Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες εκλογών...

Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες εκλογών Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα τα δύο σενάρια που έχει στο συρτάρι του ο  πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις πρόωρες εκλογές.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ήδη ...
εκπονήσει σχέδιο για την περίπτωση που αποδειχθεί αδύνατη η συγκέντρωση των 180 ψήφων. Το «κάψιμο» πολιτικών προσώπων με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, αλλά και το γενικότερο πολιτικό κλίμα φαίνεται πως περιορίζει την πιθανότητα συγκλίσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς να μεσολαβήσουν πρόωρες κάλπες
Το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου

Αν και ο στενός κύκλος των συνεργατών του πρωθυπουργού (Λαζαρίδης, Σταμάτης, Μεϊμαράκης, Παπαμιμίκος) εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθούν 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου, η προσοχή τους έχει επικεντρωθεί στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, που θα δημοσιοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Στόχος να περιλαμβάνει σειρά από μέτρα που θα δώσουν ανάσα σε κοινωνικές ομάδες. Παράλληλα αναζητείται με μυστικότητα πρόσωπο που θα συγκεντρώνει αποδοχή της τάξης του 70-80% από την κοινή γνώμη. Οι δύο αυτοί παράγοντες εκτιμούν ότι θα οδηγήσουν στη συναίνεση για την εκλογή Προέδρου χωρίς προσφυγή στις κάλπες. Προϋπόθεση είναι να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Οκτώβριο η αξιολόγηση της τρόικας και να έχουν τελειώσει με επιτυχία τα stress tests. Αν επιτευχθούν όλα αυτά μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, ώστε ακόμα και αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια οι εκλογές να γίνουν το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Κάλπες στα μέσα Φεβρουαρίου

Η δεύτερη επιλογή του Μαξίμου περιλαμβάνει την εξάντληση του μεγαλύτερου δυνατού χρόνου προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η απαγκίστρωση από το Μνημόνιο. Η διαδικασία εκλογής Προέδρου θα αρχίσει μετά τις γιορτές και αν δεν υπάρξει η πλειοψηφία των 180 βουλευτών οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το αργότερο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Αν συμβεί αυτό η χώρα θα οδηγηθεί σε διαδικασία διερευνητικών εντολών, ενώ θα έχει λήξει η θητεία του Προέδρου. Άρα θα προκύψει ζήτημα για το ποιος θα αναθέτει αυτές τις εντολές, ειδικά αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία.

Στις συσκέψεις που γίνονται με τον πρωθυπουργό υποστηρικτής των πρόωρων εκλογών είναι ο στενός του συνεργάτης Δημήτρης Σταμάτης, ενώ «όχι» λένε ο Κώστας Μπούρας και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.


πηγη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 
Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΑΔΑΣ, ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ…?
Κάθε χρυσαλήτης είναι δεξιός,
Κάθε δεξιός είναι και χρυσαλήτης?

Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση δεν είναι δύσκολη, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτόν σου και με τον καθρέφτη σου.
Υπάρχουν λοιπόν σαφή όρια ιδεολογικού διαχωρισμού στις τάξεις των δεξιών?

Μπορείς δηλαδή να πείς ότι αυτός είναι ένας δεξιός αλλά δεν είναι χρυσαυγίτης?

Η δεξιά μοιάζει σαν μία αγέλη πεινασμένων μονίμως , αιμοβόρων αρπακτικών. Μόλις ‘’ρίξουν κάτω’’ το θύμα ορμούν και όποιος …προλάβει. Δεν έχουν ενδοιασμούς, ή άλλες αναστολές. Ξέρουν για ποιο λόγο γεννήθηκαν και τι πρέπει να κάνουν για να επιβιώσουν.

Η δεξιά είναι αδίστακτη,
απρόσωπη, ανήθικη και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο.

Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά(συμφεροντολογικά) διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’.
Και όταν η βρωμιά της φτάσει στην ..επιφάνεια , αλλάζουν αρχηγό και κολυμβήθρα και ξανά προς τη μάσα τραβά..!


Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Σήμερα, από ‘’κλεμμένες’’ θέσεις ζητάνε την υποστήριξή μας, την κατανόησή μας, την επιδοκιμασία μας και τελικά την ψήφο μας.
Ζητάει ψήφο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας με όλη την αλυσίδα της παράνομης παρέας. Δεν είναι εγκληματική ΑΝΑΙΔΕΙΑ και ΘΡΑΣΟΣ του Σαμαρά και του Τσίπρα να ‘’ξεχνούν’’ ότι αυτοί διέλυσαν , ότι είχε απομείνει από την αδρανή, ύποπτη και εθνικά προδοτική διακυβέρνηση του Καραμανλή της σκοπιμότητας και της αναισθησίας? Δεν είναι πρόκληση και προσβολή να ‘’ξεχνούν’’ τη βρωμιά και την υπονόμευση εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου, προκειμένου να αποτύχει και να ‘’καταλάβουν’’ την εξουσία? Δεν ντρέπονται να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ τη νόμιμη κυβέρνηση με την παρέμβαση και την καθοδήγηση ξένων. Δηλαδή οι Προδότες ξαναγύρισαν την Ελλάδα στην εποχή της ΕΡΕ?
Θα ανεχόμαστε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες της επιβεβλημένης πολιτικής ‘’στείρωσης’’???
Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας με συμπαραστάτη στην βρώμικη ανατροπή, ταυτίστηκαν ως τα πολιτικά ‘’ΜΗΔΕΝΙΚΑ’’.
Καλά δεν έχουν φιλότιμο να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ όλοι οι πρωτεργάτες του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ και να φύγουν και από την Ελλάδα??
Κύριε Τσίπρα τι περιμένεις, να ανέβεις σε ‘’ κλεμμένες ’’ πολυθρόνες που δεν σου ανήκουν? Καλά δεν ντρέπεσαι που ‘’ΑΜΟΛΥΣΕΣ’’ τους Λαφαζάνηδες να μας πείσουν ότι είσαστε …μεγάλο κόμμα. Αρουραίοι και τυφλοπόντικες ήταν πάντα η ‘’κομματική σας ράτσα’’ απολειφάδια του βρώμικου 89.
Θα επιτρέψουμε και πάλι στον κάθε …Πάνο να παράγει και να αναπαράγει επικίνδυνους πολιτικούς ιούς προσωπικής αποβλάκωσης και περιβαλλοντικής μόλυνσης?
Ξέρουμε άραγε ποιοι είμαστε, τι είμαστε και τι ζητάμε; Ποιος θα μας απαντήσει , αν όχι η ιστορική μας διαδρομή; Κάνουμε λάθη και τα διορθώνουμε, ή, πάντα κάνουν λάθη οι..άλλοι, κι εμείς τους τα ’’αναγνωρίζουμε’’… ανακουφισμένοι ;
Ποιος άραγε θα ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδας μας?

Ανώνυμος είπε...

''ΕΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'''
ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ???

O Νέρωνας Παπαθανασίου αναλαμβάνει τα ΕΛΠΕ με πρόταση Στουρνάρα κι ανοχή Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου εξελέγη σήμερα Πέμπτη πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, ανακοινώθηκε από την εταιρία.
Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ο κ. Παπαθανασίου τοποθετήθηκε στο ΔΣ της εταιρίας με πρόταση του υπουργείου Οικονομικών. Ο πρώην πρόεδρος κ. Χ. Κομνηνός παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
Με λίγα λόγια, ο Γιάννης Στουρνάρας διόρισε σε θέση ευθύνης τον άνθρωπο που διαχειρίστηκε το 2009 την εθνική οικονομία εκτοξεύοντας το έλλειμμα πάνω από το 15% παρόλο που ο προϋπολογισμός προέβλεπε έλλειμμα της τάξεως του 2%. Θυμίζω ότι ο κ. Στουρνάρας είναι μεταξύ αυτών που μόχθησαν για να εξαλειφθεί 4 ολόκληρα χρόνια μετά το δυσθεώρητο έλλειμμα που άφησε πίσω του ο πλήρως αποτυχημένος Παπαθανασίου των greek statistics.

Αυτό το έλλειμμα οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και στη συνέχεια στη λύση που της πρότεινε η Τρόικα. Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ που δεν εμπόδισε τον διορισμό του. Αναρωτιέμαι τι είδους αλληλεγγύη αξίζει σε μια χώρα που επιβραβεύει με τέτοιο τρόπο αυτούς που τη διέλυσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας, της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε, όσο και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ της αντιπολίτευσης, να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει και ΤΕΛΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου. Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση. Σήμερα ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων ΑΥΤΟΙ που συμμετείχαν στην εξαθλίωσή του και στην καταστροφή της πατρίδας μας.‘Όμως ο λαός μας αντελήφθη την αλήθεια και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γιώργου Παπανδρέου είναι γεγονός. Στις βουλευτικές εκλογές, που σύντομα έρχονται θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε την ΑΔΙΚΙΑ,

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΣΟΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ…
ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΤΟΥ…ΠΑΝΟΥ, ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ …ΛΑΦΑΖΑΝΗ??
ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ …ΠΑΝΟΥ??
Η δίψα των κακομαθημένων και ανίσκιωτων ‘’εραστών’’ της εξουσίας τους τρέλανε. Έτσι δεν μπορούμε ,λογικά, να εξηγήσουμε, οποιαδήποτε απόπειρα –σκέψη, για μια πολιτική συνεργασία δύο ανθρώπων, που εκτός του χρήματος που έχουν από τους ‘’μπαμπάδες τους’’, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μα κανένα άλλο ‘’κοινό’’ σημείο, που να επιτρέπει, ή που να δίνει την παραμικρή υποψία, μιας ευρύτερης κομματικής συνεργασίας, ή τουλάχιστον μιας προσπάθειας για ‘’άμβλυνση των διαφορών’’, εκτός ΑΝ(;), έχουν εμποτιστεί και γαλουχηθεί από την προδοσία του βρώμικου 89.
Πως τόλμησε ο ‘’άκαπνος’’ νεανίας Άλεξις , να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με το πολιτικό πυρότουβλο της αεικίνητης παραρολογίας και να μιλήσουν…σοβαρά ?
Τι θα μπορούσε να συμβεί και κάτω από ποιους οιωνούς, ο Τσίπρας θα μπορούσε να συνεννοηθεί με τον διεθνή πολιτικό μπουρδολόγο και να συμφωνήσουν?
Σε ποια κοινά σημεία θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο ‘’ανειδίκευτοι εργάτες’’ της πολιτικής, ώστε όταν ο ένας ζητά λάσπη , ο άλλος να μην του πηγαίνει ..τούβλα ?
Τι σκατά σωτηρία μπορεί να προέλθει από την ενδοεπικοινωνία
του ..Τέρενς με τον..Στρατούλη ?? Του Μαριά με το Λαφαζάνη ? Του Παπαδημούλη με το Μελά? Του Πάνου με..τον εαυτόν του?? Του Λαγού με τη..Ζωή? Πόσο πιο ‘’χαμηλά’’ θα οδηγήσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, με τις γεμάτες μίσος και λάθη αποφάσεις μας? Είχαμε τη λύση Για κυβέρνηση συνεργασίας ,έτοιμη στα χέρια μας και πέσαμε θύματα στην παγίδα του Αντώνη, του Αλέξη και λοιπών διανοητικά αναπήρων πολιτικών ακροδεξιών θεατρίνων και πορτοφολάδων
ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο τους επίορκους εφιαλτοαποστάτες, για να ‘’φέρουμε’’ το δίδυμο των ανέργων? μαζί με τη κλίκα και τη συμμορία των ακροδεξιών υπονομευτών.
Ο Πάνος θέλει ΜΟΝΟΝ εξουσία και ..Ικαρίες , ΕΛΙΝΤΕΣ, DAIHATSU kai … S(?)IA και ‘’ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ’’ για να μας ‘’δουλεύει’’ δημοσίως και να μας απειλεί και με αγωγές ο πηλοπλάστης της συκοφαντίας και της διαβολής.
Θα μπορούσαν άραγε να κτυπήσουν τη Σελήνη με το …ψαροντούφεκο του Πάνου, ώστε να ‘’πέσει’’ ο ήλιος τραυματισμένος αλλά …ζωντανός?
Καλά, σοβαρότητα εξέλειπε από την πολιτική ΠΑΝΤΕΛΩΣ???
ΥΓ
Τι έγκλημα διαπράξαμε που διώξαμε τον σωτήρα της Ελλάδας?
Που είναι τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου???

Ανώνυμος είπε...

Ο παπανδρεου στην βουλη ειπε:Ευχαριστω κ.καρατζαφερη και βεβαιωs αναγνωριζω παρα τιs ιδεολογικεs μαs διαφορεs εχουμε εχετε κρατησει μια σταση πραγματι που θεωρω οτι μια υπευθυνη σταση στο θεμα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ μια πατριωτικη σταση θα την ελεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οπωs λεει και ο ελληνικοs λαοs ΟΤΙ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΛΙΚΩΝ.
(10% ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ???)
Ας δούμε όμως πόση διαφορά έχει, η προπαγάνδα των χρυσαυλικών ναζί, από την πράξη:
Γνωρίζετε σίγουρα όλοι, ότι η κυβέρνηση του Αντώνη ΧΑΡΙΣΕ την Αγροτική τράπεζα, δηλαδή την αιμοδότρια των αγροτών στον Βαρδινογιάννη, επειδή τον "βοήθησε" να γίνει ..τύραννος ! ΄Άλλη λογική και αντρίκια ερμηνεία δεν χωρά, μόνο αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα στην αγορά. Θα περίμενε κανείς ότι οι ..πρώτοι που θα αντιδρούσαν θα ήταν οι αυτοαποκαλούμενοι "έλληνες" ..πατριώτες του Κακαυσοπόντου , οι χρυσαυλικοί .
Δυστυχώς ήταν οι πρώτοι που συναίνεσαν και υπέγραψαν ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ που έχουν πάρει δάνεια ενυπόθηκα.
Και το ερώτημα είναι: Γιατί ο κλαυσίγελος Νίκος Μιχαλολολιάκος, ο..αρχηγός των μαύρων τρωκτικών της ..ιδέας του αίματος και του φανατισμού , υπέγραψε και ΧΑΡΙΣΕ την Αγροτική στο Βαρδινογιάννη; Έχει κάποια υποχρέωση; Είναι ..συγγενείς, ή μήπως συμβαίνουν άλλα περίεργα συμβάντα της καθημερινότητας;
Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια

Ανώνυμος είπε...

10%ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΟ?????
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ…ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ
Έτσι ο κάθε ξένος ή Έλληνας, με τη βοήθεια της Χρυσής αυγής, μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης της γής των Ελλήνων, που οι περιουσίες τους είναι υποθηκευμένες λόγω δανείων από την Αγροτική. Η χρυσή αυγή υπέγραψε να μπορούν να έλθουν..ΤΟΥΡΚΟΙ και να πάρουν τα κτήματα των αγροτών στην Πελοπόννησο; Να έλθουν και στη ..ΜΑΝΗ κύριε Μιχαλολιάκο; Η Χρυσή Αυλή υπέγραψε να ξεπουληθεί και η’ΔΩΔΩΝΗ’’;(Εταιρεία της Αγροτικής). Ρε χρυσαλήτες τι πεινασμένοι λύκοι για..ιδιωτικοποιήσεις είσαστε;

ΤΙ...ΔΟΝΤΙΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΧΡΥΣΟΛΗΣΤΕΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ 10% ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ???
Ρε δεν προλάβατε να μπείτε στη βουλή και ξεπουλήσατε την Αγροτική και καταστρέφετε τους Αγρότες; Την ΜΑΝΑ ! του αγρότη; Τη ψυχή του ελληνικού αγροκτήματος. Το γάλα των παιδιών μας; Τώρα τι θα κάνετε ρε καθίκια, αν οι Τούρκοι μπουν και αγοράσουν το αίμα και τον ιδρώτα της αγροτιάς που χρόνια αγωνίζεται να επιβιώσει; Ποιος πρόδωσε τους Έλληνες αγρότες και ΓΙΑΤΙ...??? Υπάρχει κάποιος ..ΕΝΤΙΜΟΣ Χρυσαλήτης να απαντήσει γιατί πουλήσατε την Ελλάδα, τσιράκια του Σαμαρά;
Είσαστε από την ίδια "μάνα" και το κρύβετε ΑΘΛΙΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Aρπαχτοκλεφτοπαστοκια ελαφροντεξιουλια λαγουδοκλεφτεs καροτοζουμοποτεs ρημαδια ανελοκουρελια κοκκινα βοθρολυματα μασωνοευραιοδουλοι πατριδοκαπηλοι ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!