Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ: Η ΕΕ επιτίθεται στο ελληνικό Έθνος: «Είναι καλύτερα για τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες να παραμείνουν στην Ελλάδα»!

ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ «ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ – Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Το σχεδιασμό διατήρησης παραμονής των τεράστιων προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα που «βουλιάζει» οκονομικά,κοινωνικά και εθνικά αποκάλυψε Ευρωπαίος αξιωματούχος στον Economist δηλώνοντας μάλιστα ότι «είναι καλύτερα για τους πρόσφυγες (άρα και για τους λαθορμετανάστες» μα μείνουνστην Ελλάδα».
«Στόχος μας είναι να πείσουμε έναν πατέρα από τη Συρία πως είναι καλύτερα να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, παρά να επιχειρήσει να διασχίσει την Ευρώπη», δηλώνει Ευρωπαίος αξιωματούχος, μετά την σύνοδο κορυφής της Κυριακής.
Την αποκάλυψη κάνει στο λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος Τομ Νάταλ του περιοδικού Economist, ο οποίος επικαλείται Ευρωπαίο αξιωματούχο που μιλάει ανώνυμα, αλλά μετά την «επιτυχία» της κυβέρνησης για επιδότηση ενοικίου ώστε οι πρόσφυγες να μένουν στην χώρα μας γίνεται απόλυτα πιστευτός.
«Γνωρίζουμε ότι η ροή των προσφύγων προς την Γερμανία αναπόφευκτα θα συνεχιστεί, όμως επιχειρούμε να την ανακόψουμε με τα μέτρα αυτά».
«Τα κέντρα υποδοχής στην Ελλάδα θα κρατούν διάφορες μορφές μεταναστών και προσφύγων: Εκείνους που θα πρέπει να απελαθούν, εκείνους που θα προωθηθούν αλλού και εκείνους που θα παίρνουν άσυλο στην Ελλάδα,»
«Κάποιοι μετανάστες μπαίνουν στην Ελλάδα και απαιτούν να τους επιτραπεί η πρόσβαση στη Γερμανία χωρίς να έχουν καταγραφεί, όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να εφαρμοστεί ο ευρωπαϊκός νόμος».
Και γιατί να μείνουν εδώ οι πρόσφυγες-λαθρομετανάστες; 
Έχει η Ελλάδα τους πόρους για να τους θρέψει που δεν μπορεί πλέον να δώσει τα απαραίτητα στον γηγενή και αυτόχθονα πληθυσμό;
Έχει η Ελλάδα οικονομική ευμάρεια επιπέδου Γερμανίας για να τους δώσει δουλειές, που η ανεργία στην χώρα ξεπερνάει το 26%;
Έχει η Ελλάδα αρκετή έκταση για να δεχθεί άλλα έξι εκατομμύρια από την Συρία και από χώρες όπως Αφγανιστάν και Πακιστάν;
Είναι όλοι αυτοί συμβατοί μ την ελληνική κουλτούρα-θρησκεία και τον ελληνικό πολιτισμό; Πλην των Σύρων Ελληνορθοδόξων και των Σύρων Αλαουϊτών που έχουν ορθόδοξες δοξασίες στο θρήσκευμά τους όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι αφομοιώσιμοι, και όπως έχει αποδειχθεί στο μέλλον θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα.
Η κυβέρνηση δέχθηκε να πλημμυρίσει η Ελλάδα από μετανάστες ανοίγοντας τις πύλες της για να υποδεχθεί ακόμη 50.000, τους οποίους μας στέλνουν οι Τούρκοι, κάνοντας το χατίρι της Άνγκελα Μέρκελ και του… φιλέλληνα Ζ.Κ. Γιουνκέρ. Και οι δύο είχαν θέσει πρόσφατα θέμα κοινής φύλαξης των συνόρων στο Αιγαίο από Ελλάδα και Τουρκία και το ερώτημα που δημιουργείται είναι, μήπως αυτό είναι το επόμενο στάδιο του σχεδίου του Βερολίνου;
Στη σύνοδο Κορυφής και ενώ η κυβέρνηση δήθεν διέψευδε δημοσίευμα του Spiegel πώς δημιουργείται κέντρο φύλαξης 50.000 μεταναστών στην Αθήνα, ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε να συμφωνήσει στην έκατκη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες σε αυτό ακριβώς το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει άλλοι για εμας, χωρίς σε μία ακόμη περίπτωση, για εμάς. 
Πόσους άλλους μετανάστες θα δεχθεί αυτή η χώρα με την πολιτική της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι έρχονται να λιαστούν, αλλά σε λίγα χρόνια οι Έλληνες, με τα μέτρα του μνημονίου κινδυνεύουν να είναι μειονότητα στη χώρα τους.
Δημιουργούνται δηλαδή 50.000 θέσεις υποδοχής μεταναστών, 30.000 περισσότερες από όσες είχε ήδη συμφωνήσει, οι οποίοι θα αφορούν θέσεις σε hotspots και κέντρα καταγραφής και οι «κατ” ελάχιστον» 20.000, όπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, μέσω επιδότησης ενοικίου και προγραμμάτων υποδοχής σε οικογένειες.
Όπως εξήγησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ η Ελλάδα δεσμεύτηκε να δημιουργήσει συνολικά 50.000 θέσεις υποδοχής προσφύγων, με την οικονομική συνδρομή της ΕΕ, εκ των οποίων οι 30.000 θα δημιουργηθούν ως το τέλος του 2015. 
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθεί η διαχείριση των συνόρων στα ελληνικά σύνορα με την ΠΓΔΜ και την Αλβανία. Έθεσε δηλαδή θέμα φύλαξης συνόρων και στα βόρεια, πέραν του Αιγαίου με την Τουρκία.
Φυσικά η επιδότηση των ενοικίων αφορά 20.000 ως ενοίκια, αι όχι ως άτομα. Πολύ εύκολα οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι θα στοιβάζονται 2-3 οικογένειες μαζί σε ένα σπίτι, επιβάλλοντας έτσι έναν αριθμό 100.000 προσφύγων σε ολόλκληρες περιοχές.
Όπου πάνε οι περιοχές αυτές θα πέσουν αυτόματα σε αξία και προφανέστατα κάποια «πειρατικά» funds θα έρθουν να τα αγοράσουν για ένα «πιάτο φακές» εν μια νυκτί.
Το ερώτημα είναι γιατί η ΕΕ επιδιώκει κάτι τό τόσο μοχθηρό για το μέλλον του ελληνικού λαού.
Η απάντηση είναι απλή: Είμαστε μαζί με τους Βούγαρους και μέρος των Ρουμάνων τα μόνα ορθόδοξα έθνη στην ΕΕ. Η Ορθοδοξία πέραν της Πίστης αποτελεί και κουλτούρα. Πιστεύει στην Μετάνοια και όχι στην Τιμωρία που πιστεύουν οι Καθολικοί-Προτεστάντες πουριτανοί της Μέρκελ.
Στην Ελλάδα λέμε «έχει ο Θεός», αυτή η φράση έξω δεν υπάρχει, και δεν την θέλουν να ακούγεται, ούτε να διαδίδεται, θέλουν τυφλή πίστη και υπακοή στους αριθμούς, και προπάντων να μην υπάρχει η έννοια της Μετάνοιας.
Στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει η έννοια του κέρδους, αντίθετα με τα δόγματα της Ευρώπης όπου όλα γίνονται για το κέρδος. Κάποτε δίνονταν χρήματα στην Παπική Εκκλησία για να περάσει η ψυχή από την Κόλαση,στο Καθαρτήριο και εν τέλει στον Παράδεισο μέσω… εξαγοράς.
Τέλος οι Ορθόδοξοι πάντοτε εκ φύσεως κοιτούν στο πιο δυνατό ορθόδοξο κέντρο που αυτή τη στιγμή είναι η Ρωσία. Δεν θέλουν να υπάρχουν λαοί με συμπάθεια προς την ομόδοξη Ρωσία.
Πέραν της Ορθοδοξίας υπάρχει ο Ελληνισμός από τις αρχαίες καταβολές του που στηρίζεται στις βάσεις της Λογικής, της ευρείας Σκέψης, και της Ελευθερίας του Πνεύματος.
Πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν στην νέα γερμανική ΕΕ του ολοκληρωτισμού,του αυταρχισμού και της ανελευθερίας που έρχεται. Λαοί ελεύθεροι συνειδησιακά για την Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν πρέπει να υφίστανται.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ επιθυμεί τον άμεσο αφελληνισμό της Ελλάδας και της κατάργησης του ελληνικού Έθνους. Χτυπούν δε τον Έλληνα οικονομικά και στην κατοικία-εστια του ώστε να τον ωθήσουν να μεταναστεύσει και να διασπαρεί σε όλον τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: