Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Στα “άλλα” νέα της ημέρας ! ( Τι ΔΕΝ θα παίξουν τα κανάλια … σήμερα )

Σε αποκομιδή εσόδων ύψους 5 δις ευρώ προσδοκά η κυβέρνηση, με τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας να προχωρούν τις διαδικασίες για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και πλειστηριασμούς ακινήτων για το 55% των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων. Οι εισπρακτικοί μηχανισμοί των παραπάνω υπουργείων στρέφουν την προσοχή τους στους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και των Ταμείων, με σκοπό να αποτραπεί το ενδεχόμενο εκτροχιασμού, γεγονός που θα ενεργοποιήσει τον αυτόματο μηχανισμό δημοσιονομικής προσαρμογής

Mείωση της ανεργίας στο 23,3%
Στο 23,3% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος, έναντι 25,3% τον Απρίλιο πέρυσι και από 23,7% του αναθεωρημένου προς τα κάτω ποσοστού τον Μάρτιο 2016. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.115.443 άτοµα, αριθμός που μειώθηκε κατά 90.955 άτοµα (µείωση 7,5%) σε σχέση µε τον Απρίλιο 2015 και κατά 20.951 άτοµα (µείωση 1,8%) σε σχέση µε τον Μάρτιο 2016
Περισσότερα στο left.gr
Δέσμευση των περιουσιών Δασκαλόπουλου – Τσάκου για αδικαιολόγητο πλουτισμό
Και οι δύο εντοπίστηκαν στα CD με τα ονόματα 1.364.069 καταθετών μεγάλων ποσών που διαθέτουν ή διέθεταν από την 01.01.2000 έως και την 08.06.2012 τραπεζικούς λογαριασμούς (εκτός λογαριασμών όψεως) μέσω των οποίων είχαν διενεργηθεί, τουλάχιστον σε ένα έτος, συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ ή εμβάσματα προς το εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ.
Περισσότερα στο left.gr
ΟΟΣΑ: Η απασχόληση στην Ελλάδα αυξήθηκε 2,1% το 2015 – Προβλέπεται το ίδιο για το 2016 και το 2017
Η απασχόληση στην Ελλάδα αυξήθηκε 2,1% το 2015 και προβλέπεται να αυξηθεί με τον ίδιο ρυθμό το 2016 και το 2017, σύμφωνα με στοιχεία έκθεσης (Employment Outlook 2016) του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Περισσότερα στο left.gr
Ρόδος: Αυξημένη η τουριστική κίνηση στο νησί σε σχέση με πέρυσι
Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση της τουριστικής κίνησης στο νησί της Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από το αεροδρόμιο «Διαγόρας».
Περισσότερα στο left.gr
Χρ. Βερναρδάκης: Ορθολογικές μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων χωρίς ρουσφέτια
Μέσω του νέου ενιαίου συστήματος κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση θα δίνονται βαθμολογικά και άλλα κίνητρα για μετατάξεις σε παραμεθόριες περιοχές είπε, μιλώντας στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Περισσότερα στο left.gr
Νέα στοιχεία για κατάστημα franchise του Μαρινόπουλου: Διπλά βιβλία και κατάθεση απευθείας σε ατομικούς λογαριασμούς!
Προμηθευτές φρέσκων προϊόντων, μισθοί, λογαριασμοί ΔΕΚΟ, τρέχοντα έξοδα και τα εναπομείναντα ποσά των ημερήσιων εισπράξεων παρέμεναν στο ταμείο και δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο) αποστέλλονταν με χρηματαποστολή της Pyrsos Α.Ε. (σ.σ.: είναι η εταιρεία security που έβαλε λουκέτο πρόσφατα…) σε κλειστό φάκελο μετρητά και έντυπο συμπληρωμένο που τους είχε δώσει η Α.Ε. Σε αυτό αναγράφονταν ο αριθμός λογαριασμού της Τράπεζας Marfin 88…, το όνομα στο οποίο αντιστοιχούσε ο λογαριασμός και τα ποσά αναλυτικά. Πρόκειται για ατομικό λογαριασμό μετόχων της εταιρείας, και όχι εταιρικό λογαριασμό.
Περισσότερα στο koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: