Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Δραγασάκης & Γ. Κατρούγκαλος στην Καλαμάτα: «Υποστήριξη σε “Πελοπόννησος Πρώτα” και Οδυσσέα Βουδούρη»

Μήνυμα νίκης και ανατροπής στις επερχόμενες εκλογές έστειλε από την Καλαμάτα ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, κεντρικός ομιλητής μαζί με τον Οδυσσέα Βουδούρη, στην εκδήλωση που οργάνωσε η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» με θέμα «Ανάπτυξη και Περιφέρεια σε περίοδο κρίσης», στο κατάμεστο μεγάλο αμφιθέατρο «Αλεξ. Κουμουνδούρος» στο Διοικητήριο της πόλης.


«Θα νικήσουμε, θα ανατρέψουμε το “Σύστημα Τατούλη-Φούχτελ” και θα γυρίσουμε σελίδα στην Πελοπόννησο, δίδοντας το σήμα για την ριζική ανατροπή της νεοφιλελεύθερης επίθεσης που δέχονται οι πολίτες όλης της χώρας» τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης.

Ο Γιάννης Δραγασάκης έθεσε το δίλλημα των εκλογών: «Το δίλλημα είναι είτε νομιμοποιούμε αυτό το καθεστώς, είτε ψηφίζουμε για την ανατροπή του. Αποδεχόμαστε με την ψήφο μας τα τετελεσμένα στη χώρα και στην περιφέρεια, ή ψηφίζουμε για ένα εφαλτήριο νέας πορείας και δημιουργίας».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέλυσε τον κρίσιμο ρόλο της Περιφέρειας για την αναγκαία ανασυγκρότηση της χώρας, επισημαίνοντας ότι η Πελοπόννησος θα ευτυχήσει να «έχει πρόσωπα που θα την υπηρετήσουν, όπως τα στελέχη της παράταξης “Πελοπόννησος Πρώτα” και τον επικεφαλής της Οδυσσέα Βουδούρη».

Στην εκδήλωση μίλησε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η διοίκηση Τατούλη το μόνο που έκανε ήταν να δημιουργήσει την “Τατούλης ΑΕ” και να λειτουργήσει ως Ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού. Η νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική βρήκε τον απόλυτο εκφραστή της στη διοίκηση Τατούλη».     

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Νίκος Πατσαρίνος αναφέρθηκε στον αυταρχισμό, τον συγκεντρωτισμό, την αλαζονεία και την ιδιοτέλεια, με την οποία πολιτεύθηκε η απερχόμενη διοίκηση, τονίζοντας ότι «σε μια περίοδο ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης λειτούργησε πιο μνημονικά από τους συντάκτες των μνημονίων».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» στην Καλαμάτα απηύθυναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Καλαμάτα  26 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: