Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

“Κεραυνοί” Παππά στον Χατζηνικολάου: Υποκριτές και Φαρισαίοι, όσοι “ξεχνάνε”! Το 2009 εργαζόντουσαν 4 χιλ στα κανάλια και τώρα … 2 !!!

Ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί, ενώ σημείωσε πως ήταν απολύτως παράνομο να μην έχουν τα κανάλια άδεια και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών ( ηχητικό )
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου., ο Νίκος Παππάς έδωσε “απαντήσεις” εφ όλης της ύλης, σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες…

«Ακούγεται αυτές τις μέρες η κριτική για την απασχόληση. Στους προηγούμενους νόμους ήταν 200 ο αριθμός. Ξέρετε τι μου έλεγε στη Βουλή ο κ. Αυγενάκης όταν φέραμε το ελάχιστο όριο στο 400 για θέσεις πλήρους απασχόλησης; Ότι καταστρατηγούμε το διευθυντικό δικαίωμα και πάμε να κάνουμε Σοβιετία και οι άλλοι χοροπήδαγαν στα ορεινά έδρανα και μου έλεγαν ότι είμαι χουντικός και Γεωργαλάς. Αυτά περάσαμε για να φτάσουμε εδώ», είπε ο ίδιος και συνέχισε:
«Η τηλεοπτική αγορά είχε το 2009, στους πανελλαδικούς σταθμούς, 4.000 εργαζόμενους και τώρα έχει 2.000. Και εμείς για πρώτη φορά βάζουμε ένα φρένο σε αυτή τη μείωση της απασχόλησης. Πώς το βάζουμε; Είχαμε την ραγδαία πτωτική καμπύλη απασχόλησης, αμοιβών, δικαιωμάτων για τους εργαζομένους και τη ραγδαία αυξητική καμπύλη των χρεών τους. Ηταν μια αγορά, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα πήγαινε στο κρασάρισμα».
«Έρχονται», συμπλήρωσε, «οι Φαρισαίοι και οι υποκριτές να μας πουν τώρα για την ανεργία. Δεν είδα κανέναν τους να βγαίνει να διαμαρτύρεται όταν έκλεισε το Alter, δεν τους θυμάμαι. Ή όταν μείωσε το προσωπικό του το Mega, ο ΑNT-1 ή το Star».
Ο κ. Παππάς προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τους εργαζομένους των καναλιών που μένουν εκτός φάσματος, τονίζοντας ότι θα δοθούν κίνητρα για την απασχόληση και στους καινούργιους αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα δώσει πανελλήνιες θεματικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε:
«Αυτό είναι μία συζήτηση που αφορά το πολύ απώτερο μέλλον και θα ξεκινήσει, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και των περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο».



Ρεπορτάζ: Αυγερινός Χατζηχρυσός

Δεν υπάρχουν σχόλια: