Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Mας τα κρύβουν οι κωλογερμαναράδες πως ο συγκυβερνήτης δολοφόνος είχε προσκυνήσει το ισλάμ και μας τον παρουσιάζουν σαν ψυχάκια…

4040ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ISIS  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ!!!

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ!!!

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ   ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥΣ,  ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.   ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ .

αυτός είναι ο ψυχάκιας??? ή ο προσκυνημένος Τζιχαντιστής!!!

και μόνον απο τη φάτσα, αυτό το μούτρο θάπρεπε να είχε αποκλειστεί απο το επάγγελμα!!! Τί σκατόφατσα Θέ μου…

Πρώτα η πληροφορία πως έριξε εσκεμμένα το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις και παρέσυρε μαζί του στο θάνατο 149 ψυχές. Μετά η πληροφορία πως από τη στιγμή που προσελήφθη στη Lufthansa δεν πέρασε ξανά ψυχιατρικά τεστ. Μετά, η πληροφορία πως είχε διακόψει την εκπαίδευσή του λόγω κατάθλιψης. Ακολούθησε η πληροφορία πως παρακολουθούνταν από ψυχίατρο, εν συνεχεία πως βρέθηκε στο σπίτι του έγγραφο που αποδεικνύει πως ήταν ψυχικά άρρωστος. Ναι αλλά μόλις εκδόθηκε και η πρώτη επίσημε ανακοίνωση για το συμβάν από τον Γάλλο αρχιδικαστή, βγήκαν οι τζιχαντιστές όλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πανηγύριζαν για τον δικό τους άνθρωπο, όπως έλεγαν!!!  Κι αυτό οι γερμανικές και όχι μόνον αρχές το γνωρίζουν, αλλά σκοπίμως το αποκρύπτουν!!!  Θέλετε τους ισλαμιστές στις χώρες σας??? Αυτά θα παθαίνετε κάθε τρεις και λίγο ηλίθιοι  ευρωπαίοι ….


Dimokrates Kritis

Δεν υπάρχουν σχόλια: