Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
Σήμερα 31/3 το πρωί, η Ασφάλεια «επισκέφτηκε» τα γραφεία της Ο.Κ.Δ.Ε. στην Αθήνα, για να επιδώσει έγγραφο με το οποίο γνωστοποιούνταν η απαγόρευση της συγκέντρωσης και πορείας την Τρίτη 1 Απριλίου από τα Προπύλαια, ενάντια στη συνεδρίαση των Eurogroup και Εcofin (που γίνεται στα πλαίσια της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.). Το κατάπτυστο αυτό έγγραφο απευθυνόταν και σε άλλες οργανώσεις του εργατικού κινήματος, της Αριστεράς και ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Αυτή η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος, των εργαζομένων και της νεολαίας, των εργατικών και αριστερών οργανώσεων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Η αγωνία και οργή των άνεργων, των εργαζόμενων, των νέων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων δεν μπορεί να σιγήσει απ’ τα απανωτά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα (όπως και το πολυνομοσχέδιο–έκτρωμα). Από το τερατώδες Κράτος Έκτακτης Ανάγκης, που η συγκυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου, μαζί με την Τρόικα και την Ε.Ε., επιστρατεύουν ενάντια στους αγώνες και τις δημοκρατικές ελευθερίες, για να κρατηθούν με την ωμή καταστολή στην εξουσία.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό να διαδηλώσουμε μαζικά την Τρίτη 1 Απριλίου. Να μην αφήσουμε ούτε ένα σπυρί απ’ τις ελευθερίες μας στα χέρια της νέας χούντας. Ν’ απαιτήσουμε να φύγει η πραξικοπηματική συγκυβέρνηση της εξαθλίωσης και καταστροφής μας, να φύγουν Τρόικα και Μνημόνια, για ν’ ανοίξει ο δρόμος για να επιβάλλουμε τις δικές μας εργατικές/λαϊκές λύσεις, σε ρήξη με το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, με το ζουρλομανδύα του Ευρώ και της Ε.Ε. Διαδηλώνουμε μαζικά, μαχητικά την Τρίτη 1 Απριλίου, στις 6 μμ, από τα Προπύλαια και σε όλες τις άλλες πόλεις που υπάρχουν συγκεντρώσεις.
Ο.Κ.Δ.Ε.
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: