Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τι δουλειά είχε ο Παπασταύρου με τον Σαμαρά και την Μερκελ ;


  Τι δουλειά είχε ο Παπασταύρου με τον Σαμαρά στην Μερκελ ;

Τι έχει πια αυτός ο Παπασταύρου και έχει “μαγέψει” τόσο πολύ τον Σαμαρά που φτάσει στο σημείο να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμη τον Ελληνα Πρέσβη στην Γερμανία , ο οποίος τυγχάνει να είναι και εξάδελφος του Πρωθυπουργού ;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ; 

Το προσωνύμιο “αναδελφος” δεν το απέκτησε τυχαία ο Αντώνης Σαμαράς και αυτή την φορά προτίμησε να παραβιάσει
όλα τα πρωτόκολλα , θεσμικά και άλλα να έχει δίπλα του τον Παπασταύρου και οχι τον ίδιο τον Ελληνα Πρέσβη.

Τόση αγάπη κ.Πρωθυπουργέ για έναν ανθρωπο με πρωταγωνιστικό ρόλο στις καταθεσεις της λίστας Λαγκαρντ, βρίσκεται σε θέση κλειδί στο Μαξίμου,  ανθρωπος για τον οποιον δημοσιεύθηκαν τερατώδεις καταγγελίες για εμπλοκή του με πρόσωπα που ελέγχονται για το σχέδιο Πυθία,

που να οδηγήσετε σε παραίτηση ακόμη και τον Ελληνα Πρέσβη ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο συνεταίρος του κ. Παπασταύρου και η λίστα φωτιά




Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣ ΚΡΥΒΕΣΑΙ....ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ Η ΣΚΙΑ ΣΟΥ !
Κύριε Σαμαρά ,υπονόμευσες την Ελληνική κυβέρνηση, τον Έλληνα πρωθυπουργό, και ΠΡΟΔΩΣΕΣ την Ελλάδα, την πιο κρίσιμη εθνική στιγμή.
*Οδήγησες χιλιάδες κόσμο στην ανεργία και στην αυτοκτονία μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις μία ‘’τρελή’’ προσωπική σου φιλοδοξία;
*Διέλυσες την Ελλάδα , υπονόμευσες την εθνική μας αξιοπρέπεια και την οικονομία, ενώ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΣ το μέλλον της πατρίδας μας.
*Ψευδολογείς τόσο ασύστολα που μας τρομάζεις ακόμη και από μακριά.
*Μέσα στη ψυχή μας, στη συνείδησή μας, στη σκέψη μας θα παραμείνεις σαν ο μεγαλύτερος προδότης της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.
*Γνωρίζεις κύριε Σαμαρά ότι ΜΟΝΑΔΙΚΗ προϋπόθεση για οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξης είναι το ήρεμο κλίμα και η σταθερότητα των κυβερνητικών αποφάσεων.
*Εσείς , διαλύσατε την Ελλάδα, την οικονομία, την Εθνική ομοψυχία, την δημοκρατία και συνθέσατε κυβέρνηση από όλους τους αποτυχημένους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης.
‘’Αναστήσατε το φασισμό’’ και δημιουργήσατε τη νέα κατάρα, τον ακήρυχτο ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ. Ξεθάψατε τα ιερά κόκκαλα των Ελλήνων και προκαλέσετε την οργή μας και τον κίνδυνο νέο αλληλοσκοτωμού.
Και το ‘’σπουδαιότερο’’ από όλα κύριε Σαμαρά είναι ότι ‘’ξεχνάτε’’(;) την επομένη όλα λέγατε και υποσχεθήκατε την προηγουμένη, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο τόσο εντός , όσο και εκτός της Ελλάδας.
Είναι άραγε εκούσια επιλογή σας, οπότε και το ..συζητάμε, ή , είναι ακούσια, οπότε ‘’το γοργόν και χάριν έχει’’;
Φύγετε κύριε Σαμαρά, είναι ίσως η μοναδική προσφορά σας που θυμάται ο λαός μας.
Φύγετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να φέρετε τον κ. Τσίπρα και τους συν αυτώ, εις το πρωθυπουργικό μέγαρο και «έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης».

