Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ για Σαμαρά – Βενιζέλο: Φυγάδευσαν νύχτα με νόμο τα λαμόγια της Ελβετίας!!

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! Να σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά διατηρούσε λογαριασμό στην Ελβετία πριν το 2008!
Μιχ.Καρχιμακης: Μην απαλλάσσετε πιθανούς μεγαλοφοροφυγαδες,εμβάσματων εξωτερικού .
Επιμένουμε για πολλοστή φορά .
Η κυβερνηση συμφωνα με ανακοινώσεις της αποφάσισε να ελέγξει τα εμβάσματα του εξωτερικού απο 100.000 ευρω και άνω,ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ (και σωςτά) την προταςη νόμου ,27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνέταξαν το 2011 και κατέθεσαν αρχες του 2012 με συντονιστή τον τότε Α αντιπρόεδρο της βουλής Γρηγόρη Νιωτη.

Η προταςη αυτη έρχεται συμφωνα με τις ανακοινώσεις να εφαρμοστεί για όλους οσους πιθανα μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό απο το 2009 και μετα.και οχι απο το 2001 που τηρούνται τα ηλεκτρονικά αρχεία στην τραπεζα Ελλαδος.
Η απόφαση ελεγχων μονο απο το 2009 και μετα και η ΑΣΥΛΙΑ όλων οςων διοχέτευσαν χρήμα στο εξωτερικό απο το 2001 μέχρι το 2008 εστιάζεται σε νομο του Ιουλίου 2013 που παρε γράψε ,τους ελέγχους για 9 ολόκληρα χρόνια όλων οςων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και πιθανα να ειναι αφορολόγητα.
Η παραγραφή λοιπόν των ελεγχων με νομο το καλοκαίρι του 2013,για εννέα ολόκληρα χρόνια όλων οςων έβγαλαν στο εξωτερικό με εμβάσματα πιθανα αφορολόγητα ποσά ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ μεςα στην κρίση την ώρα που ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βιώνει αξεπέραστα προβλήματα .
Η σημερινή κυβερνηση έχει την ηθικη και πολιτική υποχρέωση να επαναφέρει με νόμο
(Υλοποιώντας την προταςη Νιωτη και 27 βουλευτών που απέρριψε ο Β.Βενιζελος το 2012)
τον ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ απο το έτος 2001 και μετα για όλους οσους έβγαλαν με εμβάσματα τα χρήματα τους στο εξωτερικό ,εαν εχουν φορολογηθεί .
Το ύψος του ποσού που διοχετευθηκε στο εξωτερικό συμφωνα με αξιόπιστες πηγές και του εξωτερικού υπολογίζεται για την τελευταία 12 εστία πάνω απο 300 δις ευρω.
Το μέγεθος του ποσού που πιθανολογείται να εισπραχθεί συμφωνα με υπολογισμούς μπορεί να περνάει και τα 40 δις ευρω,.

Ο συμβολισμός και η ουσία της ΕΠΑΝΑΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ των ελεγχων αυτών απο το 2001 και μετα και οχι μονο απο το 2009 και μετα,βάση του νόμου του 2013 ,
θα αποτελέσει μήνυμα πραγματικής ελπίδας και δικαιοσύνης για οσους δοκιμάστηκαν απο την κρίση ,βάζοντας ανάχωμα στην παραπέρα επιβάρυνση των θυμάτων της κρίσης και ενεργοποιώντας την πολυπόθητη ανάπτυξη,στο βαθμό συμβολής της αποτελεσματικότητας της πρωτοβουλίας.

Η διεκδίκηση αυτη ηταν μια συνεχής προσπάθεια απο την κινηση των 75 και δημόςια και σε ολα τα πολιτικά όργανα του ΠΑΣΟΚ που αγνόησε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε βάρος και της οικονομίας και των ανθρώπων .
Η άμεση αντιμετώπιση της κατάργησης αυτης της άδικης και χαριστικης ρύθμισης αποτελεί πρώτιστο καθήκον της νέας κυβερνηςης που θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων απο την φορολόγηση που απέφυγαν πιθανοί φοροφυγάδες,αλλα και στην μελλοντική δίκαιη κατανομή των βαρών.
Ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί ποιοι και πόσοι και γιατι καλύφθηκαν με φοροασυλία απο την σκανδαλώδη νομοθετική κάλυψη απο την συγκυβέρνηση Σαμαρα Βενιζέλου μέσα στο καλοκαίρι του 2013.
Η κυβερνηση λοιπόν έχει την ηθικη και πολιτική υποχρέωση,αφού εφαρμόζει,αντιγράφοντας την προταςη νόμου ΝΙωτη,να την εφαρμόσει σωστά ακυρώνοντας ταυτόχρονα την διάταξη στον νομο 4174/26-7-2013 που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια απο το 2001 μέχρι το 2008.
Επιμένουμε για πολλοστή φορά ,μην απαλλάσσετε πιθανούς μεγαλοφοροπαραβάτες που διοχέτευσαν αφορολόγητα τα χρήματα τους με εμβάσματα στο εξωτερικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια: