Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 13-5-2016
Όσο και να ψάξει κάποιος στην πολιτική ιστορία όλων των χωρών του κόσμου τριτοκοσμικών και μη, δεν θα βρει ποτέ σύσσωμη την αντιπολίτευση, την στιγμή που ό αρχηγός του κράτους και η κυβέρνηση δίνει αγώνα στην Ευρώπη για την σωτηρία του λαού, να  «στολίζει» με με διαρκεή βρωμιά και λάσπη, προσπαθώντας να απαξιώσει τόσο τον πρωθυπουργό της και την κυβέρνηση όσο και το έργο της.

Για να πετύχουν το σκοπό τους χρησιμοποιούν κάθε μέσο κατηγορώντας κυρίως τον πρωθυπουργό της Ελλάδας τα στελέχη της κυβέρνησης και το έργο της, με χυδαίες φράσεις όπως , «ΨΕΥΤΗΣ», «ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ», θα είσαι « Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ» «Η ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ», «ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ», «ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ» , «ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ», «ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ»
Δεν είναι τυχαία η ταύτιση όλων σχεδόν των αντιπολιτευτικών κομμάτων στην μόνιμη κατηγορία τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλ. Τσίπρα, γιατί έχουν πλέον αντιληφθεί ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα φανεί το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης το οποίο μπορεί να το προβλέψει και ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης.
Αυτοί που εξαπολύουν συνεχώς και αδιαλείπτως τέτοιες κατηγορίες και αφού βλέπουν πλέον ότι και η Ευρώπη σταμάτησε να «πολεμάει την Ελλάδα, αντιλαμβάνονται ότι ο Αλ. Τσίπρας θα παραμείνει για πολύ στην εξουσία, οπότε αυτοί αρχίζουν και χάνουν το ρόλο τους κινδυνεύοντας με πλήρη διάλυση.

Το πολιτικοοικονομικό σύστημα που «εξουσίαζε»  και «λεηλατούσε» την  χώρα μας επί 40 χρόνια, έχει στριμωχθεί για πρώτη φορά από την κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πετύχει την ανατροπή της.
Ο κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ως γνήσιος εκφραστής των ντόπιων και ξένων συμφερόντων στη χώρα μας, εκλεγμένος ως αρχηγός της Ν.Δ., στην ουσία ανέλαβε την ευθύνη για την υπεράσπισή τους και ο μόνος τρόπος για να πετύχει η ανατροπή του Αλ. Τσίπρα, είναι η με κάθε τρόπο πλήρης απαξίωση του.
Στην περίπτωση που επιτευχθεί κάτι τέτοιο, το επόμενο βήμα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, εφ’ όσον κερδίσει τις εκλογές, θα είναι η παραδειγματική τιμωρία του Ελληνικού λαού με αβάσταχτα μέτρα, ρίχνοντας τις ευθύνες στον Τσίπρα, ώστε να μην τολμήσει και ξαναψηφίσει ΠΟΤΕ πιά αριστερή κυβέρνηση.

Τα ΤΕΣΣΕΡΑ βασικά σημεία που θα εκτοξεύσουν την κυβέρνηση του Αλ.Τσίπρα μετά το κλείσιμο της αξιολόγισης  και τρομάζουν την αντιπολίτευση η οποία δεν ήθελε και πάλευε να μην επιτευχθούν είναι:

  1. Η έγκριση του μηχανισμού παρακολούθησης του προγράμματος, με τον οποίο θα διασφαλιστεί ότι τα χρήματα που εισπράττονται από τα ασφαλιστικά ταμεία και από φόρους θα επανέρχονται στον λαό και δεν θα πηγαίνουν για ανακειφαλαιοποιήσεις των τραπεζών με αποτέλεσμα να «φεύγουν» για τις απανταχού off-shor εταιρείες και να «κοσμούν» τις λίστες κάθε μορφής. μηχανισμό τον οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν τον επιθυμούσαν για τους γνωστούς λόγους
  2. Η καταβολή στη χώρα μας από τόκους των ομολόγων από την Ε.Κ.Τ ποσού 8 δίς και την απορρόφηση άλλων 8 δις από το πακέτο Γιούγκερ και ΕΣΠΑ, σύνολο 16 δις, πράγμα που εξασφαλίζει την άνοδο του ΑΕΠ κατά 10% με ότι αυτό συνεπάγεται για την δυνατότητα στους επόμενους μήνες η κυβέρνηση να προβεί ακόμα και σε αυξήσεις.
  3. Η έναρξη των διαδικασιών ελέγχου για την διαφυγή «μαύρων» κεφαλαίων στο εξωτερικό.
  4. Η έγκριση για την εφαρμογή από την κυβέρνηση του παράλληλου προγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι λείαν συντόμως, μέσα στους επόμενους δυο με τρείς μήνες , η χώρα μας θα κινείται και εκτός Μνημονίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: