Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΪ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου; - Ποιος θα πάρει τη θέση του

Ο Γιάννης ΑλαφούζοςΟ Γιάννης Αλαφούζος
Ραγδαίες εξελίξεις 
 Κόβουν τον Αλαφούζο λόγω πόθεν έσχες; Αυτό ισχυρίζονται τα parapolitika.gr επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές.
Ορίστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:
Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιαννη Αλαφούζου, φαίνεται ότι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.

Αυτό προέκυψε από τον έλεγχο Πόθεν Έσχες, που ολοκληρώθηκε σημερα και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστες στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τεσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν οτι ο κ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη (οι φίλοι τον αποκαλούν και Πάνο) Αθανασιου. Με απλά λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο προβλημα, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε ότι από τον έλεγχο πόθεν Έσχες προέκυψαν και αλλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομική κατάσταση του φοροφυγά Αλαφούζου. 
Οι επόμενες ώρες αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο οτι τόσο οι υπερθεματιστες, οσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφουζος. 
Σε αυτή την περίπτωση την άδεια θα πάρει πιθανότατα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: