Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η Αρετή Κοκκίνου στη “Galerie Δημιουργών" Σάββατο 21 Νοεμβρίου (VIDEO)

Ενσωματωμένη εικόναΗ Αρετή Κοκκίνου θα βρίσκεται στη “Galerie Δημιουργών“ για να μας πει “Tα τραγούδια πώς τα γράφουν…“ το Σάββατο 21 Νοεμβρίου μαζί με ένα σύνολο ταλαντούχων ερμηνευτών και μουσικών της νεότερης γενιάς.

Η Αρετή Κοκκίνου, κιθαρίστρια και μαντολινίστρια και συνθέτης με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή και σημαντικές συνεργασίες παρουσιάζει την προσωπική της μουσική κατάθεση στη Galerie Δημιουργών. Το πρώτο της cd με τίτλο “Η Ζωή στο Βασίλειο του Τίποτα” και ερμηνεύτρια τη Θέλμα Καραγιάννη συγκέντρωσε άριστες κριτικές από τα μουσικά έντυπα και site, ενώ κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες ημέρες η συλλογή τραγουδιών με τίτλο “Νησιά στη Βεράντα” σε στίχους Μαρίας Παπαδάκη και ερμηνευτές την Ερωφίλη, τον Μπάμπη Τσέρτο, τη Δήμητρα Μαστορίδου, τον Μάκη Σεβίλογλου, τη Θέλμα Καραγιάννη και την Ξένια Ροδοθεάτου.
Κομμάτια από τους δύο δίσκους, ορχηστρική μουσική της όπως και τραγούδια από προσεχείς δισκογραφικές δουλειές θα ερμηνευτούν επί σκηνής από τους εκλεκτούς τραγουδιστές της νέας γενιάς Νίκο Καρακαλπάκη, Θέλμα Καραγιάννη και Δήμητρα Μαστορίδου, η οποία συμμετέχει στην βραδιά.



Επί σκηνής οι μουσικοί:
Γρηγόρης Καπόλας: Κλασσική κιθάρα
Έλσα Παπέλη: Βιολοντσέλο
Αρετή Κοκκίνου: Ακουστική και δωδεκάχορδη κιθάρα, μαντολίνο

Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 21 Νοεμβρίου
Ώρα Προσέλευσης : 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 10 ευρώ

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Ν. Κηφισιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: