Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΑ

Δυτικό εμπάργκο: Γιατί η Ελλάδα δεν συμπεριφέρεται όπως η Φινλανδία; 

Η Φινλανδία, μέλος της ΕΕ, εξαρχής ήταν κατά των Δυτικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας. Η Ελλάδα, αντίθετα, αν και με μεγάλο κόστος για την οικονομία της, υπέρ. Κι' όμως, η Φινλανδία είναι περισσότερο θωρακισμένη οικονομικά, ενώ η Ελλάδα λιγότερο.





Λαβρόφ: Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια γύρω από την ουκρανική τραγωδία 

Να δοθεί ύψιστη προτεραιότητα στην άνευ όρων κατάπαυση του πυρός, για να σταματήσουν τα δεινά των αμάχων στην ανατολική Ουκρανία, προτείνει ο ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην RBTH.




Ρωσία και Σαουδική Αραβία συζητούν για πυρηνική συνεργασία 

Μόσχα και Ριάντ συνομιλούν για συνεργασία στο νευραλγικό τομέα της πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικό σκοπό. Κύριο αντικείμενο των συζητήσεων είναι το χτίσιμο πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Σαουδική Αραβία. Τα πολιτικά εμπόδια πάντως, είναι τεράστια.




Η επιλογή του εκδότη

Αύγουστος 1941: Η “Κόκκινη Αεροπορία” στην καρδιά του γερμανικού Ράϊχ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ …….
Τότε πώς να εξηγήσεις στον Πάνο,
ότι όλα αυτά που του γράφουν είναι, είτε ανόητες επιδερμικές φλυαρίες, είτε ανόητες και δυσνόητες οικονομικές αναλύσεις, που επειδή δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα για όσα γράφουν, ‘’μπορούν ‘’ να γράφουν όσες αναπόδεικτες μαλακίες θέλουν, είτε τέλος και το πιθανότερο να αποτελούν σκέτη ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ,
για την οποία ελάχιστοι θα αντιληφθούν λιγότεροι θα αντιδράσουν και σχεδόν κανείς δεν θα απαντήσει ΕΝΩ !!! η λάσπη και η μαύρη προπαγάνδα θα αιωρούνται για πολύ διάστημα , πληγώνοντας και σπιλώνοντας ανθρώπους και συνειδήσεις.
Βέβαια, ο Πάνος θα ‘’κτυπιέται’’ για το …έκλημα, που ούτε είδε, ούτε άκουσε αλλά και ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Νομίζει ο διεθνής μπουρδολόγος, ότι ΠΑΛΙ (???) θα μιλήσει για απάτες και για κλέφτες ,που τάχα γράφουν οι…μπλόγκερς, αλλά ξεχνά ότι ΤΩΡΑ, αυτή η μέθοδος ‘’δεν πιάνει’’ κι ΑΝ(??) πιάσει, θα στραφεί εναντίον του κάθε ψεύτη, συκοφάντη, φοροφυγά και ΑΝΟΗΤΟΥ , όπως συνέβη τελευταία…….