Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιορκοι δικαστικοί προσπαθούν να κουκουλώσουν το σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ! Οι δικαστές οφείλουν να εξεγερθούν.

Αποκαλυψη βόμβα απο την Real, που αποδεικνύει την συνωμοσία των διεφθαρμένων πίσω απο το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. 

Οι δικαστές

πρεπει να κατανοήσουν πως η έκβαση αυτής της υπόθεσης ειναι το μοναδικό όπλο που εχει η Ελλαδα στο νομικό της οπλοστάσιο απέναντι στην συμμορία που δολίως επέβαλλε την σημερινή κατοχη της χώρας και το μεθοδικό πλιάτσικο που συντελείται στην δημοσια και ιδιωτική περιουσία. Τα γεγονότα ειναι συντριπτικά:

1. Το ΔΝΤ παραδέχεται “λάθος” στο προγραμμα, αποκρύπτει όμως οτι το “λάθος” ειναι ισόποσο με την χαλκευση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Την χαλκευση που έγινε ακριβώς για να τεκμηριώνει την δόλια υπαγωγή της Ελλαδας στο δολοφονικό μνημόνιο.


2. Αποδεικνύεται πως ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ (πελάτης) ηταν συγχρόνως υπάλληλος του ΔΝΤ (προμηθευτής). Γεγονος που απο μόνο του αρκεί για να οδηγήσει την συμμορία του Παπανδρεου στο εδώλιο.


3. Οι καταγγελίες Λογοθετη – Γεωργαντα σε συνδυασμό με την πειθαρχική δίωξη της ανακρίτριας, ειναι ισχυρή ένδειξη δικαστικής μεθόδευσης της οποίας ο “μαέστρος” βαρύνεται για μια σειρά μεθοδεύσεων σε υποθέσεις που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον και θα έλθουν στην επιφάνεια με την καρατόμηση του. 

Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για όσους στηρίζουν αυτη την κυβερνηση, να μαχαιρώνουν με αυτόν τον τροπο τον ακρογωνιαίο θεσμό της δικαιοσύνης, την δημοκρατία.
Και τέλος, καθόλη την διάρκεια του “προγράμματος” που βασίστηκε στο έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ, δεν υπάρχει ούτε ενα “διαρθρωτικό μέτρο”, ΟΥΤΕ ΕΝΑ που να εχει στεφθεί με επιτυχία. αντίθετα, μέτρα όπως ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο, η αύξηση των τελών κυκλοφοριας κλπ, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χωρα θα είχαν οδηγήσει τους εμπνευστές τους – τουλάχιστον – στην απαξίωση και την χλεύη. Εδώ τους οδηγούν σε νέες θέσεις εξουσίας. Ειναι ξεκάθαρο οτι η συμμορία που οργάνωσε και το έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ ειναι ενεργή, δια τούτο και η μεθόδευση.

Η καταδικαστική αποφαση όμως για την υπόθεση, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για την νομική αντιμετώπιση του μνημονίου, καθότι θα προκύψει δόλος. Και η καταδολίευση, για τον δυτικό νομικό πολιτισμό, οδηγεί σε ακύρωση της συμφωνίας και αποζημιώσεις. Σε χώρες όπως Π.χ. Η ανεπτυγμένη Κίνα, οδηγεί στο απόσπασμα.

Οι ευθύνες σας κύριοι δικαστές ειναι τεράστιες, οφείλετε να εξεγερθειτε και να σπάσετε την μέγγενη του διεφθαρμένου που προσπαθεί να κινήσει τα νήματα της συγκάλυψης. Αυριο, δεν θα υπάρχει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχείο η υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ - Θα καταγγείλει ο Χατζηνικολάου την

Δεν στοιχειοθετούνται οι καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος το 2009 αναφερει στην πρότασή του ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Κούτρας, και εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο να μην ασκηθεί καμία κατηγόρια κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και δυο μελών της διοίκησης της. [skai.gr]
Τις καταγγελίες περί διόγκωσης, που αποτέλεσαν αντικείμενο δικαστικής έρευνας, είχε υποβάλλει στον οικονομικό εισαγγελέα Γρήγορη Πεπόνη η Ζωή Γεωργαντά, που διετέλεσε μέλος της διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ.
Ο οικονομικός εισαγγελέας είχε διατάξει το 2013 την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και δυο μελών της για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση. Οι ανακρίσεις που ακολούθησαν δεν επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες, με αποτέλεσμα η υπόθεση να κλείσει χωρίς απολογίες, με τυπικές κλήσεις.
Σήμερα η υπόθεση έφθασε στο Εφετείο, όπου και έγινε η σχετική εισαγγελική πρόταση και εκκρεμεί στο Συμβούλιο Εφετών για τελική κρίση.
Η υπόθεση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ προκάλεσε την Κυριακή αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του Γιώργου Παπανδρέου.
Για "επιχείρηση συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων που επέφεραν θανάσιμο πλήγμα στην ελληνική οικονομία και οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο" έκανε λόγο ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου Γιώργος Ελενόπουλος, αναφερόμενος σε δημοσίευμα για το θέμα.
Απαντώντας, η Συγγρού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία και θα είναι ο τελικός κριτής με βάση όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.

ΣΧΟΛΙΟ: Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Χατζηνικολάου να κάνει update στο προηγούμενο εξώφυλλο της έγκριτου εφημερίδος του και καθώς το κάνει, να γυρίσει πλευρά, γιατί ...καμΜένος έγινε από το τόσο ψέκασμα!

Ανώνυμος είπε...

Πάρτι, πάρτι, στις 7 του Μάρτη»
Το σύνθημα της νίκης Καραμανλή στις 7 Μαρτίου συνοδεύτηκε από πραγματικό πάρτι και αυτό διαπιστώνεται εύκολα στο παραπάνω γράφημα [via tovima] στις ενδονοσοκομειακές, εξωνοσοκομειακές και φαρμακευτικές δαπάνες. Στη μελέτη του ΟΟΣΑ διαπιστώνεται 73% αύξηση στη δημόσια δαπάνη υγείας, 79% αύξηση στην ενδονοσοκομειακή δαπάνη που από 3,7 δις ανέβηκε στα 7 δις, ενώ η φαρμακευτική δαπάνη ανέβηκε κατά 44% και έφτασε τα 5,2 δις...
Τα αμείλικτα νούμερα της σπατάλης είναι αποδεικτικά στοιχεία χρεοκοπίας και η χρονική αντιστοίχιση με την εκάστοτε κυβέρνηση αποδεικνύει τις ευθύνες. Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός δε συνήθισε να κρατά τις αποδείξεις εκείνες τις εποχές. Κακές συνήθειες που οδήγησαν σε λάθος απόδοση ευθυνών.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΟΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ??????
ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ CDS 05/06/2014@8:43
Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.
100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».
Παράλληκα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

[[Ο κ Ζορμπάς επιβεβαίωσε, ότι με τα δομημένα ομόλογα παρήχθη μαύρο χρήμα το οποίο διοχετεύθηκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.]]
Γι αυτό κ. Καραμανλή ΕΚΛΕΙΣΕΣ της βουλή?
Για να καλύψεις τους απατεώνες??? ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΑΑΑ!!!!!

Βόμβες Ζορμπά κατά υπουργών και Δικαιοσύνης
Χοντρά τα έριξε χθες στην κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος κ. Γ. Ζορμπάς.
Απαντώντας σε καταιγισμό ερωτήσεων, των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για τον τρόπο λειτουργίας της Αρχής, την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη, το σκάνδαλο των ομολόγων και το σχέδιο νόμου πλήρους ακύρωσής της, τα είπε έξω από τα δόντια.
Όπως είπε ο κ. Ζορμπάς, η κυβέρνηση θέλει την αρχή μόνο στα χαρτιά χωρίς δραστηριότητα, αδύναμη και αναποτελεσματική.
Δεν παρασχέθηκαν στην Αρχή ούτε τα πλέον στοιχειώδη για τη λειτουργία της, από αυτά που ο ιδρυτικός νόμος προβλέπει.
Ο υπουργός Οικονομίας δεν αντιδρούσε στα διαβήματα του προέδρου της και στα τρία χρόνια της λειτουργίας της Αρχής τον δέχτηκε μία και μόνη φορά και αυτή στις αρχές.
Χαρακτήρισε αυθαιρεσία τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να χαρακτηρίσει τα πορίσματα της Αρχής μη σύννομα και πειθαρχικά και ποινικά ελεγκτού την πράξη αρχειοθέτησής τους, αποκαλώντας συνήθεια του παρόντος την δικονομική αυθαιρεσία του παρελθόντος.
Ως έμπειρος ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, επεσήμανε στον υπουργό της Δικαιοσύνης τις ποινικά και πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις του κ. Σανιδά, αλλά εκείνος τον αγνόησε.
Ο κ. Ζορμπάς επιβεβαίωσε, ότι με τα δομημένα ομόλογα παρήχθη μαύρο χρήμα το οποίο διοχετεύθηκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
Για το σχέδιο νόμου που έχει ετοιμάσει ο κ. Αλογοσκούφης , είπε ότι επιδιώκει να μετατρέψει την ανεξάρτητη
Αρχή σε διοικητική αρχή εποπτευόμενη από τον ίδιο.
Στην προηγούμενη ακρόασή του κ. Ζορμπά από την Επιτροπή, ο πρόεδρός της κ. Σταύρου είχε συναινέσει σε αίτημα μελών της να ζητήσει τα αρχειοθετειθέντα πορίσματα Ζορμπά, να κατατεθούν στη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χθες όμως διέψευσε τον εαυτό του.
Παρασκευή, 16 Μάιος 2008

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ: ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ???
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ
"Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".
δήλωσε στην εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ", ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία με κοινοτικά κονδύλια, "καίγοντας" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Όπως καταγγέλλει (μεταξύ άλλων) ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ
Επιπλέον η εφημερίδα εμφανίζει το βιβλίο κίνησης πελατών του ...τουριστικού καταλύματος
όπου φαίνεται πως από το 2008 έως και το 2010 μόνο 10 πελάτες (11 εγγραφές) χρησιμοποίησαν τα δωμάτια της τουριστικής έπαυλης, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος (το κίτρινο υπογραμμισμένο). Τα στοιχεία του βιβλίου κίνησης θέτουν υπο αμφισβήτηση τη λειτουργία της έπαυλης ως τουριστικού καταλύματος, αφού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εμφανίζεται να το έχουν αξιοποιήσει μόνο 10 πελάτες! Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, γαμπρός της ιδιοκτήτριας, είχε κλείσει δωμάτια για 6 ολοκληρους μήνες από 15-08-2008 έως και τον Φεβρουάριο του 2009!
Epikairo: Στα χνάρια του ξαδέφου του πρώην πρωθυπουργού Κωστα Καραμανλή, του Μιχάλη του Λιάπη ο Πάνος Καμμένος, τηρώντας πιστά την παράφραση του ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ συνθήματος του μορφώματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