Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ του Λαλιώτη με την Γεννηματά! Τι της είπε...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Tο ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσει (με εξαίρεση τον Θ. Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ) το νέο εκλογικό νόμο, όμως δημιουργήθηκαν μεγάλες αντιθέσεις στους κόλπους του από τη στιγμή που η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση με την οποία συμφωνούσε η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε μεγάλος καβγάς στη Χαριλάου Τρικούπη ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον Κώστα Λαλιώτη.

Ο κ. Λαλιώτης, ύστερα από το Σαββατοκύριακο που ανακοινώθηκε το Όχι του ΠΑΣΟΚ, δεν εμφανίστηκε για μέρες στην Χαριλάου Τρικούπη. Επανήλθε κλείνοντας ένα ραντεβού με την κ. Γεννηματά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φωνές τους ακούγονταν σχεδόν σε ολόκληρο το κτίριο καθώς ο κ. Λαλιώτης υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχει θετική στάση απέναντι στο εκλογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μάλιστα η μεταξύ τους αντιπαράθεση γενικεύτηκε σχετικά με το ευρύτερο θέμα της κεντροαριστεράς και το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν. Ο κ. Λαλιώτης αμφισβήτησε ευθέως τη δυνατότητα της κ. Γεννηματά να ηγηθεί της νέας κεντροαριστεράς... 
Ενδεικτικό της ρήξης τους είναι το το γεγονός ότι από την ημέρα εκείνη ο κ. Λαλιώτης εξαφανίστηκε και πάλι από την Χαριλάου Τρικούπη!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ένα τμήμα της αντιπαράθεσης παρακολούθησε και ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος είπε από την πλευρά του και αυτός ότι -αν και θα πειθαρχήσει- το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: