Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Έξαλλος ο Λεβέντης για το «δώρο» Γεννηματά και Κουτσούμπα στον Μητσοτάκη

Έξαλλος...Λάβρος κατά της Φώφης Γεννηματά και του Δημήτρη Κουστούμπα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα μετατραπούν σε «δεκανίκι» της ΝΔ και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη αν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική.
«Αν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική, το μηδέν μπόνους και την ψήφο στα 17 είναι σαν να δωρίζουν 50 έδρες στον Μητσοτάκη, και αυτοί θα είναι δεκανίκια του Μητσοτάκη», ανέφερε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και προσέθεσε:
«Στρέφομαι προς το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ιδιαίτερα σ αυτούς τους δύο που παγίως είχαν την απλή αναλογική ως κύριο άρθρο τους και πιστεύω τους».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξάλλου, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον «δεξιών πάσης φύσεως κομματαρχών και δημοσιογράφων», όπως είπε, κατηγορώντας τους ότι έχουν εξαπολύσει προπαγάνδα εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον «δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ».
«Υπάρχει μια προπαγάνδα από τη ΝΔ ότι εγώ γίνομαι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό διαδίδουν οι δεξιοί δημοσιογράφοι και οι δεξιοί πάσης φύσεως κομματάρχες, γυρίζουν στην επαρχία και διαδίδουν ότι απεδείχθη ότι ο Λεβέντης είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ υπογράμμισε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν θα ψηφίσουν την κατάργηση του μπόνους των βουλευτικών εδρών θα είναι αυτά που ουσιαστικά θα «δωρίσουν» έδρες στη ΝΔ.
ΠΗΓΗ: tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: