ήταν τα πιο ισχυρά "ελατήρια" του κομμουνισμού ...Αυτό το περιθώριο ήταν που γνώριζαν οι Εβραίοι και σε αυτό απευθύνονταν.

Εδώ εύλογα θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα της άποψής μας. Εφόσον το εσφαλμένο της θεωρίας είναι τόσο προφανές, γιατί ταλαιπώρησε τόσο πολύ την ανθρωπότητα; Πώς κατόρθωσε και την δίχασε σε βαθμό τέτοιο, που να κυριαρχήσει ακόμα και σε ένα μεγάλο μέρος του Πλανήτη; Πώς έγινε "αντικείμενο" μελέτης για χιλιάδες επιστήμονες για πάνω από μισό αιώνα; Πώς έγινε το αίτιο να ξεσπάσουν μέχρι και εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις; ...Όλα έχουν την εξήγησή τους ...Βόλευε την εξουσία και γι' αυτό έγινε κυρίαρχη θεωρία ...Την χρηματοδότησε η εξουσία και έτσι παγίδευσε τους ανθρώπους.

Σ' ό,τι αφορά την επιστημονική κοινότητα, τα πράγματα είναι απλά. Όποιος δηλώνει επιστήμονας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και τέτοιος. Επιστήμονας είναι ένας γιατρός, αλλά πόσο "επιστήμονας" μπορεί να είναι ένας οικονομολόγος; Το σύστημα φρόντισε στο συγκεκριμένο αντικείμενο των "κοινωνικών" επιστημών να τοποθετήσει δικούς του "επιστήμονες". Στις ψευδοεπιστήμες των οικονομικών και της κοινωνιολογίας το δίκιο το έχει πάντα ο "πελάτης".

Όταν μια επιστήμη δεν έχει φυσικό αντικείμενο και καλείται να αντιμετωπίσει ανθρώπινες προτάσεις ή εφαρμογές, μπορεί και λειτουργεί "εργολαβικά" και αναγκαστικά το "δίκιο" το έχει ο "πελάτης". Όταν από μια "επιστημονική" μελέτη δεν πέφτει μια γέφυρα, δεν ανατινάζεται ένα εργαστήριο ή δεν πεθαίνει ένας ασθενής, τα "αποτελέσματά" της δεν ελέγχονται, γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν να τα ελέγξει ...Σε μια τέτοια περίπτωση όποιος πληρώνει παίρνει και το "δίκιο" του. Είτε αυτός είναι ο "πελάτης" που θέλει να ισχυροποιήσει το δημιούργημά του είτε αυτός είναι ο "πελάτης" που θέλει να γκρεμίσει το δημιούργημα του αντιπάλου του, όλοι όσοι πληρώνουν έχουν ελπίδες να "δικαιωθούν".

Στις κοινωνικές ψευδοεπιστήμες ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάτι και να μην βρεθεί ένας "επιστήμονας" να στο δώσει. Από τη στιγμή που κάποιος μπορεί να δίνει μεροκάματα σε τέτοιους "επιστήμονες", έχει πάντα τις μελέτες της αρεσκείας του. Από τη στιγμή που δίνει μεροκάματα σε "μαρξιστές" και ειδικούς επί του "μαρξισμού", πάντα θα βρίσκονται "επιστήμονες" να τα διεκδικήσουν. Τέτοιοι "επιστήμονες" τέτοιων "επιστημών" μπορούν να δημιουργηθούν με χρήματα και χρήματα πάντα είχε το σύστημα. Γι' αυτόν το λόγο άλλωστε το καπιταλιστικό σύστημα πλήρωσε και τους πιο πολλούς μαρξιστές "επιστήμονες". Πιο πολύ τους είχε ανάγκη αυτό, παρά το κομμουνιστικό σύστημα, το οποίο γνώριζε από "μέσα" τα συμβαίνοντα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εξαιτίας του μεγάλου "επιστημονικού" τους έργου, σήμερα βιώνουμε την απόλυτα χειρότερη παγκόσμια αθλιότητα. Στην εποχή που υπάρχουν οι πιο πολλοί εν ζωή νομπελίστες της οικονομίας, η παγκόσμια οικονομία πάει για καταστροφή. Η οικονομία των ΗΠΑ έχει πρακτικά καταρρεύσει τη στιγμή που οι ΗΠΑ μονοπωλούν σχεδόν τα βραβεία Νόμπελ Οικονομίας τις τελευταίες δεκαετίες. Η "νεογέννητη" Νέα Τάξη θα πεθάνει πριν καν βγει από το "μαιευτήριο" και τα φετινά Νόμπελ Οικονομίας τα πήραν οι αποτυχημένοι Αμερικανοί "μαιευτήρες". Αυτά να σκεφτεί κάποιος, θα καταλάβει τι σημαίνει "ψευδοεπιστήμη" και πόσο συμβάλει στην ανθρώπινη κοινωνία.

Από τη στιγμή που εξασφαλίζεις τους ακριβούς "επιστήμονες" είναι εύκολο να εξασφαλίσεις και τους φτηνούς οπαδούς. Από τη στιγμή που εξασφαλίζεις τους "καθοδηγητές" είναι εύκολο να βρεις "ροπαλοφόρους", οι οποίοι ονειρεύονται να γίνουν επαγγελματίες εξουσιαστές ...Κομπλεξικούς, οι οποίοι ονειρεύονται να γίνουν χαφιέδες των γειτόνων τους και να συμπληρώνουν αναφορές, προκειμένου αυτοί να τιμωρηθούν ...Πειθήνια όργανα τού συστήματος, που την προσωπική τους δυστυχία θέλουν να την κάνουν δυστυχία τής κοινωνίας. Από τα ίδια casting περνούσαν τόσο η "καλλονή" Λούξεμπουργκ όσο και η σημερινή Μέρκελ. Εδώ και πάνω από εκατό χρόνια δεν υπάρχει προδοτικό σκουπίδι της πολιτικής, που να μην έχει πάρει τα "ένσημα" των κοινωνικών του "αγώνων" από το "χοιροστάσιο" του τοπικού κομμουνιστικού κόμματος.

Το δηλητηριώδες "αντίδοτο".

Από τη στιγμή που μπόρεσαν και έφτιαξαν το "δηλητήριο", ήταν εύκολο το "αντίδοτό" του. Γιατί; Γιατί το "αντίδοτο" έχει λιγότερες απαιτήσεις για τη δημιουργία του. Το "δηλητήριο" ήταν αυτό, το οποίο ήταν δύσκολο να δημιουργηθεί, γιατί αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί ως "αυτόνομη" οντότητα. Αυτό έπρεπε να έχει δηλαδή μια υποτυπώδη "μορφή" ιδεολογίας, ώστε να παρασέρνει δήθεν αυτούς, τους οποίους στην πραγματικότητα "αγόραζαν" οι τραπεζίτες. Έχοντας λοιπόν την ψευδοϊδεολογία του κομμουνισμού - και άρα τη "δράση" - , ήταν εύκολο να φτιάξουν την "αντίδραση".

Η "αντίδραση" δεν χρειαζόταν να έχει καν κάποια ιδεολογική "αυτονομία", εφόσον θα προσαρμοζόταν στον "εχθρό" της. Ό,τι έλεγε ο "εχθρός" της, αυτή θα ισχυριζόταν τα αντίθετα, ακόμα κι αν δεν γνώριζε εξ' αρχής τι θα "ακούσει". Για το "αντίδοτο" θα αρκούσε να εκφράζει τη βίαιη αντίδραση στη βίαιη πρόταση των "επαναστατών" ...Να είναι η βίαιη μορφή όλων εκείνων των "συνηθισμένων" και "φυσικών" για τον άνθρωπο και τα οποία δεν σεβόταν ο "παρανοϊκός" κομμουνισμός ...Ναζισμός απλά θα ονομαζόταν η βίαιη αντίδραση των φυσικών "δεδομένων".

Οι προλετάριοι ήταν αυτοί, οι οποίοι στην πραγματικότητα όπλισαν τους ναζιστές, γιατί πάντα στην κοινωνία των ανθρώπων υπάρχουν ενεργοποιημένα τα λεγόμενα κοινωνικά "αντανακλαστικά". Η "βία" του κομμουνιστικού "όπλου" τής "επανάστασης" είναι αυτή που γεννά την επίσης βίαιη "αντίδραση" των ναζιστικών πογκρόμ. Η βία των "ακρίδων" είναι αυτή που ενεργοποιεί τη βία των "κυνηγών" τους. Η βία, δηλαδή, των μη-εχόντων προλεταρίων είναι αυτή, η οποία γεννά την εξίσου βίαιη "αντίδραση" των "νοικοκυραίων". Αυτό είναι το όλο μυστικό του σχεδιασμού. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα ένστικτα της κοινωνίας και τα στρέφουν εναντίον της. Εκμεταλλεύονται τις περιθωριακές μειονότητες των ενστίκτων και τις στρέφουν εναντίον της πλειονότητας.

Όταν κάποιος φωνάζει ότι θα πάρει το όπλο, για να αρπάξει αυτά, τα οποία ανήκουν σε κάποιον άλλον, τον νομιμοποιεί να πάρει κι αυτός το όπλο του, για να αμυνθεί. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι έφτιαξαν μια ιδεολογία, η οποία "μισεί" την ιδιοκτησία και καλεί τα μέλη της να πάρουν τα όπλα, για να την αφαιρέσουν από τους κατόχους της, είναι εκείνοι, οι οποίοι "όπλισαν" αυτούς που "λατρεύουν" την ιδιοκτησία. Αυτοί, οι οποίοι "φώναζαν" στο καταστατικό τους ότι θα είναι βίαιοι και δεν το κρατούσαν "μυστικό", το έκαναν ακριβώς για να οδηγήσουν τους απέναντι στη "μίμηση". Ο βίαιος κομμουνισμός με τον τρόπο αυτόν δημιούργησε εσκεμμένα τη βίαιη αντίδρασή του ...και αυτός είναι ο ναζισμός. Ο ναζισμός, δηλαδή, είναι το "είδωλο" του κομμουνισμού ...Είναι ο απλός "αντικομμουνισμός"....

Δεν υπάρχουν σχόλια: