Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ένα νέο φαρμακευτικό προϊόν έρχεται από τους Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Κρήτης

Ένα νέο φαρμακευτικό προϊόν έρχεται από τους Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Κρήτης – Αποκλειστική δήλωση στο gorganews και στην Λούρου ΣταυρούλαΑποκλειστική δήλωση στο gorganews και στην Λούρου Σταυρούλα

 Ρεπορτάζ: Λούρου Σταυρούλα
Ένα ακόμα επίτευγμα που έρχεται να ταράξει τα νερά στον κόσμο της φαρμακολογίας, είναι ελληνικό. Πρόκειται για μια κάψουλα που αποτελείται αποκλειστικά από βότανα και ελαιόλαδο.
Εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος είναι οι καθηγητές Ιατρικής Ηλίας Καστανάς και Χρήστος Λιονής και ο καθηγητής Βιολογίας Στέργιος Πυρίντσος ενώ στην παρασκευή της συμμετείχε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Olvos Science SA.

Ηλίας Καστανάς
Ηλίας Καστανάς
Ας αφήσουμε όμως τον καθηγητή Ιατρικής Ηλία Καστανά, ο οποίος μίλησε στο gorganews, να μας εξηγήσει τη χρήση της κάψουλας αυτής.
«Επί του παρόντος έχουμε βρει ότι σταματάει τα συμπτώματα της γρίπης. Έχουμε όμως και ενδείξεις ότι την προλαβαίνει κιόλας. Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα κάνει με τελείως φυσικό τρόπο, μόνο βότανα και ελαιόλαδο. Πιστεύουμε ότι μέσα στο μήνα θα βγει στην αγορά. Όσον αφορά το κόστος της θα είναι πολύ μικρό, λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα», μας είπε χαρακτηριστικά  ο καθηγητής Ιατρικής κ. Καστανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: