Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ)

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής 
(Γαλάτσι 29/3/2013)
(Αναδημοσίευση)
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ:Αποπληρωμή του χρέους μέσω «Ρητρών Ανάπτυξης και Εμπορίου» πράγμα που έγινε με την Γερμανία παλαιότερα.
 Για πέντε σημεία συνεργασίας με την αριστερά μίλησε ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής οικονομίας Ν Κοτζιάς   όπως :
  1. Αποπληρωμή του χρέους μέσω «Ρητρών Ανάπτυξης και Εμπορίου»  πράγματα  που έγινε με την Γερμανία παλαιότερα.
  2. ΕΛΛΑΔΑ-ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ, Οι ντόπιες δυνάμεις εξουσίας βλέποντας την κρίση να έρχεται ζήτησαν την υποστήριξη  για άλλη μια φορά των ξένων "φίλων τους"  καταστώντας   την Ελλάδα «αποικία χρέους» .
  3. Την τροποποίηση του πολιτικού συστήματος με την εκλογή πολιτικών και όχι προσώπων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί ο κάθε αρχηγός κόμματος να διαγράφει βουλευτές οι οποίοι διαφωνούν στην μη υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων - προγραμμα.
  4. Ανακατανομή του εισοδήματος, « μας τα παίρνουν και κάνουν το δικό τους» είπε χαρακτηριστικά.
  5. Ενωτικό μέτωπο των Αριστερών Αντιμνημονιακών Δυνάμεων.  
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: ΕΜΠΝΕΕΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…!!! ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ…!!! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…!!! (VIDEO)
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ
 Σοβαρές αιχμές για την διαχείριση του Κυπριακού κατά της Ελληνικής κυβέρνησης, διατύπωσε χθες σε μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Δημαρχείο Γαλατσίου την οποία  οργάνωσε το παλιό πολιτικό στέλεχος της πόλης  ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ με τους εκεί φίλους  του μέλη του «ΠΡΑΤΤΩ».


Η εκδήλωση σε σειρά ομιλιών του γνωστού καθηγητή σε όλη την Ελλάδα στην ουσία αποτελεί μία προσπάθεια από την μία να μπορέσει να αφυπνίσει τον Ελληνικό λαό, και από την άλλη να μπορέσει να τον εμπνεύσει ώστε να διαμορφωθεί το όραμα του Έλληνα για την Ελλάδα του λαού κόντρα στο διαχρονικό σύστημα της ολιγαρχίας των ΑΘΗΝΩΝ…!!  
Ο γνωστός Καθηγητής της Οικονομίας κ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, απέδειξε με αδιάσητα στοιχεία οτι για την χρεοκοπία της Κύπρου  σοβαρές  ευθύνες έχει  κυρίως η Ελληνική κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο της...!!!
Καταπέλτης ο καθηγητής με δύο απλές κουβέντες έβαλε τα πράγματα στη θέση τους κεραυνοβολώντας το Αθηναϊκό κατεστημένο της ολιγαρχίας που διαχειρίζεται τις τύχες του Ελληνικού Λαού για πολλά χρόνια και το οποίο σήμερα για δεύτερη φορά "χτυπάει" την Κύπρο παρασσύροντας την   στη χρεοκοπία…!!!
Συγκεκριμένα ο κ. ΚΟΤΖΙΑΣ έδωσε τα στοιχεία που αφορούσαν την διαχείριση της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ λέγοντας:
  • Με 10,2 δις ευρώ χρέωσαν την ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ από το κούρεμα οι Έλληνες πολιτικοί.
  • Η εκτίμηση της Κυπριακής τράπεζας  στην Ελλάδα όταν έγινε το PSI ήταν 2,3 δίς ευρώ..
  • Η τράπεζα Πειραιώς αγόρασε την ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με 500 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα του Ελληνικού λαού..
  • Με απλά λόγια τα 12,5 δίς ευρώ χρέος της Κύπρου προέρχonται από την Αθήνα με  το κούρεμα  και  το PSI που έγιναν στην  Ελλάδα απο το εδώ σύστημα…
 Στη συνέχεια ο κ. ΚΟΤΖΙΑΣ αναφέρθηκε στα μέτρα που πάρθηκαν για την Κύπρο με τα οποία όχι μόνο αποκλείουν την ρευστότητα από τις αγορές, αλλά στην ουσία εξουθενώνουν τις Κυπριακές επιχειρήσεις γιατί χάνουν χρήμα..!!


Τέλος ο γνωστός οικονομολόγος με σαφήνεια, αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τον τρόπο που καθορίζονται οι τύχες του Ελληνικού λαού, τους ρόλους των ΜΜΕ, των Τραπεζιτών, μιλώντας για μια ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πολύ μικρότερη από την Αγροτική η οποία σήμερα έγινε κολοσσός, και γενικά  για τον εκβιασμό και τις απειλές  που δέχονται σήμερα οι Έλληνες, παρομοιάζοντας την κατάσταση χειρότερη από την περίοδο τους χούντας των συνταγματαρχών,   αφήνοντας ένα ακροατήριο να τον παρακολουθεί άναυδο…!!!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ…!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: