Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς..ο μεγαλύτερος ταχυδακτυλουργός όλων των εποχών…εξαφάνισε ΑΟΖ & κοιτάσματα 7 τρισ.ευρω

Σαμαράς..ο μεγαλύτερος ταχυδακτυλουργός όλων των εποχών…εξαφάνισε ΑΟΖ & κοιτάσματα 7 τρισ.ευρω
 Γράφει σε  άρθρο του το Reuters στις 3 Οκτ. 2012:
  Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου θα μπορούσαν να αλλάξουν δραματικά την τύχη της Ελλάδας, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί οι πρώτες εκτιμήσεις που μιλάνε τουλάχιστον για 600 δις δολάρια έσοδα, από τα αποθέματα, σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο και έχει περιέλθει στο Reuters.
Η μελέτη επισημαίνει στρατηγικά σημαντικά αποθέματα σε ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή νότια της Κρήτης,  3,5 τρισεκατομμύριων κυβικών μέτρων (TCM), αρκετά για να καλύψουν πάνω από έξι χρόνια ζήτησης φυσικού αερίου στην ΕΕ, και με ισοδύναμο των περίπου 1,5 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Παρουσιάζοντας τα ευρήματά τους, οι συγγραφείς της μελέτης Αντώνης Φώσκολος, Ηλίας Κονοφάγος και Νίκος Λυγερός είπαν ότι τα αποθέματα αναμένεται να αποφέρουν 599 δισ, δολάρια σε
κρατικά κέρδη για πάνω από 25 χρόνια.

«Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι μια πολύ συντηρητική εκτίμηση,» ανέφερε ο Κονοφάγος, του οποίου η εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα Flow Energy συμβουλεύει άτυπα την κυβέρνηση για την ενεργειακή στρατηγική, δήλωσε στο Reuters.

Ο Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης και το Καναδικό Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης, δήλωσε ότι οι εκπομπές μεθανίου υποθαλάσσια και η παρουσία του  ένυδρου αερίου στο βυθό της θάλασσας δείχνουν την παρουσία μεγάλων δεξαμενών.

Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Environmental Science and Engineering τον Ιούνιο εκτιμά ότι η Ελλάδα είχε 4 Tcm φυσικού αερίου και επιπλέον 3 δις βαρέλια αργού πετρελαίου.

Δείτε τώρα πως μέσα σε δύο χρόνια …από τα 600 δισ. $ το 2012 φτάσαμε στα 150 με 200 δισ του Σαμαρά..

26/2/2014 Δηλώσεις Σαμαρά

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και του Ιουνίου, που θα μπορούσαν να αποφέρουν μακροπρόθεσμα στο Δημόσιο έσοδα έως 150 δισ. ευρώ, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Χαρακτηρίζοντας τη μέχρι στιγμής εικόνα που υπάρχει ως «αφετηρία καλών ειδήσεων για το μέλλον» ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι σε διάστημα 25 έως 30 ετών το Δημόσιο μπορεί να αποκομίσει φορολογικά έσοδα 150 δισ. ευρώ, από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. 


Υ.Γ
Γιατί άραγε ο κ. Σαμαράς μιλάει μόνο για το Ιόνιο …
Γιατί αφήνει απέξω το Αιγαίο, το Καστελόριζο και την Κρήτη…
Πως προέκυψε το ποσό των 150 δισ. ευρώ για τα κοιτάσματα του Ιονίου..

Για να ξέρουμε γιατί πράγμα συζητάμε δείυτε ποια είναι η  Αξία Κοιτασμάτων Φυσικού Αερίου εντός Ελληνικής ΑΟΖ
• ΑΙΓΑΙΟ 1,5 δις βαρέλια Χ 100 $ = 150 δις $
• ΙΟΝΙΟ 2 δις βαρέλια Χ 100 $ = 200 δις $
• ΚΡΗΤΗ 14 – 22 δις βαρέλια Χ 100 $ = 1,4 – 2,2 ΤΡΙΣ $
• ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ 50 δις βαρέλια Χ 100 $ = 5 ΤΡΙΣ $
 
* Το φυσικό αέριο υπολογίζεται σε βαρέλια, για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης με το πετρέλαιο – Για να κατανοούνται καλύτερα τα μεγέθη.
 
* Το μέγεθος των κοιτασμάτων έχει υπολογιστεί από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ και έχει δημοσιευθεί σε σχετικούς χάρτες.
 
* Σχετικές μελέτες έχουν γίνει και από το Γαλλικό Ινστιτούτο Πετρελαίου με ανάλογα αποτελέσματα. Η Γαλλία ερευνά τη Μεσόγειο από το 1911.


Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα, η χιλιοπροδομένη πατρίδα.


Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, ότι η κυβέρνηση του δικτάτορα Μεταξά, λίγους μήνες πριν την 28η Οκτωβρίου 1940, θα επιχειρούσε στις 17.2.40 να ξεπουλήσει τη χώρα και να υποθηκεύσει ΟΛΟ τον ορυκτό της πλούτο???
Κι όμως, ο ψευτοπατριώτης, ο πρακτορίσκος των Αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, χωρίς αιδώ και με απόλυτη ‘’εχεμύθεια’’ ξεπούλησε και υποθήκευσε το μέλλον της πατρίδας μας, σε εκείνους που έβαλαν τον τρελό Χίτλερ, να αιματοκυλήσει τον κόσμο και την Ευρώπη, για να έλθουν εκείνοι ως υποκατάστατοι και κληρονόμοι των Άγγλων.
Λίγα λόγια από τον τύπο της εποχής.
Το εξωτερικό χρέος της χώρας το 1932 έφτανε τα 1,022 δισεκατομμύρια χρυσά φράγκα, ενώ το εσωτερικό χρέος ήταν 144 εκατομμύρια χρυσά φράγκα. Βασικοί δανειστές της χώρας και κάτοχοι των ελληνικών χρεογράφων ήταν ο οίκος «Hambro» του Λονδίνου, το συγκρότημα «Speyer and Co» της Ν. Υόρκης και η Εθνική Τράπεζα Αθηνών. Το 67,42% του εξωτερικού χρέους ήταν αγγλικά κεφάλαια, το 9,88% ήταν κεφάλαια των ΗΠΑ, το 7,52% ήταν γαλλικά κεφάλαια, το 5,40% σουηδικά, το 3,44% βελγικά. Μόλις το 1,7% ήταν γερμανικά και μόλις το 1,65% ήταν ιταλικά (2).

Έλληνα, θέλεις να μάθεις γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε τα πετρέλαια που υπάρχουν στο υπέδαφός μας;
Γιατί ‘’φρόντισε’’ ο μεγάλος ..πατριώτης ο Μεταξάς να τα ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ για 70 και πλέον χρόνια.
Όσο για τον Μεταξά, τον Μάη του 1940, λίγους μήνες πριν την κήρυξη του πολέμου, έλεγε στην «Ντέιλι Τέλεγκραφ»:«Είμεθα ουδέτεροι εφ' όσον χρόνον η Αγγλία θέλει να είμεθα ουδέτεροι. Τίποτα δεν κάνομε χωρίς συνεννόησιν με την Αγγλία και, τις περισσότερες φορές ό,τι κάνομε γίνεται κατά σύστασιν ή παράκλησιν της Αγγλίας. Η Ελλάς είναι ζωτικό τμήμα της αγγλικής αυτοκρατορικής αμύνης» (4)

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ‘’ΚΟΥΠΕΡ’’ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ !

Με την σύμβαση ΚΟΥΠΕΡ που υπεγράφη το 1940 από την κυβέρνηση Μεταξά , όπως φαίνεται καθαρά και στο ΦΕΚ που παρατίθεται, απαγορεύτηκε στην Ελλάδα να ‘’σκέπτεται’’ πως έχει πετρέλαιο.
Για ποιο λόγο οι κυβερνήσεις της Ελλάδας δεν αποδέχονταν ότι υπάρχει υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος στην ελληνική επικράτεια και γιατί αυτό γίνεται τώρα; Υπάρχουν απαντήσεις;
Μια απάντηση είναι ότι η Ελλάδα είχε συνυπογράψει με τις ΗΠΑ την λεγόμενη Σύμβαση Cooper.
Η "Σύμβαση Cooper" επικυρώθηκε με τον Α.Ν. 2220/1940 (ΦΕΚ 65/Α'/17.02.1940) Περί κυρώσεως συμβάσεως διά την παραχώρησιν υδραυλικής δυνάμεως Αχελώου ποταμού.
Με την σύμβαση αυτήν που υπεγράφη στις 17.2.1940 , όλος ο υδάτινος αλλά και ο υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος της Χώρας (όπως τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά», σίδηρος, χρώμιο, νικέλιο, αλουμίνιο, άλλα μεταλλεύματα, πετρέλαιο, αέριο κλπ), τέθηκαν υπό την αιγίδα ενός Αμερικάνικου consortium εταιρειών!
Την ίδια εποχή, στις 6/5/1940, παραμονές του πολέμου, ο Μεταξάς επαναλάμβανε: «Είναι φυσικό, κράτη παραθαλάσσια σαν εμάς να είμεθα φιλικά με τους Άγγλους και κράτη μεσόγεια σαν τη Βουλγαρία, με τους Γερμανούς. Η διαφορά των πολιτευμάτων δεν παίζει ρόλο (…). Και η Ιταλία στο βάθος, τη φιλία προς την Αγγλία ζητά. Μόνο που αυτή ακολουθεί το δρόμο του μεγάλου, ενώ εμείς είμαστε μικροί»
Λίγους μήνες αργότερα, ‘’κάποιοι ‘’ θεώρησαν σκόπιμο να θανατώσουν στις 28.12.40 τον Ιωάννη Μεταξά.
Ο Μεταξάς, μία αμφιλεγόμενη ιδεολογικά και πολιτικά προσωπικότητα, είχε ήδη «συμπληρώσει τον κύκλο της» και φυσικό ήταν, να πάρει μαζί του πολλά μυστικά, που έπρεπε να σφραγισθούν για το καλό των δημιουργών τους.
Ο Δημήτρης Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο "Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα", αποκάλυψε την ύπαρξη της.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ‘’ΥΠΝΟΒΑΤΗ’’
ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ … O ‘’SYNTROFOS”ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ >
Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
"Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
"Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

Ανώνυμος είπε...

Και η Κύπρος κύριε ??????????
κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Σαμαρά;
Γιατί και η Κύπρος;
Ένας μύθος έχει κυριαρχήσει και διατρέχει την χώρα.
Ένας μύθος που επειδή βολεύει πολλούς έχει γίνει πιστευτός από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
Ένας μύθος που έχει οδηγήσει σε αδυναμία εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, σε παράλυση του κρατικού μηχανισμού, σε επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή, σε βαθειά πολιτική κρίση.
Ένας μύθος που παρά λίγο στις εκλογές πριν από λίγες μέρες να ρίξει την χώρα στα βράχια, στην έξοδο από το ευρώ, στην επιστροφή της πάρα πολλές δεκαετίες πίσω.
Ο μύθος ότι η χώρα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς κάποιου είδους μνημόνιο, χωρίς βοήθεια και δάνεια από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., χωρίς οδυνηρές μεταρρυθμίσεις του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλο της, με διατήρηση αλώβητου του επιπέδου ζωής των κατοίκων της.
Τα ιδεολογήματα που προβάλλονται πολλά.
Ήταν πολιτική επιλογή πουλημένων και νεοφιλελεύθερων ηγεσιών το μνημόνιο.
Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.
Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα και Σπίθα,
Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάϊδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1993
Μην ξεχνούμε πέντε πράγματα για τον Σαμαρά:
1ον) Τον Μαϊο του 2010 ψήφισε την χρεοκοπία της χώρας.
2ον) Από τον Μαϊο του 2010 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 η αντιμνημονιακή του ρητορική δημιούργησε τις πλατείες, τους αγανακτισμένους, ενώ προϊόν της κωλοτούμπας ήταν η εμφάνιση των καμμένων Ελλήνων και των χρυσαυγιτών.
3ον) Ο εκβιασμός σώνει και ντε να γίνουν οι εκλογές άμεσα το 2012 οδήγησαν την χώρα με το ένα βήμα εκτός ευρώ και όχι π.χ. η πρόταση δημοψηφίσματος του Παπανδρέου.
4ον) Όσο διαρκούσαν οι δίδυμες κάλπες που ο ίδιος προκάλεσε, προέκυψε μια τέτοια εκροή καταθέσεων στο εξωτερικό, που παρολίγο η Ελλάδα να μείνει χωρίς χαρτονομίσματα, κάτι που απεκρύφθη από τον ελληνικό λαό και
5ον) Ήταν ο ευνοούμενος του Μπαρόζο στις Βρυξέλλες και κάτω από το τραπέζι είχε συμφωνήσει την τήρηση των όρων του μνημονίου, όταν δημόσια έβγαινε και έλεγε περί επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του.
Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ ‘’ΕΤΡΩΓΕ’’ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Αυτόν τον πρωθυπουργό αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις ο Βενιζέλος και αποδεικνύεται ποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι κυβερνούν τον τόπο, οι οποίοι δεν διστάζουν να θυσιάσουν το δημόσιο συμφέρον στην εξυπηρέτηση των δικών τους αμοραλιστικών επιδιώξεων. Αλλά βέβαια, ποιος είναι ο Σπίγκελ ή οι Financial Times; Το βράδυ θα βγει ο Πρετεντέρης και θα πει την πλήρη αλήθεια..

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας εκδότης πίσω από τα 550 εκατ …της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στη λίστα Λαγκάρντ
Δεκάδες off shore εταιρείες με έδρα τις Παρθένους Νήσους και ειδικότερα την Τορτόλα κρύβουν τους πραγματικούς κατόχους των 550 εκατομμυρίων ευρώ που αποτελούν την μεγαλύτερη κατάθεση στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ που βρίσκεται στα χέρια των Ελληνικών αρχών και εξετάζεται ποικιλοτρόπως...

Τέσσερις βασικές off shore εταιρείες αποτελούν, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Βήμα της Κυριακής, το πλέγμα της συνολικής κατάθεσης στην οποία δικαιούχος εμφανίζεται η κυρία Μαρί Παντελή, υπάλληλος του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Ο λογαριασμός ανοίχτηκε στις 27 Ιουνίου του 2000 και το αρχείο που το συνοδεύει αποκαλύπτει τα εξής:Σ
**Η εταιρεία Sunflower Corporation έχει καταθέσεις 27.514.000 δολαρίων. Ο λογαριασμός ενημερώθηκε για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2005 και ως έδρα της εταιρείας εμφανίζεται η ταχυδρομική θυρίδα 662 στο νησί Τορτόλα των παρθένων Νήσων.
**Η εταιρεία Berkley Global Limited με έδρα στην Ιρλανδία και κατάθεση 161.802.709 δολάρια που ξεκινά το Νοέμβριο του 2005.
**Η εταιρεία CMA Technology Venture Partners Limited με έδρα στο Δουβλίνο που εμφανίζεται να έχει σχέση με ελληνικό εκδοτικό συγκρότημα αλλά και συμμετοχή πολλών ακόμη γνωστών Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.
**Η εταιρεία CMA Global Investments Ltd Class A με κατάθεση 368.996.744 δολαρίων. Μία από τις εταιρείες που έχει σχέση με την κατάθεση ονομάζεται Robinson και έχει έδρα στις Βερμούδες.
**Μια άλλη εταιρεία που διατηρεί επι μέρους καταθέσεις μέσα στη συνολική κατάθεση είναι η Capland SA που παλαιότερα ονομαζόταν Capital & Land Asset Managment SA.
**Μια άλλη εταιρεία φέρεται να ανήκει σε Αμερικανό μεγιστάνα των ΜΜΕ και άλλη σε Ελληνα ιδιοκτήτη ΜΜΕ.
**Εξάλλου, στην κατάθεση της εταιρείας Stabri Limited (αρχείο 5090284091) με έδρα το νησί Τορτόλα, ύψους 5.397.856 δολαρίων εμφανίζεται και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου. Προφανώς πρόκειται για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στον συγκεκριμένο λογαριασμό.
Μάλιστα συγκεκριμένος κωδικός της κατάθεσης ανήκει σε συγγενή πρώτου βαθμού του κ. Παπασταύρου.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΗΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ???

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας. Ο Καραμανλής δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω. Αφού το 2007 ΕΚΛΕΙΣΕ τη βουλή και παραγράφηκαν όλες οι ευθύνες των υπουργών , των καλογήρων, των μπετατζήδων, των ‘’ REAL ESTATES’’ των υπουργών και των συζύγων αυτών, των κουμπάρων , των γαμπρών και των παράνυμφων και όλων των λαδωμένων ποντικών του κοινοβουλευτικού του τόξου, σκέφτηκε , ότι δεν αξίζει να μιλήσει αυτός , αφού ‘’μιλούν τα έργα του’’
Τα λένε όλα γι' αυτόν οι άνθρωποι του, εκείνοι που αυτός επέλεξε για να μας κυβερνήσουν. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ανέκδοτο «Μιχάλης Λιάπης» που έκλεβε μέχρι και ρεύμα για να γλιτώσει 250 ευρώ τον χρόνο; Από την ‘’καντίνα’’ του Μαγκήνα, από τον Άγγελο Φιλιππίδη που το 2009, τη χρονιά της χρεοκοπίας, δάνειζε αβέρτα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Κοντομηνά και τον Λαυρεντιάδη από το ταμείο κρατικής τράπεζας; Από τον Πάκη των εκατοντάδων χιλιάδων παραθυρικών προσλήψεων, από τον Στυλιανίδη τον ‘’ευεργέτη’’ των ΜΚΟ βορείου Ελλάδας, από τον ‘’νόμιμο αλλά και μη ηθικό καθεστώς του Βουλγαράκη, από την οικιστική αποκατάσταση του Ρουσόπουλου, από τον Σουφλιά των ευεργέτη των νταβατζήδων, ή, από τον Χατζηγάκη τον ‘’ευεργέτη’’ των τσιφλικάδων του ..χωριού του????

Από τον Γιάννη Τραγάκη που ομολόγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ήξερε από το 2005 τα πάντα για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και δεν έκανε τίποτα; Από τον Πάνο Καμμένο που από υπουργός Ναυτιλίας του Καραμανλή εξελίχθηκε σε Εθνάρχη των Ψεκασμένων;
Σε ανθρώπινο επίπεδο πλέον τον καταλαβαίνω. Τι να βγει πει; Κι εγώ στη θέση του μπορεί να ντρεπόμουν και να κρυβόμουν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

"Κάτι παιδιά με μια Σημαία
τρέξαν να πουν παντού τα νέα
Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
την παρατήσαν τη ρουτίνα
Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
ΡΕΦΡΕΝ
Ξύπνα!...για να στολίσουμε
το σπίτι μας το πατρικό
Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
για το ξημέρωμα στον ουρανό
Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
"Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
Ξεκίνησαν απ τον Περαία
φτάσανε μες τη Καλλιθέα
Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
της Εφτανήσου τα στολίδια,
Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."
AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…