Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νίκη Μαριά-Πέρασε από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής η άρση ασυλίας της Τρόικας!

Αντιμέτωποι με ποινικές και αστικές ευθύνες πλέον οι Τροικανοί! Μία τεράστιας σημασίας απόφαση για την Ελλάδα και τον λαό της κατάφερε να αποσπάσει πριν από λίγο από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς.
Ύστερα από επικοινωνία που είχε το SpiroSpero.gr μαζί του, μας ενημέρωσε πως και η Ολομέλεια έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για άρση ασυλίας των εκπροσώπων
της Τρόικας σε όλες τις χώρες που έχουν επιβληθεί μνημόνια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι της ψηφοφορίας απείχαν, σύμφωνα με τον κ. Μαριά, οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, αλλά (άκουσον-άκουσον) και του ΣΥΡΙΖΑ(!!!)
Πλέον, με αυτή την απόφαση όλοι όσοι έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βάρος της Τρόικας, θα εξετάζονται οι υποθέσεις τους κανονικά και οι εκπρόσωποι των δανειστών θα λογοδοτούν επίσης κανονικά και με τον Νόμο στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τις πράξεις τους!
Είχε προηγηθεί η κατάθεση της τροπολογίας αυτής από τον Νότη Μαριά στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, όπου «τις εν λόγω τροπολογίες είχαν συνυπογράψει άλλοι τέσσερις βουλευτές μέλη της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κ.Σ.Σ.Ε. κ. J. Clappison.
Επισημαίνεται ότι από ελληνικής πλευράς και στην χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο και ψήφισαν ο Νότης Μαριάς (ΑΝΕΛ) και ο Κύπριος βουλευτής Νίκος Νικολαΐδης (ΕΔΕΚ).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…
‘’Το αντιμνημονιακό μέτωπο’’, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος…, μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως το: ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ , ΓΙΑΤΙ ?? την αδιέξοδη δηλαδή εγκληματική προσπάθεια κάποιων, να συνεχίσουν και σήμερα , όπως και χθες να τυμβωρυχούν και να ‘’πουλάνε φύκια’’ για μεταξωτές κορδέλες. Παρθεναγωγεία του ‘’ωτός’’ συναγωνίζονται, προκαλούν με τον πνευματικό της αυνανισμό και όχι μόνο. Παρθένα ο Σύριζα, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ψευτοκομμουνιστή συριζαίο θα βρεις. Παρθένα ο Καμμένος που πανταχού παρών βρισκόταν στις επιτροπές της βουλής και…πάντα ψήφιζε στο τέλος σαν …καλός χριστιανός μέσα σε τζαμί μουσουλμάνων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ και η αλήθεια μας…..
ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….
ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ …ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ !

«Cherie cherie η γιαγιά Δωροθέα έπαθε σοκ!»
αναφώνησε η Εσθήρ απευθυνόμενη στον ευτραφή σύζυγό της. «Παρακολουθεί έκπληκτη μια άλλη...φυλή ανθρώπων, κάποιες περίεργες για την ίδια καταστάσεις!» συνέχισε ακάθεκτη. «Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν,σύμφωνα με την ίδια. Το νησί της, η Ικαρία, αλλάζει μορφή, μου έλεγε στο τηλέφωνο.

Το Γιαλισκάρι μεταμορφώνεται σε...Γκλαμουράρι!» φώναξε ενθουσιασμένη. «Κάθεται η 101 ετών grandmother σου μαζί με τις συνομήλικές της γιαγιάδες-φιλενάδες στην αυλή- αυτές,παιδί μου, είναι η απόλυτη
επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “ΒΗΜΑgazino” για τους Ικαριώτες,οι οποίοι ζουν περισσότερο από όλους τους Ελληνες- και παρακολουθούν τις Φιλιππινέζες να πηγαινοέρχονται στο σπίτι της κυρίας Ελενας Τζούλη».

Η χαριτωμένη σύζυγος του υφυπουργού κ. Πάνου Καμμένου απολαμβάνει τις διακοπές της στο σπίτι της στην Ικαρία, κατά την προσφιλή της συνήθεια. Οι Φιλιππινέζες πάνε κι έρχονται με τα ψώνια, η ίδια κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του super μοντέρνου, αρχιτεκτονικά, γεμάτου με κρυστάλλινα χωρίσματα, σπιτιού της, στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, με τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε πάνω από το κεφάλι της και οι γιαγιάδες να παρακολουθούν σαν κινηματογραφική ταινία!

«Εξελίξεις! Εξελίξεις! Πρέπει να ειδοποιήσουμε τη γιαγιά ότι καταφθάνει σύντομα εκεί ο πολιτισμός με...άγριες διαθέσεις!» φώναξα. «Με μπικίνι Urbinati, φορέματα Ζac Ρosen,σανδάλια Βalmain, ελικόπτερα και yachts».