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;
Γράφει ο Ν Βράχος
Ποιο είναι το κριτήριο επιλογής των συναγωνιστών του Αντωνάκη;
Πόσο πιο κάτω θα έπεφτε ακόμα ο «πατριωτικότερος» Αντώνης Σαμαράς;;;

Τελείως ξεφτίλα!
Ο άνθρωπος που ήθελε εκλογές όσο κανείς άλλως, ο επίδοξος τότε, πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, γλύφει εκεί που έφτυνε! Βολτάρει με το βαν του συνεργάτη των τοκογλύφων και έκπτωτο Περιφερειάρχη Πανίκα Ψωμιάδη στην Βέροια!
• «Έχετε πολύ καλό περιφερειάρχη», είπε ο Σαμαράς στους Ημαθιώτες γράφοντας έτσι στα παλιά του τα παπούτσια δικαστικές αποφάσεις που λένε το αντίθετο!
Οι Ζορρό -Μακεδονομάχοι και πάλι στο προσκήνιο. Τι έχουμε να δούμε ακόμα;
* Έχετε πολύ καλό Δήμαρχο , που έχει κάνει πολλά στη Θεσσαλονίκη, είπε ο Αντωνάκης στο λαό της , για τον υπόδικο και νυν καταδικασμένο σε ισόβια, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

• Έχετε καλό πρώην Νομάρχη είπε στους Ζακυνθηνούς για τον εκλεκτό του ιατρο-τυφλίδη, που συνταξιοδότησε-στράβωσε, τη… μισή Ζάκυνθο και αγνοώντας έτσι την δικαστική έρευνα !!

• Έχετε καλό υφυπουργό οικονομικών θα είπε στους Ηπειρώτες , αφού «χάρισε» το μισό πρόστιμο στον ΑΛΤΕΡ και Σία.

• Έχετε καλό και σταθερό ιδεολόγο, θα είπε στους Μακεδόνες, για τον πρωταθλητή της πολιτικής… «μετάλλαξης» Κιλτίδη..

• Έχετε καλό Ρεγκούζα που γνωρίζει πολλά και χαρίζει… περισσότερα. Μήπως τα δίνει από την…τσέπη του;

• Έχετε καλό συμπατριώτη και παλιό ..συναγωνιστή τον γιατρό Συμπιλίδη , που αγωνίστηκε μαζί μου για την …αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την απαλλαγή της Ελλάδας από το …Μητσοτακέϊκο !

• Έχετε καλή ιδεολόγο, με ξεκαθαρισμένες απόψεις την κόρη του στενού φίλου του Μητσοτάκη, του αντάρτη και μέλους της κυβέρνησης του βουνού Γιάννη Βούλτεψη ,τη Σοφία, που …έφυγε από το ΛΑΟΣ και ήρθε στο…ΧΑΟΣ!!!

• Έχετε δίπλα σας την πιστή μας σύμμαχο την ΝΤΟΡΑ, τη γνωστή σε όλους, Ντορούλα μας, που θα μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ για την καταγωγή της και για κάθε πολιτική και μη …ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ!!
* Σας έφερα κοντά σας τα δύο καλά παιδιά της Δημοκρατίας του…ΛΑΟΣ! τον Μάκη και τον Άδωνι και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ήθελαν και αυτά να «βαπτισθούν» στο όνομά μου και στο όνομα του πιστεύω ..μας και να «ονομασθούν» πατριώτες δημοκράτες!
• Έχετε τόσους πολλούς για να ψηφίσετε, αφού είναι και προσωπική επιλογή του Αντωνάκη μας, που είναι και προσωπική σας επιλογή ο …ΙΔΙΟΣ ο Αντωνάκης, που σας έφτυσε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, και παρά ταύτα τον χειροκροτείτε …!!!
• Είναι δυνατόν μετά από τόσες ...βουτιές και κωλοτούμπες , τόσες αιρέσεις και αναιρέσεις να έχετε εμπιστοσύνη, στον άνθρωπο που ενώ γνώριζε την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση, το απέκρυψε και οδήγησε την Ελλάδα στον γκρεμό;

Τότε για ποια παιδιά μας μιλάτε και γράφετε ότι αγωνιζόσαστε;

ΥΓ.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΙΚΑΣ!
--------------------------------
Άρχισε τις διαρροές μέσω του περιβάλλον του ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας για τις χθεσινές ευχαριστίες στον Μπόμπολα.
Όπως διαρρέουν από το πρωί άνθρωποι του οι χθεσινές ευχαριστίες στον Εθνικό εργολάβο ήταν σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά.
* Δεν υπάρχει λόγος να μην...
πιστέψουμε τον δήμαρχο μιας που ο γαλάζιος βουλευτής Μεσσηνίας Γ. Λαμπρόπουλος...
μας είχε προετοιμάσει από το 2009
----------------------------------
πως ο Α. Σαμαράς είναι άνθρωπος των μεγάλων συμφερόντων.

Λέτε οι Έλληνες ψηφοδότες , να είμαστε για …φτύσιμο;
Αφού έχουμε το Σαμαρά ακόμη πρωθυπουργό !