Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στ.Κοντονής: "Επ' αόριστον αναβολή σε όλα τα πρωταθλήματα"!

Ο Σταύρος Κοντονής αφού είχε πάρει την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα ενημέρωσε τους ποδοσφαιρικούς φορείς για την απόφασή του να διακοπούν επ'αόριστον όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους ποδοσφαιρικούς φορείς να βοηθήσουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα της βίας. Άμεση εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και έλεγχο των οπαδών μέσω καμερών στα γήπεδα, τα μέτρα που ζητάει η Πολιτεία Δηλαδή, θέτει ως βάση για τις όποιες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τρία μέτρα:
α) Κάμερες σε όλα τα γήπεδα
β) Τουρνικέ
γ) Ηλεκτρονικό εισιτήριο
Ο κ.Κοντονής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και τον γ’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη, αφού απουσιάζει στο εξωτερικό ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης.

Παράλληλα, φέρεται να έχει ρίξει και μια ...βόμβα στο τραπέζι, η οποία απειλεί τις ομάδες με τεράστιες οικονομικές απώλειες σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Πολιτείας. To πότε θα αρχίσει είναι πλέον στο... χέρι αυτών που πρέπει να εφαρμόσουν τα τρία μέτρα του υφυπουργού ΑΘλητισμού. Oι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η αναβολή θα έχει διάρκειά 2-3 εβδομάδες.

Είναι δικαίωση του defencenet.gr που μόλις την Κυριακή γράφαμε ότι η κόντρα των δύο προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδίες. Κάτι έπρεπε να γίνει τώρα γιατί του χρόνου θα βρίσκεται στη Super League και η ΑΕΚ. Τι θα γίνει τότε; Θα τσακώνονται τα "Βουβάλια" και θα την πληρώνουν τα "βατράχια";

Σοβαρή η απόφαση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ητό. (Ούτε αυτή η διατύπωση είναι δική μου, αν σας θυμίζει κάτι).
Δεν ήταν επαναστάτες με θεωρητική κατάρτιση οι εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες που γύρισαν τα όπλα τους στους στρατηγούς το ’17 στη Ρωσία. Απελπισμένοι άνθρωποι του λαού ήταν, αφελείς και πλανεμένοι ίσως μέχρι πρότινος, που χάρις στη δουλειά των ελάχιστων μπολσεβίκων, μεγαλούργησαν και έγραψαν ιστορία.
Κι ας μην ξεχνάμε: Το 36% του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν όπως θα θέλαμε ίσως, εντολή για ρήξη. Το γεγονός ότι μπορεί όχι μόνο το 36 αλλά και το υπόλοιπο 64 να μετατραπεί σε τέτοια, καθόλου δεν αποκλείεται μέσα σε συνθήκες έντασης της ταξικής πάλης. Η προηγούμενη παράγραφος, προς επίρρωση των ισχυρισμών μου.
Game over δηλαδή; Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα έχει οριστικά κριθεί σε βάρος μας, αν σταυρώσουμε τα χέρια, σταυρώνοντας παράλληλα συλλήβδην και μια κυβέρνηση καθόλου ομοιογενή, όσον αφορά τουλάχιστον, στην πολιτική προέλευση του καθενός υπουργού ξεχωριστά.
Το θέμα δεν είναι να χειροκροτήσουμε αυτάρεσκα τους εαυτούς μας, σε περίπτωση μιας οριστικής υπαναχώρησης, (όσο κι αν αυτή διαφαίνεται) αλλά να συμβάλλουμε έτσι ώστε να την αποτρέψουμε. Κι αυτό θα γίνει στους δρόμους και τις πλατείες, στους χώρους δουλειάς και πολιτικής ζύμωσης. Αυτό απαιτεί η σημερινή συγκυρία.
Διονύσης Τσακνής
- See more at: http://arouraios.gr/2015/02/i-epistoli-tou-tsakni-ston-alexi/#sthash.bYt9ajGG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: