Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Γιατι τα hotspot είναι το καλύτερο όπλο κατά της Τουρκίας και των εγχώριων συνεργατών τους

Τα hotspots έχουν γίνει ένα ακόμη πεδιο πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, με μικροπολιτικές κορώνες και λαϊκισμούς από όλες τις πλευρές για τα γνωστά ψηφαλάκια.
sgfdrgΑλλά μόνο οι σωστά ενημερωμένοι με την γεωπολιτική και την στρατιωτική ορολογία κατάλαβαν τι άλλαξε.
Από την στιγμή που οι ΗΠΑ επικήρυξαν τον Οσαμα Μπιν Λάντεν κατάλαβαν ότι δεν ήξεραν καν πιο πολεμούν γιατί απλά ο εχθρός δεν «υπήρχε» με τα δυτικά δεδομένα. Δεν υπήρχαν φάκελοι, τα πιστοποιητικά γεννήσεων ήταν παραποιημένα ή ανύπαρκτα και φυσικά κανένας τρόπος να ελέγξουν τις μετακινήσεις με τα πλαστά διαβατήρια, που όπως αποκαλύψαμε στο HellasForce τα πουλούσαν ακόμη κι αμερικανοί υπάλληλοι πρεσβειών με το ανάλογο αντιτιμο.

Ετσι ο Αμερικάνικος στρατός κι αργότερα ο ΟΗΕ ξεκίνησαν να φτιάχνουν μια βάση δεδομένων για τους πρόσφυγες με βιομετρικά στοιχεία και επι 10 χρόνια καταγράφουν τους πάντες από το Ιρακ μέχρι του Αφγανιστάν.
Αυτή είναι και η πιο σίγουρη μέθοδος που μπορει να σταματήσει τον κάθε Ισλαμιστή που θα θελήσει να εισέλθει στην Ελλάδα ανάμεσα στα γυναικόπαιδα. Το Hotspot λοιπόν οπου θα γίνεται η καταμέτρηση επι τόπου, με το που θα καταφθάνουν στην Ελλάδα είναι κάτι που θέλει να αποφύγει η Τουρκία γιατί όλοι οι προσφυγες δεν κινούνται ελευθερα όπου θέλουν πριν καταγραφουν
hqdefaultΚαλή η μικροπολιτική, αλλά όταν μιλάμε για την άμυνα της χώρας πρεπει να μιλάμε με στοιχεια και πρακτικά. Ο μονος τρόπος να πιάσεις τους τρομοκράτες είναι να τους εντοπίσεις.
Κι όταν μια υπερδύναμη οπως η Αμερική χρησιμοποιεί αυτή την μέθοδο, εμείς γιατί πρέπει να ξανανακαλύπτουμε την…Αμερική.
Τροφή για σκέψη. Απλά αναζητήστε τις σχέση της ελληνικης ακροδεξιας με τους γκριζους λυκους απέναντι και θα καταλάβετε πολλά…Η απάντηση σε επόμενο editorial

1 σχόλιο:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι, πριν αναρτήσετε τέτοια εμπριστικά άρθρα, σκεφθείτε τον νόμο που πέρασε η συμμορία των Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου - Γεωργίου περί της παραμονής στην χώρα των μεταναστών και την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.
ΕΛΕΟΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ.