Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η Μέρκελ ξεπέταξε τον αξιοθρήνητο Μητσοτάκη που πήγε για να μιλήσει κατά της Ελλάδας - Τι συζήτησαν

Η Μέρκελ με τον θλιβερό Μητσοτάκη και την κουστωδία του Η Μέρκελ με τον θλιβερό Μητσοτάκη και την κουστωδία του
“ Αξιολύπητη φιγούρα ο γιος του αποστάτη ”
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 22:50

Με έναν και μόνο σκοπό ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε πολύ σύντομη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στο Λουξεμβούργο: Να μιλήσει κατά της Ελλάδας και να αποπειραθεί να υπονομεύσει το έργο της δημοκρατικά εκλεγμένης ελληνικής κυβέρνησης. 


Η συζήτηση Μητσοτάκη-Μέρκελ, έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Μείωση δαπανών και φόρων

Ο αμήχανος πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε στην Γερμανίδα Καγκελάριο την ανάγκη ενός άλλου μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής, καθώς και την επίσπευση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που θα δώσουν πνοή στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις, που θα συμβάλλουν στο να μπορέσει η Ελλάδα να αποκτήσει ρυθμούς ανάπτυξης 4%.

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Οχι στο λαϊκισμό, ναι στο ρεαλισμό

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παραβρεθεί στην εκδήλωση του ΕΛΚ δηλώνοντας πως η Νέα Δημοκρατία, είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο δε διαπραγματεύτηκε ποτέ τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως η ΝΔ είναι και θα παραμείνει προσηλωμένη στην ιδέα μιας ισχυρής Ευρώπης και μιας ισχυρής Ελλάδας, η οποία θα βρίσκεται «στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων».

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη είναι η άνοδος του «ακραίου λαϊκισμού», που απειλεί να υπονομεύσει τις αξίες που εγγυώνται την ευρωπαϊκή ενότητα.
«Απέναντι στο λαϊκισμό, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα πρέπει να προτάξει τον ορθό λόγο του πολιτικού ρεαλισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ακραία φαινόμενα τα οποία κυριαρχούν σήμερα στην Ευρώπη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: