Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ

 Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2015
Θέλω να στείλω από δω, από τα Χανιά, από τη Κρήτη, από τη γη των Βενιζέλων, ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.
Ενώνουμε την αγωνία μας για την Ελλάδα και τη δύναμή μας. Είμαστε η δύναμη η καθοριστική, η χρήσιμη, η δημιουργική, η ευρωπαϊκή. Ζητάμε τη στήριξη των Ελλήνων πολιτών, για να είμαστε εμείς η Τρίτη Δύναμη, να πάρουμε την Τρίτη Εντολή για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, ο εγγυητής της σταθερότητας.

Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση τετραετίας, μια κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν οι περισσότερες, αν είναι δυνατόν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Όλοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία αυτού του τόπου πρέπει να αγωνιστούν, μέχρι το 2019, η Ελλάδα πρέπει να αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση.
Τώρα χρειάζεται δράση και αποτελεσματικότητα. Εμείς έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόταση, έχουμε εμπειρία, έχουμε ομάδα. Γι’ αυτό διεκδικούμε την Τρίτη Εντολή, την Τρίτη Δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: