Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ

Από το 1974 μέχρι τον Ιανουάριο που μας πέρασε, με εξαίρεση την ολιγόμηνη και χωρίς ουσία
εκείνη συγκυριακή συγκυβέρνηση Τζαννετάκη και την αμέσως επόμενη ''Οικουμενική'' Ζολώτα, ..δύο μόνον κόμματα μονοπώλησαν την εξουσία.

Αυτά τα δύο κόμματα με τις μεταλλάξεις τους και τις μεταμφιέσεις τους κατέστρεψαν την Ελλάδα, και είναι απολύτως υπεύθυνα για την σημερινή χρεοκοπία.
Χρεοκοπία βεβαίως όχι μόνον οικονομική, αλλά και χρεοκοπία θεσμών, χρεοκοπία ηθική, κοινωνική και πολιτισμική.


Για το συντελεσμένο αυτό έγκλημα, και με το θύμα κράτος-κοινωνία να βρίσκεται ακόμη άταφο, και να σαπίζει σε δημόσια παγκόσμια θέα,
..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!
..κανείς δεν έχει στηθεί (κυριολεκτικά) στον τοίχο, ούτε έχει πάει φυλακή

..ούτε έχει ήδη στηθεί δικαστήριο, ούτε καν ανάκριση!

Με όλο τους λοιπόν το δίκιο και το περίσσιο θράσος που έτσι κι αλλοιώς κάθε εγκληματίας κοινός ή πολιτικός διαθέτει,
..οι αγύρτες αυτοί πολιτικοί των δύο κομμάτων καθώς και οι επίγονοί τους, και οι απόγονοί τους,
..βοηθούμενοι από το μαφιόζικο σύστημα διαπλοκής που έστησαν, και που απετέλεσε το εργαλείο του φόνου,
..ουρλιάζουν, βωμολοχούν, απειλούν,
..και ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ,
..βρίζουν και τρομοκρατούν τον λαό που τους εξέλεξε,
..και τους ζητούν εξηγήσεις γιατί μέσα σε τέσσερεις μήνες δεν ζωντάνεψαν το πτώμα που εκείνοι άφησαν πίσω τους.
Λες και μπορούν να γίνουν θαύματα, ή λες και ότι ενδιαφέρονται στ' αλήθεια για την ανάνηψη του κράτους και της κοινωνίας.

Καλά κάνουν!
Αφού τους έχουμε επιτρέψει να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και θρασύτατοι, καλά κάνουν!
Αφού ακόμη στήνουμε αυτί ν' ακούσουμε τα στόματά τους να ξερνάνε απειλές και κατάρες στον ελληνικό λαό επειδή διάλεξε την κυβέρνηση που διάλεξε, καλά κάνουν!
Αφού τους έχουμε αφήσει να συμπλέουν ατιμώρητα με τους εχθρούς και επίδοξους κυρίαρχους της χώρας, χωρίς να στήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες Ειδικό Δικαστήριο, καλά κάνουν!
Αφού υπέγραψαν με τα χέρια τους δάνεια και συμβάσεις επαίσχυντες που αλυσόδεσαν την χώρα,
..και αφού στην συνέχεια υπέγραψαν θανατικά συμβόλαια-μνημόνια, και υπαγωγή (άκουσον-άκουσον!) της χώρας σε ξένα Δίκαια,
..και αφού με αυτά τα ίδια χέρια ακόμη μας κουνούν το δάχτυλο, καλά κάνουν!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!
Όσο δεν είμαστε στα πεζοδρόμια να διαδηλώνουμε και να απαιτούμε την τιμωρία των απατεώνων και αγυρτών που κυβέρνησαν ως τώρα, και είμαστε κολλημένοι στις τηλεοράσεις ν' ακούμε κάθε τους δήλωση, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Το είπαμε από την αρχή τούτης της συγκυβέρνησης:
Η κυβέρνηση θα είναι πολύ ευάλωτη και ανίσχυρη όσο θα μάχεται μόνη της χωρίς την έμπρακτη και δεδηλωμένη βοήθεια του λαού που την έφερε στην εξουσία.
Θα είναι επιρρεπής και εκτεθειμένη σε λάθη.
Ο λαός θα πρέπει να κρατήσει τα ίσα μέχρι να μπεί το νερό στ' αυλάκι.
Και όχι να κάθεται σαν χάνος να αξιολογεί εξ ίσου τις δηλώσεις της κυβέρνησης,
..με αυτές της εταιρείας ''Δολοφόνοι Ελλάδας Ε.Π.Ε.: η Αντιπολίτευση''!

Τόσο απλό,
..αλλά και τόσο δύσκολο συγχρόνως για έναν λαό που όπως φαίνεται,
..τα περιμένει όλα έτοιμα!..

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
kyklwpas.blogspot.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ…

Να ! τι έκαναν και τους έβαλαν φυλακή?

Δηλαδή, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής ορδής ,τώρα θα πάνε φυλακή?
Για ποιο λόγο κατηγορούνται?
==========================
Κατηγορούνται ως μέλη, μιας εγκληματικής οργάνωσης , η οποία προέβη σε δολοφονίες, ληστείες, εκβιασμούς ,κλοπές, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, εκτέλεση συμβολαίων, τραμπουκισμούς, προστασίες, προετοιμασίες για εκνομες αντισυνταγματικές ενέργειες και τόσα ακόμη.
*Είναι ψέμμα ότι σκότωσαν τόσους ανθρώπους?
*Είναι ψέμα ότι κατέστρεψαν τόσες περιουσίες?
Είναι ψέμα ότι όσες πέτρες υπάρχουν τόσες είναι και οι παρανομίες τους?
*Σε ποια υπόθεση τους ‘’κατηγόρησαν’’ …Άδικα?
Σε ποιο έγκλημα η οργάνωση ήταν απούσα?
**[[Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω, καταθέτει ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!]] που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.
**Τον σκότωσα γιατί πήγε να με κλέψει στα ναρκωτικά, δηλώνει ο Πηρυνάρχης Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, κατακρεουργώντας και τσιμεντώνοντας τον εικοσαετή ΡΟΥΜΑΝΟ, που δούλευε στο Κατάστημα του πατέρα τους.
**Τον σφάξαμε γιατί ‘’βρέθηκε μπροστά μας’’ δηλώνουν οι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με κατηγορουμένους τους Διονύσιο Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3082/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
** Σκότωσε τη Φαίη ο χρυσοδολοφόνος …εραστής Βαγγέλη Στεφανάκης
με μπουνιές και κλωτσιές, για να δείξει πως είναι άντρας ο κουραδόμπεης.
**β) απόπειρα ανθρωποκτονίας με κατηγορούμενο τον Κωνσταντίνο Κοντόμου, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3643/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
γ) απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεσος συνέργεια στην προαναφερομένη πράξη με κατηγορουμένους τους Γεώργιο Αποστολόπουλο και Αλέξανδρο Χατζηπαυλίδη (έχει περαιωθεί η κυρία ανάκριση),
δ) ληστεία απο κοινού με κατηγορουμένους τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Αγγελο Γεωργόπουλο (Α.Β.Μ. Φ 2013/2077/16.9.2013),
ε) ληστεία απο κοινού κλπ με κατηγορουμένους τους Νικόλαο Βόσσο κλπ (Α.Β.Μ.Φ. 2011/4558 – ΕΓ46 – 12/5),
στ) έκρηξη κλπ με κατηγορουμένους τους Χρήστο Κιουμουρτζούγλου κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικείου Βόλου – Α.Β.Μ. Η/13 – 98),
ζ) παραβάσεις σχετικώς με τις εκρηκτικές ύλες με κατηγορουμένους τους Ζήνωνα Μανθογιάννη κλπ (Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου – Α.Β.Μ. Η/12 -663),
η) βαρεία σκοπουμένη σωματική βλάβη με κατηγορουμένους τους Αναστάσιο Πανταζή κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς – Α.Β.Μ. Φ 2012/979),
θ) απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά συρροή με κατηγορουμένους τους Βασίλειο Σιατούνη κλπ, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια της υπ' αριθ. 30481/3.5.2011 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και
ι) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Γεώργιο Ρουπακιά,
πέραν δε τούτων σε πληθώρα περιπτώσεων (μη εισέτι επακριβώς διαγνωσθεισών κατά την Ανάκριση) μέλη της οργανώσεως αναθέτουν την πώληση σε αλλοδαπούς διαφόρων ειδών και λαμβάνουν το μέγιστο μέρος των κερδών, παρέχοντες σε αυτούς “προστασία” (κατά παράβαση του άρθρου 385 παρ. 1 περ. α' και β' ΠΚ), εκμεταλλευόμενοι με σκοπό το κέρδος την ανάγκη των μεταναστών για ασφάλεια.
Ηδη κατά τη διεξαγωγή εκ μέρους μας ανάκριση έχουν προκύψει νέα στοιχεία (άγνωστα κατά την προηγηθείσα προκαταρκτική εξέταση), τα οποία, κατα την άποψη μας, ενισχύουν το κατηγορητήριο και παρέχουν έναυσμα για εντατικοποίηση των ερευνών.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΣΑΜΑΡΑ !

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!

Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο ‘’Δεξιά’’ στην Ελλάδα?
Με απλά λόγια, η δεξιά είναι οι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων της τουρκοκρατίας, είναι οι συνεχιστές και σκλαβωτές του λαού και οι ΑΡΠΑΓΕΣ του μόχθου του. Είναι η αιτία που μείναμε σκλάβοι σε ξένο ζυγό, και όταν είδαν ότι ‘’χάνουν το παιχνίδι’’, μπήκαν μπροστά για να μοιραστούν το αίμα του λαού.
Σήμερα, για μία ακόμη περίοδο, οι νέοι μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν την ‘’ευκαιρία’’ να γνωρίσουν γιατί[[Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ}.

Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο, το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της που ‘’αγωνίζεται’’ μέρα νύχτα για τα αγαθά της δημοκρατίας του βολεμένου.

Έτσι από το 2004-2009, τη χώρα κατέστρεψε οικονομικά και ΗΘΙΚΑ η κλίκα του δεξιού και αδέξιου Καραμανλή, που με τους Παυλόπουλους , τους Ρουσόπουλους , τους Αβραμόπουλους, τους Στυλιανίδηδες ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το χρέος, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε 865.000 γαλάζιες ξετινάζοντας κυριολεκτικά και το τελευταίο δανεικό ευρώ που είχα ..παραπέσει. Έτσι ΟΛΟΙ μαζί ακραίοι , εθνικόφρονες και χαφιεδότσουρμο διέλυσαν την Ελλάδα.

Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο Βορίδης ο φιλόδοξος, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός,ο Λυκουρέζος, ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

Σήμερα ο Σαμαράς, με όλα τα κυβερνητικά υπολείμματα του Καραμανλή και όλα τα φασιστικά απολειφάδια του παρακράτους της δεξιάς, ’’συγχρονίζεται’’ στους ρυθμούς της …Βενιζενλικής ‘’σοσιαλιστικής νηστίσιμης ταραμοσαλάτας’’. Η Ελλάδα καταστρέφεται, ξεπουλιέται και οδηγείται στο γκρεμό, ενώ η Σαμαρική καμαρίλα επιδιώκει ‘’σάλτο μορτάλε’’ να προλάβει να ξεπουλήσει τα ‘’υπεσχημένα’’ !!!

Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχει η ακραία δεξιά συνήθως της νύχτας, και η…άλλη δεξιά της ημέρας και την κονκάρδας που καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.

Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;

Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.